سوالات و مشکلات PSP

سلام
چند تا سوال دارم:
- آیا پی اس پی نرم افزار تایپ هم داره. به این صورت که مثلا یه فایل word باز بشه و بشه توش تایپ کرد.
- آیا نرم افزار خوندن فایلهای پی دی اف رو داره؟
- آیا توی وسایل جانبیش کیبورد پیدا میشه؟
- شنیدم که باهاش میشه تو اینترنت چرخید. میخواستم بدونم مرورگرش چطوریه. مثلا مثل فایر فاکس میمونه یا امکانات وب گردی محدودی داره.
ممنون میشم جواب بدین. چون میخوام یکدونه بخرم.

سلام
ببخشید این کپی خور موقت دیگه چه صیغه ایه
و ایا میشه 3000 رو کپی خور دایم کرد
یه توضیح بدهید مرسی
در حال حاضر PSPـهای 3000 و 2000 با مادربورد -TA-88v3 کپی خور موقت هستند و بطور کامل کپی خور نشدن.
یعنی چی. یعنی اینکه وقتی PSP رو بطور کامل خاموش میکنی از دوباره روشن میکنی PSP از حالت کپی خور بودن در میاد و بعد از یک سری عملیات کوچیک میتونی از دوباره کپی خورش کنی.
سلام
چند تا سوال دارم:
- آیا پی اس پی نرم افزار تایپ هم داره. به این صورت که مثلا یه فایل word باز بشه و بشه توش تایپ کرد.
- شنیدم که باهاش میشه تو اینترنت چرخید. میخواستم بدونم مرورگرش چطوریه. مثلا مثل فایر فاکس میمونه یا امکانات وب گردی محدودی داره.
1- آره همچین برنامه هایی برای PSP هست ولی باید دنبالشون بگردی و زیاد هم خوب جواب نمیدن.
2- همون جواب بالا
3- بله شما میتونید کیبورد مخصوص PSP رو بخرید که متاسفانه تو ایران خیلی کم و یا اصلا گیر نمیاد.
4- Browserـش مطمئنا به پایه Firefox که نمیرسه ولی همچین چیز بدی هم نیست و کار آدم رو راه میندازه.

کمک!!!!

سلام دوستان بازی ROCKBAND UNPLAGGED رو ریختم تو پی اس پی بعدش با پیام there is no games در مموری مواجه شدم (الان دستگام6 5.00 -m33 هست در ضمن تو یک سایت در مورد این بازی نوشته بود:
Before Make a new emty text file (notepad) name is e.g. "new.txt" and put it inside PSP/GAME folder.And run the game.
Because whenever you play this game, it deletes the "/GAME" folder from the Memory Stick.
it'll say that "there are no games" on your Memory Stick.

ولی من دیر فهمیدم الان به نظر اساتید چه باید کرد؟(درضمن در کامپیوتر فولدر games ناپدید شده یه سوال دیگه اگه مموری رو فرمت کنم این با عث میشه firmware m33 پاک بشه؟
با تشکر منتظر راهنمایی تون هستم

سلام دوستان بازی ROCKBAND UNPLAGGED رو ریختم تو پی اس پی بعدش با پیام there is no games در مموری مواجه شدم (الان دستگام6 5.00 -m33 هست در ضمن تو یک سایت در مورد این بازی نوشته بود:
Before Make a new emty text file (notepad) name is e.g. "new.txt" and put it inside PSP/GAME folder.And run the game.
Because whenever you play this game, it deletes the "/GAME" folder from the Memory Stick.
it'll say that "there are no games" on your Memory Stick.

ولی من دیر فهمیدم الان به نظر اساتید چه باید کرد؟(درضمن در کامپیوتر فولدر games ناپدید شده یه سوال دیگه اگه مموری رو فرمت کنم این با عث میشه firmware m33 پاک بشه؟
با تشکر منتظر راهنمایی تون هستم

فکر کنم کرک دستگاهت پریده
چون دوست منم یه 3000 داشت همینو میگفت وقتی دوباره کرکش کرد درست شد

در حال حاضر PSPـهای 3000 و 2000 با مادربورد -TA-88v3 کپی خور موقت هستند و بطور کامل کپی خور نشدن.
یعنی چی. یعنی اینکه وقتی PSP رو بطور کامل خاموش میکنی از دوباره روشن میکنی PSP از حالت کپی خور بودن در میاد و بعد از یک سری عملیات کوچیک میتونی از دوباره کپی خورش کنی.

این عملیات نیاز به pc داره و سخته
میشه یکم بیشتر توضیح بدین

این عملیات نیاز به pc داره و سخته
میشه یکم بیشتر توضیح بدین

ميشه گفت نياز به pc نداره , يعني شما فقط فايل هاي مورد نظر رو از رو pc بريزي رو رم psp

و ديگه كاري با pc نداري ...

خيلي هم كرك كردنش راحته ....

من خودم هم يه مدت مشكل داشتم .... اينو بخون , اميدوارم كارت راه بيفته :

http://bazicenter.com/forums/showpost.php?p=697333&postcount=209

اين آموزش كه ساسان عزيز زحمتش رو كشيده : واقعا كامله و دقيقا از اول تا آخر رو دقيق

توضيح داده ....

موفق باشي .

نوشته شده توسط hλdi
سلام
چند تا سوال دارم:

1- آره همچین برنامه هایی برای PSP هست ولی باید دنبالشون بگردی و زیاد هم خوب جواب نمیدن.
2- همون جواب بالا
3- بله شما میتونید کیبورد مخصوص PSP رو بخرید که متاسفانه تو ایران خیلی کم و یا اصلا گیر نمیاد.
4- Browserـش مطمئنا به پایه Firefox که نمیرسه ولی همچین چیز بدی هم نیست و کار آدم رو راه میندازه.

دوست عزیز ممنون از جوابت
یه سوال دیگه هم دارم الان قیمت بازیهای اورژینال چنده؟ تو بازار ایران پیدا میشه؟
در ضمن بازی مجانی هم برای پی اس پی هست؟
چون دوست دارم اگه بازیاش زیاد گرون نباشه، اصلشو بخرم.

دوست عزیز ممنون از جوابت
یه سوال دیگه هم دارم الان قیمت بازیهای اورژینال چنده؟ تو بازار ایران پیدا میشه؟
در ضمن بازی مجانی هم برای پی اس پی هست؟
چون دوست دارم اگه بازیاش زیاد گرون نباشه، اصلشو بخرم.

با اجازه من جوابتو ميدم تا كارت سريع تر راه بيفته ....

بله umd بازي هاش تو تهران پيدا ميشه (ميدون امام خميني , پاساژ پايتخت(ميرداماد) - امام خميني بيشتره)

بهترين و جديدترين بازي ها ميشه گفت از 40 هزار تومن بيشتر نيستن !!

مثلا من ديروز امام خميني بودم , pes2009 سي و پنج هزار تومن بود ... يه جا هم گفت 40 تومن ....

بازيهايي كه خيلي بي خود هستن رو شايد بتوني 20 هزار تومن بگيري ...

و لي اكثر بازيها قيمتشون دوروبره 30 هزار تومن ميچرخه كه به نظر من گرونه ....

منظورت رو از بازي مجاني نفهميدم ؟ يعني بازي اصل رو روي دستگاه بهت مجاني بدن ؟؟!

اگه منظورت همينه , ممكنه بعضي مغازه ها اينكارو بكنن ولي پولشو ازت ميگيرن (سرشون كلاه نميره !...)

اگه هم كه دستگاه كپي خور بگيري , بازيهاش رو بعضي جاها دونه اي هزار تومن و بعضي جاها

5عدد بازي تو 1دي وي دي رو ميدن 1500 تومن ....

موفق باشي .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or