سوالات و مشکلات PSP

دوستان سلام.من یک مشکلی دارم.
اینکه من فریمورم رو آپدیت کردم و حالا که تم های ctf مخصوص فریمورم رو روی psp میریزم جایی برای اجرای تم نیست.لطفا ساده و کامل بگید که من چه طوری باید تم های ctf و اجرا کنم؟

دوستان سلام.من یک مشکلی دارم.
اینکه من فریمورم رو آپدیت کردم و حالا که تم های ctf مخصوص فریمورم رو روی psp میریزم جایی برای اجرای تم نیست.لطفا ساده و کامل بگید که من چه طوری باید تم های ctf و اجرا کنم؟
سلام مجتبی جان
1:به چه ورژنی آپدیت کردی؟
2:پلاگینش رو ریختی؟
3:پلاگینش رو فعال کردی؟
4:این ها رو جواب بده تا بعد

I love Killzone - Liberation

سلام
بنده چند روز هسته psp 3000 خریدم وقتی که که داخل بازی Killzone - Liberation میشم و مرحله رو انتخاب میکنم (مرحله 2 ) دستگاه شروع میکنه به لود کردن بعد از دو یا 3 ثانیه هنگ میکنه و بعد خاموش میشه که هک هم میپره و باید دوباره هکش کنم.
دوستان لطف کنند بگن که من باید چه کنم؟ دستگاهم هم psp 3004 black piano و ورژن 5.03 هسته.

آخرین ویرایش:
سلام.من می خوام یه PSP بخرم وبا توجه به تحقیقات کمی که داشتم.PSP3000 رو انتخاب کردم اما 2تا سوال:
1-این مشکل ال سی دی چیه برای چه بازیاییه؟
2-امکان داره که در آینده کپی خور دائم بشه؟
ممنون

سلام.من می خوام یه PSP بخرم وبا توجه به تحقیقات کمی که داشتم.PSP3000 رو انتخاب کردم اما 2تا سوال:
1-این مشکل ال سی دی چیه برای چه بازیاییه؟
2-امکان داره که در آینده کپی خور دائم بشه؟
ممنون
1.من که خودم 3000 دارم و مشکلی از نظر ال سی دی ندارم
2.امکان که همیشه هست ولیخوب شما به طور کامل خاموشش نکن

دوستان جریان چیه که میگن psp fat کند تر از بقیه است؟! این کندی در داشبورد حس میشه یا در هنگام بازی کردن؟
ایکاش فقط تو یه تاپیک میپرسیدی{باور کنید بچه ها به همه تاپیک ها سر میزنن تا اگه تونستن کمک کنن}
خواهشا طبق قوانین سایت مشکلاتتون رو فقط در یه تاپیک بپرسید{خداییش هیچکدوم تون بالای 1 روز منتظر پاسخ موندید؟}

سلام
من یه مشکل با PSP پیدا کردم امروز بعد فرمت کردن PSP یهو هنگ کرد باطریشو که در اوردم دوباره زدم دیگه روشن نمیشه
دکمه اش هم که میزنم که روشن بشه یه لامپ سبز رنگ روشن میشه کنار اون دکمه بعد 6 ثانیه روشن میمونه دوباره چراقش خاموش میشه و هیچ اتفاقی نمیوفته
باید حالا چیکار کنم که درست بشه

سلام
من یه مشکل با PSP پیدا کردم امروز بعد فرمت کردن PSP یهو هنگ کرد باطریشو که در اوردم دوباره زدم دیگه روشن نمیشه
دکمه اش هم که میزنم که روشن بشه یه لامپ سبز رنگ روشن میشه کنار اون دکمه بعد 6 ثانیه روشن میمونه دوباره چراقش خاموش میشه و هیچ اتفاقی نمیوفته
باید حالا چیکار کنم که درست بشه
کپی خور دائمه دیگه؟
اگه آره یا بریک شده یا SEMI -BRICK
من خوشبختانه پی اس پیم تاحال بریک نشده,نمیدونم چطوری درست میشه
اما از PSPSASAN یا SASAN.K بپرسی حتما راهنماییت میکنن{اون ها پیر این عرصه اند}

کپي خور دائمه ديگه؟
اگه آره يا بريک شده يا SEMI -BRICK
من خوشبختانه پي اس پيم تاحال بريک نشده,نميدونم چطوري درست ميشه
اما از PSPSASAN يا SASAN.K بپرسي حتما راهنماييت ميکنن{اون ها پير اين عرصه اند}

کپي خور هست
اما چرا بايد بريک بشه؟؟؟
بزار کامل بگم،داده بودم يکي از دوستان پي اس پي رو، نميدونم باهاش چي کار کرده بود تو بازي نميرفت ارور ميداد.
منم وصل کردم به کامپيوتر ديدم تمام فولدراش اسماش تغيير کرده و پوشه ISO وجود نداره با کامپيوتر فورمت کردم درست نشد با PSP فرمت کردم باز نشد دوباره که فرمت کردم تموم شد PSP هنگ کرد و منم باطريشو در اوردم دوباره زدم ديگه روشن نشد و همون جوري شد که بالا توضيح دادم
با اين توضيحات به نظرتون مشکل از کجاست؟

آخرین ویرایش:
سلام
آیا PSP 3000 منوی ریکاوری داره اگر داره چطور میشه رفت به منوی ریکاوریش؟ ممنون میشم اگر پاسخ بدید.

اگه دستگاهت ورژن 5.50 باشه كه اصلا كپي خور نميشه ! كه مشكلي نيست براي رفتن به منو ريكاوري ...

اگه كپي خور موقت هم هست كه اگه بخواي بري تو منو ريكاوري , كپي دستگات ميپره ....

دستگات رو كامل خاموش كن , دكمه R رو نگه دار و روشنش كن .......

با اين توضيحات به نظرتون مشکل از کجاست؟
هر دوی اون دو تا ساسان ها کمتر به اینجا سر میزنن
اگه بتونی توی پروفایلشون بپرسی 100 % به نتیجه میرسی
اگه دستگاهت ورژن 5.50 باشه كه اصلا كپي خور نميشه !
ممدی,عادل یه پست نوشته بود که با سیو مانستر هانتر هک میشن,قضیه چیه؟

ممدی,عادل یه پست نوشته بود که با سیو مانستر هانتر هک میشن,قضیه چیه؟

اگه دقيق يادم باشه عادل گفت :

دادا با umd monster hunter هك ميشه (يعني دايم تو دستگاه باشه), كه من خيلي پشت شهرداري گشتم نبود ....

با umd medal هم اگه اشتباه نكنم ميشه باهاش يه كارايي كرد ....

خلاصه ممد جون من يه ورژن 5.50 دارم و دونبال هكش بدجور هستم , و ميشه گفت فعلا هيچي !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or