سوالات و مشکلات PSP

دوستان اگر پیکسل سوخته تو lcd psp باشه من چطوری متوجه بشم.؟ اصلا چه شکلیه؟ من یه دست 2ش رو گرفتم زیر تصویرش انگار یه زره سیاه کوچیکه اما متعمن نیستم چیه!!!

اگه دستگاهت ورژن 5.50 باشه كه اصلا كپي خور نميشه ! كه مشكلي نيست براي رفتن به منو ريكاوري ...

اگه كپي خور موقت هم هست كه اگه بخواي بري تو منو ريكاوري , كپي دستگات ميپره ....

دستگات رو كامل خاموش كن , دكمه R رو نگه دار و روشنش كن .......

من هر کاری کردم روشن نشد،حالا باید چیکار کنم که مشکلش برطرف بشه

دوستان اگر پیکسل سوخته تو lcd psp باشه من چطوری متوجه بشم.؟ اصلا چه شکلیه؟ من یه دست 2ش رو گرفتم زیر تصویرش انگار یه زره سیاه کوچیکه اما متعمن نیستم چیه!!!
معمولا میگن یه عکس تماما یه رنگ{رنگ شاد مثل نارنجی یا قرمز}بزارید سه میشه!!!
البته ممکنه آشغال پشت صفحه هم باشه

من هر کاری کردم روشن نشد،حالا باید چیکار کنم که مشکلش برطرف بشه

يعني چي روشن نميشه ؟ اصلا دستگاهت روشن نميشه ؟! يا وقتي R رو ميگيري روشن نميشه ؟!

دوستان ایا میشه از PSP به عنوان دسته PS3 استفاده کرد؟

تا اونجا كه من اطلاع دارم بله .... تو قسمت Network گزينه Remote play ......

سلام
من ميخوام بدم از دبي واسم دوتا psp بيارن
چند تا سوال دارم
1. چه مدلي و چه ورژنش از همش بهتره؟ (از نظر کارايي)
2. تصوير psp 3000 چه مشکلي داره که تو پستهاي قبلي بهش اشاره شده؟
3. چه ورژنشون رو بگيرم که قابل هک کردن باشه
4. اصلا ميصرفه از دبي بگيرم؟ يا نه
5. تا اونجا که من خبر دارم psp 3004 با firmware پایین تر از 5.03 رو میشه کپی خور موقت کرد. آیا psp 2000 رو میشه کپی خور دایم کرد ؟

مرسي

سلام
من ميخوام بدم از دبي واسم دوتا psp بيارن
چند تا سوال دارم
1. چه مدلي و چه ورژنش از همش بهتره؟ (از نظر کارايي)
2. تصوير psp 3000 چه مشکلي داره که تو پستهاي قبلي بهش اشاره شده؟
3. چه ورژنشون رو بگيرم که قابل هک کردن باشه
4. اصلا ميصرفه از دبي بگيرم؟ يا نه
5. تا اونجا که من خبر دارم psp 3004 با firmware پایین تر از 5.03 رو میشه کپی خور موقت کرد. آیا psp 2000 رو میشه کپی خور دایم کرد ؟

مرسي

1.مدل3000 ورژن 5.03

2.هيچ مشكلي نداره ! (يعني داره , من كه فقط شنيدم , دستگاهه خودم هم 3000 و تا حالا هيچ مشكلي نديدم....)

3.بالا گفتم 5.03 يا پايين تر , بالا تر از 5.03 باشه در حال حاضر كپي خور نميشه....

4.من قيمت دبي رو ندارم ,ولي psp3000 الان تو امام خميني 180 - 190 هستش (ببين ميصرفه) ....

5.psp3000 با فريمور 5.03 , آخرين فريموري هستش كه هك شده (بالا هم گفتم , اگه ميخواي كپي خور بشه

يا ورژن 5.03 يا پايين تر بايد بگيري....)

اگه منظورت psp2000 با مادربوردهاي v3 هستش , فعلا نه ....

ولي psp2000 ها با مادربورد v2 رو ميشه (كه مدلهاي قديمي 2000هستن (البته فقط مادربوردشون با 2000

قبلي ها فرق داره) كه الان فقط دست دومشون موجوده .....

موفق باشي.

سلام , دوستان گرامي من يه تم ctf دانلود كردم :

http://www.megashare.com/473348

ميخواستم ببينم كجا بايد بريزمش واسه اجرا كردن ؟! (دستگاهم كپي خور موقته , اصلا ميتونم اجراش كنم ؟!)

تمش resident evil4 هستش(عشقم!!) , اگه نميتونم اجراش كنم لطفا هركي ptfش رو داره بزاره ....

ممنون.

نه همچین قابلیتی نداره.;)
تو این سایت که بعضی ها نوشتن که تونستن از PSP بعنوان گیم پد PS3 استفاده کنند :
http://www.ps3news.com/forums/playstation-3-news/psp-gamepad-ps3-95347.html

دوستان من REMOTE PLAY رو هم را انداختم ولی فقط تصویر PS3 رو توش نشون میده!!!!

شما می تونی از برنامه ی زیر برای استفاده از PSP بعنوان Gamepad استفاده کنی . البته برنامه برای PC هستش ولی بعضی ها تو قسمت نظرات نوشتند که با PS3 هم کار می کنه.

http://www.psp-hacks.com/file/1743

سلام.من psp 3000 دارم.وقتی کپی خور شد چطوری روش بازی بریزم و فرمتاشون چیه چه فرقی دارن؟

وقتي كپي خور شد , يعني hen و cfwe رو روش نصب كردي ..... توي مموري يه فولدر به نام

ISO بساز و بازي هاي با پسوند cso و iso رو داخلش بريز .....

همونطور كه گفتم بازي هاش 2نوع پسوند داره iso و cso , كه cso همون فشرده ي iso هستش....

يعني تو ميتوني بازي با پسوند iso رو تبديل به cso كني كه حجمه كمتري از مموريت رو اشغال كنه ....

ولي سرعت لود تو بازيهات خيلي زياد ميشه .... (به نظر من بازيهارو با پسوند iso بريزي بهتره ....)

سلام به همه , دوستان ميخواستم ببينم چجوري ميتونم با وايرلس پي اس پي به اينترنت وصل بشم ؟!

از مكان هاي فري وايرلس اطلاع دارم , لطفا نحوه ساختن connection براي وصل شدن به اينترنت رو دقيق

و مرحله به مرحله وضيح بديد ....

ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or