سوالات و مشکلات PSP

چرا دوست عزیز god of war II رو سونی تایید کرده که داره برای PSP میسازه

شما چرا الکی شایعه پراکنی می کنی.
همین الان گشتم . (به قول معروف : گشتم نبود - نگرد نیست)
همچین چیزی وجود نداره.
شما منبع بزار تا ما هم ببینیم.

من متوجه نمیشم چرا الان همه ی psp های بازار کپی خور موقتن :confused:
هرجا هم دائمش هست دست دومه;)

برای اینکه دیگه از اون PSP های قدیمی که MotherBoard کپی خور دائمی داشتن تولید نمیشه.

با سلام دوستان من یک مشکلی دارم.ممنون میشم حلش کنید.
چند روز هست که MIDNIGHT CLUB: LA REMIX رو دانلود کردم.لس آنجلسش رو تا 38% رفتم و به دلیلی از روی PSP به وسیله ی PC سیو رو کات و پیست کردم تو PC و بعد از چند دقیقه دوباره کپی پیست کردم تو PSP.
حالا چند روز هست که حدودا 10 یا 20 مسابقه رو انجام دادم اما درصد لس آنجلس همون 38%مونده و درصدی بهش اضافه نمیشه ولی بازی سیو میشه.چون وقتی ماشینم رو اسپرت میکنم یا پولی درمیارم بعد از خروج از بازی و خاموش روشن کردن دستگاه همون طوری باقی میمونن.
حالا چی کار کنم که درصد مثل روز اول بالا بره؟
ممنون.

با سلام دوستان من یک مشکلی دارم.ممنون میشم حلش کنید.
چند روز هست که MIDNIGHT CLUB: LA REMIX رو دانلود کردم.لس آنجلسش رو تا 38% رفتم و به دلیلی از روی PSP به وسیله ی PC سیو رو کات و پیست کردم تو PC و بعد از چند دقیقه دوباره کپی پیست کردم تو PSP.
حالا چند روز هست که حدودا 10 یا 20 مسابقه رو انجام دادم اما درصد لس آنجلس همون 38%مونده و درصدی بهش اضافه نمیشه ولی بازی سیو میشه.چون وقتی ماشینم رو اسپرت میکنم یا پولی درمیارم بعد از خروج از بازی و خاموش روشن کردن دستگاه همون طوری باقی میمونن.
حالا چی کار کنم که درصد مثل روز اول بالا بره؟
ممنون.
احتمالا مسابقاتی رو میری که قبلا هم رفتی
چون اگه توی سیو کردن یا خود سیو مشکل وجود داشت,همونطور که گفتی اطلاعات ذخیره نمیشدن
{اگه از اون سیو که بهت دادم استفاده میکنی باید بگم لس آنجلس 100% شده و توکیو هست که سی و خرده ای درصد رفته,پس باید موقع انتخاب شهر,توکیو رو انتخاب کنی}

احتمالا مسابقاتی رو میری که قبلا هم رفتی
چون اگه توی سیو کردن یا خود سیو مشکل وجود داشت,همونطور که گفتی اطلاعات ذخیره نمیشدن
{اگه از اون سیو که بهت دادم استفاده میکنی باید بگم لس آنجلس 100% شده و توکیو هست که سی و خرده ای درصد رفته,پس باید موقع انتخاب شهر,توکیو رو انتخاب کنی}
نه مسابقاتی که میدم حذف میشن و یک دونه جدید بازی میشه!
اون سیوی که دادی مشکل داشت.اجرا نمیشه.
تو بازی روش نوشته corrupted data.وقتی هم رو اینتر میزنم(ضربدر برای لود کردن)مینویسه load failed.the data is corrupted.
چی کار کنم برای این سیو؟

نه مسابقاتی که میدم حذف میشن و یک دونه جدید بازی میشه!
اون سیوی که دادی مشکل داشت.اجرا نمیشه.
تو بازی روش نوشته corrupted data.وقتی هم رو اینتر میزنم(ضربدر برای لود کردن)مینویسه load failed.the data is corrupted.
چی کار کنم برای این سیو؟
اگه میخوای یه سیو دیگه واست گیر بیارم{الان بازی در دسترسم نیست تست کنم}
سیو جدید رو تو پروفایلت میفرستم

سلام دوستان psp من یه 2000 کپی خور دایمی با 2 گیگ رم و یه کیف.که یه پیکسل سوخته گوشه تصویر سمت پایین داره چند میرزه؟(میخوام بدونم میتونم باهاش یه 3000 بخرم)

دوستان مشکل بالا نرفتن درصد تو midnight club از خودم بود.
من مسابقات فرعی رو داشتم میرفتم.تو مسابقات فرعی درصد اضافه نمیشه!مسابقات فرعی عکس یه پرچم هست اما مسابقات اصلی عکس یک علامت تعجب که هی عوض میشه و به موضوع مسابقه تبدیل میشه.یعنی متحرکه.دیروز یکدونه از این متحرک ها رو رفتم 1 درصد اضافه کرد.اما دیگه مسابقه ی اصلی وجود نداره چیکار کنم؟

سلام دوستان pspمن مموري اش را نمي خوند تا حالا 2تامموري امتحان كردم هيچكدوم را نخوند بايد چيكار كنم
مشكلش چيه
تا حالا 3بار پرسيدم
تورو خدا جواب بديد

سلام دوستان pspمن مموري اش را نمي خوند تا حالا 2تامموري امتحان كردم هيچكدوم را نخوند بايد چيكار كنم
مشكلش چيه
تا حالا 3بار پرسيدم
تورو خدا جواب بديد
من هم همون اول گفتم اگه چند تا مموری رو تست کردی,ببر به یه تعمیر کار نشون بده
احتمالا پورت ورودی رمش خرابه یا .....
بعیده اینجور مشکلات از ورژن فریم ویر باشه

سلام , دوستان من يه psp 2000 دارم يه 3000 .... هر دوشون هم باطري هاشون 1200ma و 3.6 v هستن .....

ولي شارژر 3000 , 1500ma و 5 v هستش ولي شارژر 2000 , 2000ma و 5 v هستش .....

حالا ميخوام بدونم اين شارژره 2000 كه 2000ma هستش زودتر psp رو شارژ ميكنه ؟!

آيا ميتونم 3000 رو با شارژر 2000ma شارژ كنم ؟ (البته با توجه به اينكه باطريهاشون يكي هستش به نظر خودم ميشه ولي بازم گفتم بپرسم ....)

بعدش , لطفا دوستاني كه psp 2000 و 3000 بگن شارژرهاي pspشون چند ميلي آمپر هستش ؟؟

اگه يه عكس هم از شارژر pspتون هم بزاريد! خيلي ممنون ميشم ..... (ميخوام آداپتر هاشون رو ببينم)

ممنون.

آخرین ویرایش:
سلام , دوستان من يه psp 2000 دارم يه 3000 .... هر دوشون هم باطري هاشون 1200ma و 3.6 v هستن .....

ولي شارژر 3000 , 1500ma و 5 v هستش ولي شارژر 2000 , 2000ma و 5 v هستش .....

حالا ميخوام بدونم اين شارژره 2000 كه 2000ma هستش زودتر psp رو شارژ ميكنه ؟!

آيا ميتونم 3000 رو با شارژر 2000ma شارژ كنم ؟ (البته با توجه به اينكه باطريهاشون يكي هستش به نظر خودم ميشه ولي بازم گفتم بپرسم ....)

بعدش , لطفا دوستاني كه psp 2000 و 3000 بگن شارژرهاي pspشون چند ميلي آمپر هستش ؟؟

اگه يه عكس هم از شارژر pspتون هم بزاريد! خيلي ممنون ميشم .....

ممنون.
2000 من 2000ma هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or