سوالات و مشکلات PSP

1: کنسول رو خاموش کن

2:دستت رو روی دکمه r قرار بده و بگیر بعد PSP رو روشن کن

3:از گزینه های فوق Configuration رو بزن

4:گزینه 5 یعنی UMD MODE رو No UMD کن.

5: سپس خروج شو و کارت رو انجام بده

6: موفق باشید

خب شاید از hen استفاده میکنه

تو منو دکمه SELECT رو بزن و UMD MODE رو بزار رو sony np96

کرنل ورژن 1.5 رو چطوری روی PSP بریزم کار سختی هست؟ من املاتور ها رو که روی psp نصب می کنم ارور میده یه جایی گفته کرنل 1.5 باید بریزید حجمش چقدره؟

psp از دست رفت

حواسم نبود چسب ریخت رو دستگاه.مجبور شدم با یک دستمال خیس تمیزش کردم و وقتی روشنش کردم مشکلی نبود اما ربع ساعت گذشت و نمی دونم چی شد داشتم بازی میکردم که یکدفعه LCD قاطی کرد.
بین هر 5-6 تا پیکسل به صورت عمودی انگار فاصله افتاده و رنگ صفحه کاملا به هم ریخته و انگار که LCD داره میسوزه.پیکسل های بالایی صفحه هم پشت سر هم نورشون به سرعت کم و زیاد میشه.لطفا کمک کنید مشکل چیه پی اس پیم از دستم رفت:(
psp slim 4.1 m-33

آخرین ویرایش:
wi-fi max چجوری کار میکنه من درست نفهمیدم.
یعنی این دستگاه اگه به adsl وصل بشه از محدیدیت کم میکنه(اگه adsl دایمی نباشه)یا به صورت جدا کانکت میشه و محدیدیت نداره.
من adsl دارم ولی دایمی نیست لطفا کمک کنید و بگید که اگر از محدودیت adsl کم نمیکنه تا یکی بخرم.
یک سوال دیگه اینطوری که فهمیدم پی اس پی وصل میشه به wi-fi max و کامپیوتر.ولی سوال اینجاست که wi-fi max شبکه از کجا پیدا میکنه و چجوری اینترنت رو پیدا میکنه؟
قیمت wi-fi max هم بگید ممنون میشم
تو رو خدا جواب بدید

میشه برد وایرلس PSP رو تقویت کرد؟
که مسافت 50 الی 100 متر رو پوشش بده؟
نه همچین امکانی وجود نداره.;)
wi-fi max چجوری کار میکنه من درست نفهمیدم.
یعنی این دستگاه اگه به adsl وصل بشه از محدیدیت کم میکنه(اگه adsl دایمی نباشه)یا به صورت جدا کانکت میشه و محدیدیت نداره.
من adsl دارم ولی دایمی نیست لطفا کمک کنید و بگید که اگر از محدودیت adsl کم نمیکنه تا یکی بخرم.
یک سوال دیگه اینطوری که فهمیدم پی اس پی وصل میشه به wi-fi max و کامپیوتر.ولی سوال اینجاست که wi-fi max شبکه از کجا پیدا میکنه و چجوری اینترنت رو پیدا میکنه؟
قیمت wi-fi max هم بگید ممنون میشم
تو رو خدا جواب بدید
مهم نیست که wifi-max باشه یا wifi ، شما در هر صورت احتیاج به ، یه سخت افزار بیسیم داری حالا میتونه pci wlan باشه usb wlan باشه ap باشه و.... ;)
کارکردش به اینصورته که psp شما (روش ساده) سرچ میکنه تا یه ap پیدا کنه بعدم تنظیمات اون ap و اتصال به اینترنت.;)
منظورت از دائمی نیست چیه ؟ :confused:
اینم مثل بقیه تجهیزات کامپیوتری واسه اتصال به اینترنت باید send و receive داشته باشه و send و receive هم یعنی کم شدن حجم اکانت شما البته اگه محدودیت داره .;)

ممنون
سوال من در اصل اینه که فرض کن رفتم یک wi-fi max خریدم حالا این wi-fi max وصل میشه به adsl و psp وای فای رو میشناسه اشتباه که نگفتم؟
حالا اگه اینطوری باشه اگه adsl محدودیت داشته باشه با وصل کردن psp به نت از محدودیت و حجم adsl کم میشه.درسته؟
راستی یکم توضیح بدین در مورد access point و این که چیه ممنون میشم

یعنی هیچ راحی برای تقویت نیست؟ اکسس نمیتونه وسط 2 تا PSP قرار بگیره؟
نرم افزاری که نمیشه...

ولی با آنتن قوی تر میشه یخورده تقویتش کنی ، من یکی گرفتم 10-20 متری زیاد شد ، ولی اونجوری نیست که هرچی آنتن بهتر بگیری قویتر بشه

ممنون
سوال من در اصل اینه که فرض کن رفتم یک wi-fi max خریدم حالا این wi-fi max وصل میشه به adsl و psp وای فای رو میشناسه اشتباه که نگفتم؟
حالا اگه اینطوری باشه اگه adsl محدودیت داشته باشه با وصل کردن psp به نت از محدودیت و حجم adsl کم میشه.درسته؟
راستی یکم توضیح بدین در مورد access point و این که چیه ممنون میشم
گفتم هر کدوم یه تنظیمات خاصی دارن (بخوام دونه دونه بگم پیر میشیم :cheesygri)
اِ ، همین بالا گفتم برای استفاده از اینترنت (حالا هر وسیله ای میخواد باشه) send و receive باید صورت بگیره و send و receive هم یعنی کم شدن از محدودیت اکانت شما.;)
ap هم بصورت یه مرکز بیسیم عمل میکنه و دستگاه های بیسیم دیگه مثلا تا 20 تا میتونن به ap وصل شن حالا یا از شبکه استفاده کنن یا اینترنت بستگی به نوع دسترسیش داره.;)

گفتم هر کدوم یه تنظیمات خاصی دارن (بخوام دونه دونه بگم پیر میشیم :cheesygri)
اِ ، همین بالا گفتم برای استفاده از اینترنت (حالا هر وسیله ای میخواد باشه) send و receive باید صورت بگیره و send و receive هم یعنی کم شدن از محدودیت اکانت شما.;)
ap هم بصورت یه مرکز بیسیم عمل میکنه و دستگاه های بیسیم دیگه مثلا تا 20 تا میتونن به ap وصل شن حالا یا از شبکه استفاده کنن یا اینترنت بستگی به نوع دسترسیش داره.;)

ممنون
یک سوال دیگه:با اینترنت های مجانی که تو خیابون ها هست میشه وصل شد مولتی پلیر بازی کرد؟آخه سرعت چند تاش که من رفتم کم بود (در حد dial up ) :biggrin1:
حتما باید سرعت زیادی داشته باشه تا بشه بازی کرد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or