boy_ofpersia
کاربر سایت
اگه زیرنویس به فیلمت چسبیده باشه با یه برنامه ی converter مثل : total video converter ، فایل رو تبدیل به فرمت MP4 کن بریز تو شاخه X:\VIDEO .چطوری می تونم فیلم رو همراه با زیرنویس فارسی رو با زیر نویس فارسی تو psp slim نگاه کنم؟
زیر نویس به فیلمم نچسبیده! می خوام یه دیسک DVD یا یک فایل avi همراه با زیر نویس (sub.idx) رو تبدیل کنماگه زیرنویس به فیلمت چسبیده باشه با یه برنامه ی converter مثل : total video converter ، فایل رو تبدیل به فرمت MP4 کن بریز تو شاخه X:\VIDEO .
اگه زیرنویس به فیلمت نچسبیده بگو بهت بگم چون طولانیه ... :biggrin1:
تا اون جایی که من میدونم{و از او نجایی که تست هم کردم}با وایرلس نمیشه فایلها رو مبادله کرد{ولی بازم بپرس}یرنامه ای سراغ دارید برای تبادل اطلاعات بین گوشی های وایرلس دار و PSP Slim؟
همچین چیزی رو واسه Fat دیدم ...
تا اونجایی که میدونم آخرین ورژن cfw هک شده 5.00 هست که بعد از نصب میتونید m33-6 رو هم بریزید.من با همین ورژن تاحالا با هیچ بازیی به مشکل نخوردمبه چه فریمویری ارتقا بدیم تا بتونم جدیدترین بازیها رو بازی کنیم؟:cheesygri
سلام به همه دوستان , دوستان بنده بازي ff cris core رو از مغازه اي خريداري نمودم!(خيلي كتابي شد:biggrin1
وقتي فايل رو از حالت فشرده درآوردم با اين فولدر مواجه شدم (كه براتون آپ كردم), ( لطفا
از اسكرين شات ها به ترتيب ديدن كنيد , ممنون ) .
من اطلاعاتي درباره فايل هاي cso ندارم , ولي فكر ميكنم , اين يه فايل cso هستش كه تجزيه
شده.حالا اگه همين جوريه چيكار كنم ؟ اگه اينجوري نيست , پس چه جوريه :biggrin1: و چيكار كنم؟
ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
سلام اگه میتونستی عکس ها رو یه جای دیگه{خارج از سایت}آپلود کنی,شاید میتونستم بهت کمک کنم,چون من نمیتونم فایل رو باز کنم{یعنی اجازه دسترسی ندارم}آقا يعني كسي نميدونه چي به چيه ؟؟؟!!!!!!!!!!![]()
سلام اگه میتونستی عکس ها رو یه جای دیگه{خارج از سایت}آپلود کنی,شاید میتونستم بهت کمک کنم,چون من نمیتونم فایل رو باز کنم{یعنی اجازه دسترسی ندارم}
پ.ن:هر جور شده بازی رو بریز و تا آخرش برو.من همین امروز تمومش کردم.اگه دفعه اولت هست,میخوای سیو clear game رو واسط بفرستم{چون هم از اول بازی هست و هم زک کلی ارتقا یافته}