سوالات و مشکلات PSP

چطوری می تونم فیلم رو همراه با زیرنویس فارسی رو با زیر نویس فارسی تو psp slim نگاه کنم؟
اگه زیرنویس به فیلمت چسبیده باشه با یه برنامه ی converter مثل : total video converter ، فایل رو تبدیل به فرمت MP4 کن بریز تو شاخه X:\VIDEO .
اگه زیرنویس به فیلمت نچسبیده بگو بهت بگم چون طولانیه ... :biggrin1:

اگه زیرنویس به فیلمت چسبیده باشه با یه برنامه ی converter مثل : total video converter ، فایل رو تبدیل به فرمت MP4 کن بریز تو شاخه X:\VIDEO .
اگه زیرنویس به فیلمت نچسبیده بگو بهت بگم چون طولانیه ... :biggrin1:
زیر نویس به فیلمم نچسبیده! می خوام یه دیسک DVD یا یک فایل avi همراه با زیر نویس (sub.idx) رو تبدیل کنم:love:اگه می شه راهنمایی کن! خیلی نیاز دارم

یرنامه ای سراغ دارید برای تبادل اطلاعات بین گوشی های وایرلس دار و PSP Slim؟
همچین چیزی رو واسه Fat دیدم ...
تا اون جایی که من میدونم{و از او نجایی که تست هم کردم}با وایرلس نمیشه فایلها رو مبادله کرد{ولی بازم بپرس}
در مورد فت هم به احتمال 99%از طریق اینفرارد بوده که فقط روی فت عرضه شد{و روی 2000 و 3000 اون رو حذف کردن}
در مورد اون تستی که گفتم من مک آدرس خودم رو وارد p990 دوستم کردم و خواستم واسم فایل بفرسته که نشدو بر عکس هم جواب نداد.چند وقت پیش هم دنبال یه همچین برنامه ای بودم گیر نیوردم.بعید میدونم.....
با تشکر

سلام به همه....
یه چند وقته یه مشکل واسه پی اس پیم پیش اومده اونم اینه که وسط بازیا وقتی یه صفحه سیاه میاد و باید صحنه بعدی بیاد رو همون صفحه سیاه می مونه....دستگاه هنگ نمی کنه یعنی اگه دکمه home رو زنم می تونم دوباره برم تو xmb ولی تو بازیا گیر می کنه....مشکل هم میدونم از memory نیست..! ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
مرسی...

به چه فریمویری ارتقا بدیم تا بتونم جدیدترین بازیها رو بازی کنیم؟:cheesygri
تا اونجایی که میدونم آخرین ورژن cfw هک شده 5.00 هست که بعد از نصب میتونید m33-6 رو هم بریزید.من با همین ورژن تاحالا با هیچ بازیی به مشکل نخوردم

ما اخر نفهمیدیم قضیه ارور Game could not start و load failed چیه و راه حلش چیه!!؟؟

کسی اگه بلده صریحا اعلام کنه!!!:blushing::cheesygri:p ( فریم ورم 3.80 m-33

آخرین ویرایش:
سلام به همه دوستان , دوستان بنده بازي ff cris core رو از مغازه اي خريداري نمودم!(خيلي كتابي شد:biggrin1:)

وقتي فايل رو از حالت فشرده درآوردم با اين فولدر مواجه شدم (كه براتون آپ كردم), ( لطفا

از اسكرين شات ها به ترتيب ديدن كنيد , ممنون ) .

من اطلاعاتي درباره فايل هاي cso ندارم , ولي فكر ميكنم , اين يه فايل cso هستش كه تجزيه

شده.حالا اگه همين جوريه چيكار كنم ؟ اگه اينجوري نيست , پس چه جوريه :biggrin1: و چيكار كنم؟

ممنون ميشم راهنماييم كنيد.

Attachments

سلام به همه دوستان , دوستان بنده بازي ff cris core رو از مغازه اي خريداري نمودم!(خيلي كتابي شد:biggrin1:)

وقتي فايل رو از حالت فشرده درآوردم با اين فولدر مواجه شدم (كه براتون آپ كردم), ( لطفا

از اسكرين شات ها به ترتيب ديدن كنيد , ممنون ) .

من اطلاعاتي درباره فايل هاي cso ندارم , ولي فكر ميكنم , اين يه فايل cso هستش كه تجزيه

شده.حالا اگه همين جوريه چيكار كنم ؟ اگه اينجوري نيست , پس چه جوريه :biggrin1: و چيكار كنم؟

ممنون ميشم راهنماييم كنيد.

آقا يعني كسي نميدونه چي به چيه ؟؟؟!!!!!!!!!!:(

آقا يعني كسي نميدونه چي به چيه ؟؟؟!!!!!!!!!!:(
سلام اگه میتونستی عکس ها رو یه جای دیگه{خارج از سایت}آپلود کنی,شاید میتونستم بهت کمک کنم,چون من نمیتونم فایل رو باز کنم{یعنی اجازه دسترسی ندارم}
پ.ن:هر جور شده بازی رو بریز و تا آخرش برو.من همین امروز تمومش کردم.اگه دفعه اولت هست,میخوای سیو clear game رو واسط بفرستم{چون هم از اول بازی هست و هم زک کلی ارتقا یافته}

سلام اگه میتونستی عکس ها رو یه جای دیگه{خارج از سایت}آپلود کنی,شاید میتونستم بهت کمک کنم,چون من نمیتونم فایل رو باز کنم{یعنی اجازه دسترسی ندارم}
پ.ن:هر جور شده بازی رو بریز و تا آخرش برو.من همین امروز تمومش کردم.اگه دفعه اولت هست,میخوای سیو clear game رو واسط بفرستم{چون هم از اول بازی هست و هم زک کلی ارتقا یافته}

ممنونم , يه چيزي بگم تعجب ميكني ! من تا حالا ff رو بازي نكردم , و چون تعريفش رو خيلي شنيدم

ميخوام بازيش رو انجام بدم ....

اينم لينكه اسكرين شات ها :

http://www.4shared.com/file/108631448/b48ae176/FF_Criss_Core_-_Screen_Shot.html

حجم clear game ش چقدره ؟

آخرین ویرایش:
کمممممممممممممممممک

سلام ممنون میشم سریع جواب بدید.من یه psp slim کپیخور دارم چند وقت پیش از دوستم یه umd دمو و شو که خش داشت و برای psp fat بود گرفتم هر وقت تو دستگاه میزارم قسمت بازیها رو میاره اما فیلم و موزیک ها رو نمیاره اما تو دستگاه خودش همه رو میاره جریان چیه؟؟؟؟:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or