سوالات و مشکلات PSP

درود
اول به یه تعمیرگاه نشون بدید و فقط بپرسید مشکل چیه. اگه مشکل سخت افزاری بود که بدید بهش تعمیر اگرم نرم افزاری بود یه دانگرید یه آپگزید مشکلتونو حل می کنه. می تونیدم خودتون اول یه دانگرید و آپگرید کنید اگه حل نشد نشون بدید.
اره چون با FW هم احتمال داره خراب شده باشه

خب اگه می شه برام آموزش دانگرید ، آپگرید رو هرچند کوتاه ، بنویسین
خواهش می کنم نفرستیدم دنبال لینک !!!
اگه می شه همینجا بگین چکار کنم.چون سرعت اینترنتم خیلی خرابه. سرعت لود شدن صفحات افتضاحه.ممنون میشم اگه اینجا بگین چیکار کنم.
خیلی خیلی ممنون :blushing: :smile:

خب اگه می شه برام آموزش دانگرید ، آپگرید رو هرچند کوتاه ، بنویسین
خواهش می کنم نفرستیدم دنبال لینک !!!
اگه می شه همینجا بگین چکار کنم.چون سرعت اینترنتم خیلی خرابه. سرعت لود شدن صفحات افتضاحه.ممنون میشم اگه اینجا بگین چیکار کنم.
خیلی خیلی ممنون :blushing: :smile:
درود
سلام عزيزان .
مطمئنا خبر خوبي براتون هست !
با استفاده از اين روش جديد ميتونيد تمامي PSP هاي Semi-Brick شده رو از طريق منوي Recovery و بدون استفاده از دردسرهاي پاندورا ، Unbrick کنيد !

خواهشا مراحل رو با دقت انجام بديد و اگه به مشکل برخورديد توي تاپيک در ميان بگذاريد .

----------------------------------------------------------------------------------------------------

فايل هاي مورد نياز

Hellcat Recovery Flasher :
کد:
http://sasan.parsaspace.com/Hellcat_Recovery_Flasher_120.rar
3.71 Firmware EBOOT :
کد:
http://exophase.com/files/psp/371.PBP
و یا :
4.01 Firmware EBOOT :
کد:
http://exophase.com/files/psp/401.PBP
شما میتونید از این طریق هم به ورژن 3.71M33-4 برگردونید و هم به 4.01M33-2 ، بر اساس اینها EBOOT مورد نظرتون رو دانلود و استفاده کنید .

----------------------------------------------------------------------------------------------------

راهنماي نصب

ابتدا فايل Hellcat_Recovery_Flasher_120.rar رو از حالت فشرده خارج کنيد .
سپس پوشه ي RECOVERY رو به شاخه ي PSP/GAME در مموري کارد کپي کنيد .
فایل مربوط به EBOOT ورژن 3.71 و یا 4.01 رو به مسیر PSP/GAME/RECOVERY در مموری کارد کپی کنید .

راهنمای استفاده

ابتدا PSP رو به طور کامل خاموش کنید .
دکمه ی R رو بگیرید و PSP رو روشن کنید و وارد منوی Recovery بشید .
قسمت سوم منوی Recovery یعنی Run program at /PSP/GAME/RECOVERY/EBOOT.PBP رو اجرا کنید .

pspsasan میگی چه کار کنم ؟
pspsasan va smigel شما جای خاصی رو بلدین که درستش کنن و خرابش نکنن ؟
یا تهران باشه یا تبریز
اگه جایی رو میشناسین آدرسش رو بدین لطفا

سلام به همه

من حدود يه ماه پيش يه پي اس پي خريدم كه روي جعبش نوشته بود 2004 و ورژنش هم 4.01 هستش.

اونموقع من كه خريدم فروشنده گفت كپي خور نيست .

شنيدم دارك الكس اسپانيايي و چند نفر ديگه رو هك پي اس پي كار ميكنن , ميخواستم ببينم اين اساتيد

تاحالا تونستن كاري واسه ورژن 4.01 بنده بكنن؟؟!!

يه چيزه ديگه هم اينكه از يكي شنيدم , دارك الكس گفته رو مادر بورداي پي اس پي هاي هم مدل مال بنده

و پي اس پي 3000 ها قفل نرم افزاري گزاشته شركت سوني ! كسي از صحت اين موضوع خبر داره ؟

ببخشيد پرحرفي كردم , ممنون .

سلام به همه

من حدود يه ماه پيش يه پي اس پي خريدم كه روي جعبش نوشته بود 2004 و ورژنش هم 4.01 هستش.

اونموقع من كه خريدم فروشنده گفت كپي خور نيست .

شنيدم دارك الكس اسپانيايي و چند نفر ديگه رو هك پي اس پي كار ميكنن , ميخواستم ببينم اين اساتيد

تاحالا تونستن كاري واسه ورژن 4.01 بنده بكنن؟؟!!

يه چيزه ديگه هم اينكه از يكي شنيدم , دارك الكس گفته رو مادر بورداي پي اس پي هاي هم مدل مال بنده

و پي اس پي 3000 ها قفل نرم افزاري گزاشته شركت سوني ! كسي از صحت اين موضوع خبر داره ؟

ببخشيد پرحرفي كردم , ممنون .
درود
نخیر هنوز خبری نیست.
برای اطلاعات بیشتر به این جا مراجعه کنید.

طریقه رفع خطای 80020321 در M33-6 ورژن 5.0

شاید خیلی از شما دوستان با این خطا پس از آپدیت PSP خود به ورژن 5 در هنگام اجرای بازی روبرو شده باشید.این مشکل برای خود من بوجود آمد و خیلی هم آزارم داد.باید عرض کنم برای اینجور PSP ها که بعد از آپدیت به این ورژن خطای 80020321 میدهد،باید یک UMD از هر بازی دلخواهی را در اختیار داشته باشد.UMD حتما باید بازی باشد و Video جواب نمیدهد.شما برای رفع این خطا UMD را وارد PSP کرده و بازی های ISO را اجرا کنید.انشاءالله که حل میشود.

شایان ذکـــر است که این خطا فقط در حالتی رخ میدهد که شما بخواهید بازی را از روی فایل ISO اجرا کنید.

موفق باشید

اقا من یه مشکل بد پیدا کردم . من زدم با خود psp مموری رو فرمت کردم بعد خواستم که با usb بازی بریزم روش . اول که usb رو وصل میکنم تمام فولدر های ایزو, میوزیک و .. رو نشون میده . بعد میام یه چیزی بریزم کلا نمیتونه بریزه و مینویسه فولدر مورد نظر موجود نیست و نمیتونه بریزه . کمک کنید من چی کار کنم ؟؟ ورژن دستگاه هم M33-3 5.00 هست.

ممنون

اقا من یه مشکل بد پیدا کردم . من زدم با خود psp مموری رو فرمت کردم بعد خواستم که با usb بازی بریزم روش . اول که usb رو وصل میکنم تمام فولدر های ایزو, میوزیک و .. رو نشون میده . بعد میام یه چیزی بریزم کلا نمیتونه بریزه و مینویسه فولدر مورد نظر موجود نیست و نمیتونه بریزه . کمک کنید من چی کار کنم ؟؟ ورژن دستگاه هم M33-3 5.00 هست.

این مشکل برای دوست من هم بوجود اومد.کلا نمیدونم بخاطر اینه که این فریمور کپی نشده اینطوریه یا نه؟!! شما دوست عزیز میتونید از طریق Ram Reader اینکار رو انجام بدید.انشاءالله درست میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or