سوالات و مشکلات PSP

سلام
نه بابا کجا خنده داره.:biggrin1:
نمیشه ، چرا ؟ چون اولا واسه ارتباط با usb باید درایورشو حتما نصب کنی تا ویندوز براش یه local network درست کنه ، دوما چه usb باشه چه ethernet (همون lan خودمون) شما باید بهشون ip بدی (یجورایی سیستم مودم رو بشناسه) تا بتونی وارد تنظیمات یا بهتر بگم به مودم کانکت بشی. (البته همه ی اینا فقط راجب مودم بود :biggrin1:)
حالا چون psp یه همچین تنظیماتی واسه ارتباط با کابل نداره نمیشه از طریق کامپیوتر به اینترنت وصل شد.

سلام
نه بابا کجا خنده داره.:biggrin1:
نمیشه ، چرا ؟ چون اولا واسه ارتباط با usb باید درایورشو حتما نصب کنی تا ویندوز براش یه local network درست کنه ، دوما چه usb باشه چه ethernet (همون lan خودمون) شما باید بهشون ip بدی (یجورایی سیستم مودم رو بشناسه) تا بتونی وارد تنظیمات یا بهتر بگم به مودم کانکت بشی. (البته همه ی اینا فقط راجب مودم بود :biggrin1:)
حالا چون psp یه همچین تنظیماتی واسه ارتباط با کابل نداره نمیشه از طریق کامپیوتر به اینترنت وصل شد.
حالا تو اين زمينه دوستان برنامه نويس هم نمي تونن كاري بكنن؟ يعني هيچ راهي نداره؟ اگه بشه برنامشو نوشت خيلي باحال ميشه:cool:

دستگاه pspمن در بعضي از بازيها كند است .مثلا در بازيfifa2006 انگار كه بازيكنان اسلو موشن حركت ميكنن.دوستان در اين مورد راهنمايي بفرمايند.

شما تو xmb (یا همون منوی اصلی) select رو بزن یه صفحه باز میشه (vsh menu) تو قسمت cpu clock game اون عدد جلوش رو ، رو 333/166 تنظیم کن بعدش بیا بیرون و تمام.:cheesygri

شما تو xmb (یا همون منوی اصلی) select رو بزن یه صفحه باز میشه (vsh menu) تو قسمت cpu clock game اون عدد جلوش رو ، رو 333/166 تنظیم کن بعدش بیا بیرون و تمام.:cheesygri

از دوستان عزیز "supar" و "smigle" تشکر میکنم.:love:
با روش گفته شده cpu clock game بر را هم روی 333\166 و هم default تنظیم کردم در هر دو حالت مشکل حل شد.:smile:

الان فهمیدم چی شده
موقعه اکتشاف و اختراع در psp بودم :biggrin1: زدم مادربرد psp خراب کردم:biggrin1:
ولی به جاش تجربه شد که با قسمت برق psp ور نرم:biggrin1:

سلام به همه ي دوستان
مشكل دارم اساسي
1-من وقتي دارم يه بازي مي كنم كه كنترل شخصيت بازي با انالوگه (مثل syphon ****** , ....)وقتي هيچ كاري با انالوگ ندارم شخصيتي كه تو بازي كنترل مي كنم خود به خود پايين مي اد.
2-تو بازي هايي كه با كليد هاي جهت نما كار داريم (مثل syphon ****** كه با زدن دكمه ي راست ليست اسلحه ها مي اد)(يا قسمت عكس پي اس پي وقتي رو عكس zoom مي كني)وقتي كه كليد راست و چپ رو مي گيرم دوباره مثل مورد بالا مي شه)
3-وقتي كه مي خوام multi بازي كنم مي گه كليد wlan خاموشه ولي من هر چي كليدش رو بالا و پايين مي برم درست نمي شه.
--
ايم مشكلات درست مي شن؟خواهشا كمك كنيد فقط مي تونم پاتاپون و لوكو روكو بازي كنم.

سلام به همه ي دوستان
مشكل دارم اساسي
1-من وقتي دارم يه بازي مي كنم كه كنترل شخصيت بازي با انالوگه (مثل syphon ****** , ....)وقتي هيچ كاري با انالوگ ندارم شخصيتي كه تو بازي كنترل مي كنم خود به خود پايين مي اد.
2-تو بازي هايي كه با كليد هاي جهت نما كار داريم (مثل syphon ****** كه با زدن دكمه ي راست ليست اسلحه ها مي اد)(يا قسمت عكس پي اس پي وقتي رو عكس zoom مي كني)وقتي كه كليد راست و چپ رو مي گيرم دوباره مثل مورد بالا مي شه)
3-وقتي كه مي خوام multi بازي كنم مي گه كليد wlan خاموشه ولي من هر چي كليدش رو بالا و پايين مي برم درست نمي شه.
--
ايم مشكلات درست مي شن؟خواهشا كمك كنيد فقط مي تونم پاتاپون و لوكو روكو بازي كنم.
سلام:smile:
این مشکل فقط سخت افزاری که بیشتر تو psp fat هست دلیلش هم خشک شدن آنولاگ هست که خودت هم میتونی درستش کنی
psp باز کن روی آنولاگ 2تا پیچ هست اونارو باز کن ، آنولاگ باز میشه (سیم نداره)
اون یارو سرشو وردار زیرش دوتا قطعه افقی عمودی هست اونارو وردار روغن کاریش کن درست میشه;)
بستنش یکم سخته چون باید دوتا قطعه رو دقیق جوری بزاری که وسطش یه مربع درست بشه
این مشکل هم بیشتر رو psp fat هست منم خودم چندتا داشتم با روغن کاری درست شد:smile:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or