سوالات و مشکلات PSP

سلام
اين psp من يه سه چار روزي هست يه گيري پيدا كرده كه بدجوري رفته رو اعصابم. وقتي خاموش مي كنم و مي خوام روشن كنم صفحه روشن ميشه ولي سياه مي مونه. بايد حدود ده ثانيه دكمه پاورشو نگه دارم تا خاموش بشه. مموري رو در بيارم. و وقتي بدون مموري روشن مي كنم مشكلي نيست. وقتي هم روشنه مموري رو بزنم مشكلي ايجاد نميشه. فقط همون موقع روشن شدن گير داره. راستي وقتي توي بازي هستم home رو مي زنم و از بازي خارج مي شم بازم صفحه روشنه ولي سياه مي مونه مجبور ميشم دوباره ده ثانيه پاور نگه دارم تا خاموش شه و بعدش دوباره بدون مموري روشن كنم.
ممون ميشم اگه سريعتر پاسخ بدين

آقا سياوش اگه با من بودي كه فكر كنم خيلي وقته اين فريمور رو ريختم. 5.01 . همون روزاي اولي كه اومد ريختم. هيچ مشكلي نداشتم. كلا تا حالا مشكل فريموري نداشتم. مي گم ممكنه مشكل از رم باشه؟

آقا سياوش اگه با من بودي كه فكر كنم خيلي وقته اين فريمور رو ريختم. 5.01 . همون روزاي اولي كه اومد ريختم. هيچ مشكلي نداشتم. كلا تا حالا مشكل فريموري نداشتم. مي گم ممكنه مشكل از رم باشه؟
شما با یه مموری دیگه هم امتحان کنید و یا همین مموری رو فرمت کنید و امتحان کنید و جوابشو بگید.

سلام .

دوست عزیز ، مهدی جان ... به احتمال خیلی زیاد این مشکل مربوط به حافظه ست ... بهتره اگه برات ممکنه با نرم افزار PerfectDisk یک بار حافظه رو از طریق خود PSP مرتب سازی ( Defragment ) کنی .
من یه دوستی دارم به نام پوریا که دو سه ماه پیش همچین مشکلی داشت و بعد از چند وقت متاسفانه کارت حافظه ـش کلاً سوخت ... خودم هم تا چند وقت پیش همچین مشکلی داشتم ، البته فقط در هنگام خروج از بازی که با PerfectDisk و یک بار FullFormat مشکل حل شد . البته دلیل FullFormat هم این بود که مدت زیادی Defragment نکرده بودم و از طرف دیگه به یه ویروس ناجور و ناشناس ایرانی هم آلوده شده بود !
به طور کل بد نیست هر چند وقت یک بار یا بعد از انتقال یه فایل حجیم به MemoryCard ، با نرم افزار PerfectDisk حافظه رو به صورت SmartPlacement یک بار Defragment کنی . این کار به افزایش عمر و سرعت دسترسی اطلاعات MemoryCard خیلی کمک میکنه . مخصوصاً در بازی هایی مثل God Of War II یا SC:DA که فراوانی مراجعه و بارگذاری اطلاعات بسیار بالایی دارن .
حتی این کار به افزایش سرعت دسترسی اطلاعات روی MemoryCard های گوشی هایی که دسترسی به اطلاعات در اونها زیادی کنده ، خیلی موثره .

در ضمن ممکنه اولین بار که از PerfectDisk برای Defragment کارت حافظه PSP استفاده میکنید ، بسته به حجم و ظرفیت اشغال شده MemoryCard ، کمی زمان ببره که کاملاً طبیعیه . در دفعات استفاده بعدی اگر به صورت منظم MemoryCard رو Defragment بفرمایید ، این چنین نخواهد بود .

در نهایت ، بد نیست یک بار امتحان بفرمایید ! ;)

spick_windows.gif

Download PerfectDisk

Download Patch

** دریافت Patch برای فعال سازی PerfectDisk ضروری است :biggrin1: **​

آخرین ویرایش:
سلام بر دوستان

بنده رم psp خودم رو با pc فرمت کردم . و الان دیگه هیچ نوع فولدری توش موجود نیست . یعنی نبایدم باشه:biggrin1:
می خواستم بدونم برای اجرای دوباره بازی ها باید چیکار کنم ؟ فولدر بسازم تو رم دوباره ؟ با چه پسوندی و چه جوری ؟ ممنون .

سلام بر دوستان

بنده رم psp خودم رو با pc فرمت کردم . و الان دیگه هیچ نوع فولدری توش موجود نیست . یعنی نبایدم باشه:biggrin1:
می خواستم بدونم برای اجرای دوباره بازی ها باید چیکار کنم ؟ فولدر بسازم تو رم دوباره ؟ با چه پسوندی و چه جوری ؟ ممنون .
میتونی خودتم فولدر بسازی ولی راحترش اینه که با خود psp فرمتش کنی همین.;)

سلام
يه سوال خيلي مهم و اساسي داشتم. فقط نخندينا:cheesygri.
مي گم نمي شه psp رو با كابل يو اس بي به رايانه و آنگاه به اينترنت وصل كرد؟
راستش اين ايده ي خوف از اونجا به ذهنم رسيد كه داشتم فيش مودمم رو كه دراومده بود جا مي زدم. بعد گفتم وقتي كامپيوتر با يه كابل يو اس بي ساده به اين راحتي و تميزي و قشنگي به مودم و اينترنت وصل ميشه، چرا psp نبايد بتونه به وسيله كامپيوتر به اينترنت وصل بشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or