سوالات و مشکلات PSP

اقا یکی کمک کنه من چیکار کنم flat out از تورنت دلنلود کردم هیچ کاریش نمیتونم بکنم از کجا باید اونا رو به هم وصل کنم نمیشه یکی شو extract میکنم هیچی نهمیشه لطفاً کامل توضیح بدید:((
اقا ببخشید اگه میشه یه ذره سریعتر لطفاً:((:((:((:(

اقا من شنیده بودم میگن اگه psp رو بیش از حد تو شارژ بزاری باتریش خراب میشه.ولی psp من وقتی بیش از حد تو برق میمونه خودش چراغ شارژ رو خاموش میکنه:confused:چجوریاس:confused:

اقا من شنیده بودم میگن اگه psp رو بیش از حد تو شارژ بزاری باتریش خراب میشه.ولی psp من وقتی بیش از حد تو برق میمونه خودش چراغ شارژ رو خاموش میکنه:confused:چجوریاس:confused:
وقتی psp کامل شارژ بشه مثله بقیه دستگاه های دیگه خود به خود شارژ شدنش قطع میشه:-"
پس اگه همینجوری شارژرش وصل باشه هیچی نمیشه:biggrin1:
:smile:

وقتی psp کامل شارژ بشه مثله بقیه دستگاه های دیگه خود به خود شارژ شدنش قطع میشه:-"
پس اگه همینجوری شارژرش وصل باشه هیچی نمیشه:biggrin1:
:smile:
ادامه می دم که اگه کامل خاموش نباشه هی از شارژش کم می شه و تا یه ذره کم شد دوباره شارژ می شه که مسلما ضرر داره .

واسه اینترنت که شما یا باید ap داشته باشی یا wireless pci adapter (کارت شبکه بیسیم) که بتونی اینترنتو share کنی حالا شما کدومشو داری ؟

ejraie bazi ba formate EBOOT.pbp

salam agha man shaiad in soalo beporsam bem bekhandid ama ziad tokare psp nistam bishtar ps3-xbox360 bazi mikonam ama jadidan sare kar hoselam sar mire ie psp kharidam bazi baziash dota file dare ieki ba formate(Eboot.pbp) vaie file dige ham hast be esme keys vali vaghti to faile ISO ke to ramam hast copy mikonam ejranemikone baiad oja copy konam ia chare cheiii fadaton sham maaaaaaaaaaaaan iekomaki konid bad nist batashakor

salam agha man shaiad in soalo beporsam bem bekhandid ama ziad tokare psp nistam bishtar ps3-xbox360 bazi mikonam ama jadidan sare kar hoselam sar mire ie psp kharidam bazi baziash dota file dare ieki ba formate(Eboot.pbp) vaie file dige ham hast be esme keys vali vaghti to faile ISO ke to ramam hast copy mikonam ejranemikone baiad oja copy konam ia chare cheiii fadaton sham maaaaaaaaaaaaan iekomaki konid bad nist batashakor

قانون شماره 26) زبان سایت با توجه به زبان رسمی ایران، فارسی می باشد و تمامی کاربران موظفند فقط به زبان و با فونت فارسی پست های خود را ارسال نمایند. نوشتن مطالب به صورت فینگلیش و یا سایر زبان های رایج در چت و ... در سایت ممنوع می باشد. البته استفاده از لغات انگلیسی و یا به کار بردن جملات انگلیسی جهت توضیحات اضافی و فهم بیشتر (البته با نگارش صحیح) ایرادی ندارد.

فارسی نوشتن سخت نیست.
ویندوزت رو فارسی کن...
از این به بعد هر پستی فینگلیش نوشته بشه پاک میشه...

شما باید بازی ها و فایل های EBOOT رو برای اجرا این جا بریزید :
PSP>GAME

ejraie bazi ba formate EBOOT.pbp

شما باید بازی ها و فایل های EBOOT رو برای اجرا این جا بریزید :
PSP>GAME
دوست عزیز از راهنماییت تشکر اما بازم بازی اجرا نشد میخوام وارکرافت بازی کنم و چند تا بازی جالب دیگه اما حالم گرفته.راستی اقای consol یا ناظم با اجازه باید بگم که من فارسی نوشتنم لاغر و اون وقته شبم همه خواب بودن نمی تونستم فارسی را پاس بدارم شرمنده تکرار نمی کنیم

دوست عزیز از راهنماییت تشکر اما بازم بازی اجرا نشد میخوام وارکرافت بازی کنم و چند تا بازی جالب دیگه اما حالم گرفته.راستی اقای consol یا ناظم با اجازه باید بگم که من فارسی نوشتنم لاغر و اون وقته شبم همه خواب بودن نمی تونستم فارسی را پاس بدارم شرمنده تکرار نمی کنیم
Recovery>Configuration>Hide corrupted icons:Enable

آخرین ویرایش:
به به شرمنده اما اگه میشه واسه زیر دیپلم ها ترجمش کنی ممنونم.اخه نفهمیدم چی نوشتی.خیییییییییییییییییییییییییییییییییییییلییییییییی شرمنده
اول PSP تون رو کامل خاموش کنید ( چند ثانیه نگه دارید تا کامل خاموش بشه ) حالا دکمه ی R رو نگه دارید و PSP رو روشن کنید ، حالا شما وارد Recovery Menu شدید ! ادامش رو هم که همینطوری برید : Configuration>Hide corrupted icons:Enable

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or