سوالات و مشکلات PSP

بله دیگه ، چطور یکم تحقیق نکردید و خریدید ؟
مکافات دیگه اینه که هر بازی ای رو که بخوای UMD ش نیست که ! تازه اگرم پیدا شه کلی بعد از Release بازی توی نت به دستت میرسه .

بی خیال ، ردش کن بره یه جوری .
sAsAn.k جان تو اصفهان جایی را سراغ داری که اینا ازم بخرن؟

سلام به اساتید
من یک PSP مدل 1006 با ورژن Ver 3.71 M33-4 از چین خریدم اونجا هم کپی خورش کردند بازی های از اینجا خریدم و خیلی خوب کار میکنه ولی چند روزی که کلید خانه یا HOME رو که می زنم کار نمیکنه؟!!! و برای خارج شدن از بازی باید باتری رو در بیارم ؟!!!
در ضمن بازی دستگاه به خوبی کار میکنه مموری 8 گیک هم داره و نو هم است ؟
با سپاس

سلام به اساتید
من یک PSP مدل 1006 با ورژن Ver 3.71 M33-4 از چین خریدم اونجا هم کپی خورش کردند بازی های از اینجا خریدم و خیلی خوب کار میکنه ولی چند روزی که کلید خانه یا HOME رو که می زنم کار نمیکنه؟!!! و برای خارج شدن از بازی باید باتری رو در بیارم ؟!!!
در ضمن بازی دستگاه به خوبی کار میکنه مموری 8 گیک هم داره و نو هم است ؟
با سپاس
دقیقا همین مشکل برای یکی از دوستان پیش اومده بود .
باید ببری یه جای مطمئن . یه کیت داره باید عوض بشه .

◄ .::کمک! help Me! l کمک! ::. ►

[FONT=&quot]با سلام[/FONT]
[FONT=&quot]من به تازگی یک [/FONT]PSP [FONT=&quot] خریدم. ورژن دستگاهم [/FONT]3.80 - M33-3[FONT=&quot] می باشد.من میخواستم که پی اس پی مو آپدیت کنم؟![/FONT]

[FONT=&quot]می خواستم ببینم چه ورژنی تا الان از همه بهتر وکاملتر می باشد و کدام یک از ورژنها را اگر بریزم بهتر می باشد( البته کپی خور هم بشه ها)؟![/FONT]

[FONT=&quot]یکی دیگه هم اینکه من از کرنل و [/FONT]Psp State[FONT=&quot] هیچی نمی دانم خواهشمندم که یکی منو راهنمایی کنه؟! ([/FONT]PLEASE[FONT=&quot]):arrowu::(:([/FONT]

[FONT=&quot]با سلام[/FONT]
[FONT=&quot]من به تازگی یک [/FONT]PSP [FONT=&quot] خریدم. ورژن دستگاهم [/FONT]3.80 - M33-3[FONT=&quot] می باشد.من میخواستم که پی اس پی مو آپدیت کنم؟![/FONT]

[FONT=&quot]می خواستم ببینم چه ورژنی تا الان از همه بهتر وکاملتر می باشد و کدام یک از ورژنها را اگر بریزم بهتر می باشد( البته کپی خور هم بشه ها)؟![/FONT]
فریمویر 5 جدیده و مشکلی هم نداره .
M33 CFW

سلام دوستان. یک سوال داشتم.
من یک PSP فت دارم که ورژنش 5.01 هست. می خوام دانگریدش کنم. آیا امکانش هست؟
اگر امکان داره راهنمایی کنید. چون می خوام کپی خورش کنم.
ممنون.
شاد و پیروز باشید.

[FONT=&quot]یکی دیگه هم اینکه من از کرنل و [/FONT]Psp State[FONT=&quot] هیچی نمی دانم خواهشمندم که یکی منو راهنمایی کنه؟! ([/FONT]PLEASE[FONT=&quot]):arrowu::(:([/FONT]
PSP STATE که یه قابلیت هست که فقط برا اسلیم هاست و یه چیزی مثل استندبای یا هایبرنت کامپیوتر هست مثلاً شما میخواید از وسط یه بازی برید توی محیط XBM و یه بازی دیگه رو اجرا کنید و هر وقت خواستید دوباره تو همون جای بازی اولی رو لود می کنید !
کرنل هم که یه چیزی بود که باهاش برنامه هایی که بر طبق اون کرنل (کرنل 1.5 ) نوشته شده بود رو میشد اجرا کرد !

به تازگی 1 psp خریدم. به ورژن 4.1 بردم. موقع اجرای بازی ارور the game could not be started (80020321) میده.
چی کار کنم؟
PSP 1 چیه ؟ :biggrin1:
احتمالا اگه اسلیم باشه کپی خور نمی شه .
و باید فعلا صبر کنید ببینیم فرجی می شه یا نه ؟!!
ولی اگه فته تنظیمات ریکاوری رو درست کنید .
راهنماي Recovery Menu

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or