سوالات و مشکلات PSP

psp

سلام به همه دوستان
چند سوال در مورد مراحل کپی خور کردن psp و اصطلاحات آن داشتم دوستانی که اطلاع دارن لطف کنن پاسخ بدن (البته من مراحل رو می نویسم اگر اشتباه بود اصلاح کنید )

ابتدا برای کپی خور کردن دستگاه باید مطمئن بود مادربورد از مدل ta_088 v3 نباشه و یا ورژن یا همون فریمور دستگاه پایین تر از 3.90 باشه .

البته این جا یک سوال داشتم :این فریمور اصلی دستگاه پسوند مثل m33 نداره (یعنی فریمور اصلی خود دستگاه بدون پسوند هست ؟)

چگونه متوجه بشیم دستگاه کپی خور نشده ؟

بعد باید فریمور را به ورژن 1.50 دانگرید کرد وسپس به فریمور m33 5.00 (به طور مثال )آپدیت کرد

سوال :پس از دانگرید دستگاه رو به فریمور 5.00 m33 یا به کاستوم فریمور 5.00 اپدیت میکنیم

فرق فریمور و کاستوم فریمور درر چیه ؟

(به غیر از این مراحل اگر کارهای دیگری برای کپی خور کردن باید کرد بفرمایید )

با سپاس

آخرین ویرایش:
سلام به همه دوستان
چند سوال در مورد مراحل کپی خور کردن psp و اصطلاحات آن داشتم دوستانی که اطلاع دارن لطف کنن پاسخ بدن (البته من مراحل رو می نویسم اگر اشتباه بود اصلاح کنید )

ابتدا برای کپی خور کردن دستگاه باید مطمئن بود مادربورد از مدل ta_088 v3 نباشه و یا ورژن یا همون فریمور دستگاه پایین تر از 3.90 باشه .

البته این جا یک سوال داشتم :این فریمور اصلی دستگاه پسوند مثل m33 نداره (یعنی فریمور اصلی خود دستگاه بدون پسوند هست ؟)

چگونه متوجه بشیم دستگاه کپی خور نشده ؟

بعد باید فریمور را به ورژن 1.50 دانگرید کرد وسپس به فریمور m33 5.00 (به طور مثال )آپدیت کرد

سوال :پس از دانگرید دستگاه رو به فریمور 5.00 m33 یا به کاستوم فریمور 5.00 اپدیت میکنیم

فرق فریمور و کاستوم فریمور درر چیه ؟

(به غیر از این مراحل اگر کارهای دیگری برای کپی خور کردن باید کرد بفرمایید )

با سپاس
فرمویر اصلی دستگاه پسوند مثل m33 نداره
چگونه متوجه بشیم دستگاه کپی خور نشده ؟ پسوند مثل m33 نداره
باید فرمویر را به ورژن 1.50 دانگرید کرد وسپس به فرمویر m33 5.00 (به طور مثال )آپدیت کرد ؟ نه
فرق فرمویر و کاستوم فرمویر در چیه ؟
فرمویر=فرمویر اصلی
کاستوم فرمویر=فرمویر کپی اجرا کن
در ضمن فرمویر درسته نه فریمور

pooya910 جان متاسفانه دستگاهتون مادربوردش TA-088 v3 هست و فعلا غیر قابل کپی خور شدن هست .
البته ممکنه هک بشه ولی فعلا هیچ خبری نشده ، مدت هاست که از هک شدن TA-088 v3 خبری نیست .

pooya910 جان متاسفانه دستگاهتون مادربوردش TA-088 v3 هست و فعلا غیر قابل کپی خور شدن هست .
البته ممکنه هک بشه ولی فعلا هیچ خبری نشده ، مدت هاست که از هک شدن TA-088 v3 خبری نیست .

وااااااااااااااااااایییییییییییییییی!!!!!!!!!!!!!!:((:(( خوب یعنی حالا باید 20000تومان پول umd بدم؟؟!!؟!؟!؟ بدبخت شدم رفت!!!!!!!!

بله دیگه ، چطور یکم تحقیق نکردید و خریدید ؟
مکافات دیگه اینه که هر بازی ای رو که بخوای UMD ش نیست که ! تازه اگرم پیدا شه کلی بعد از Release بازی توی نت به دستت میرسه .

بی خیال ، ردش کن بره یه جوری .

دوستان من یه بازیه فوتبالیستها برای psp دانلود کردم که دو فایل mdf و mds توش هست که نمیدونم چطوری اجرا کنم و اونجایی هم که ازش دانلود کردم هیچ توضیحی نداره.یکی راهنماییم کنه:((:((:((:((:((

الو .... سلام نيخواستم بدونم چطوري ميشه بازيهاي ps1 كه دو سي دي هستند رو تو psp اجرا كرد؟ منظورم موقع عوض كردن سي دي هاست
http://www.psp-hacks.com/file/1378
دوستان من یه بازیه فوتبالیستها برای psp دانلود کردم که دو فایل mdf و mds توش هست که نمیدونم چطوری اجرا کنم و اونجایی هم که ازش دانلود کردم هیچ توضیحی نداره.یکی راهنماییم کنه:((:((:((:((:((
http://bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2538&page=23

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or