سوالات و مشکلات PSP

سلام!
یکی از دوستام lcd پی اس پیش ترک خورده میخاد عوض کنه!
لطفا یه جای مطمئن رو معرفی کنید!
حدودا چه قدر خرج بر میداره؟!
ممنون
به فروشگاه همین سایت برو یادمه یکی از بچه ها دست دوم میفروخت
اگه نه هم که باید بری توپخونه

سلام.
ببخشید ما یه غلطی کردیم که psp رو با server خودش update کردم 5.02 هست حالا هیچ بازی ISO رو نمیزنه یعنی از حالت hack خارج شده باید چیکار کنم دستم به دامنتون کمکم کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟:((

سلام.
ببخشید ما یه غلطی کردیم که psp رو با server خودش update کردم 5.02 هست حالا هیچ بازی ISO رو نمیزنه یعنی از حالت hack خارج شده باید چیکار کنم دستم به دامنتون کمکم کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟:((
لطفا سوالاتتون رو فقط یه جا مطرح کنید .
جوابتونو دادم .

آقا رمم رو نمی خونه psp برداشتم یه لحظه زدم تو گوشی k750
بعد هر کاری می کنم دیگه psp رمم رو نمیشناسه تا روشن می کنم مییگه فرمت کن که در واقع اصلا رم رو نخونده و موقع فرمتم میگه رم داخل psp نیست

یه رم 1 گیگ دیگه زدم خوند ولی رم اصلیه خودش رو نمیخونه چیکار کنم

از یارو که خریدم به عنوان رم سرعت بالا و اصل خریدم به نظرتون باید چیکار کنم رم 2 گیگ هست 16 تومن پولش رو دادم 12 ساعت میشه خریدمش

آقا رمم رو نمی خونه psp برداشتم یه لحظه زدم تو گوشی k750
بعد هر کاری می کنم دیگه psp رمم رو نمیشناسه تا روشن می کنم مییگه فرمت کن که در واقع اصلا رم رو نخونده و موقع فرمتم میگه رم داخل psp نیست

یه رم 1 گیگ دیگه زدم خوند ولی رم اصلیه خودش رو نمیخونه چیکار کنم

از یارو که خریدم به عنوان رم سرعت بالا و اصل خریدم به نظرتون باید چیکار کنم رم 2 گیگ هست 16 تومن پولش رو دادم 12 ساعت میشه خریدمش
اول سعی کن با یه دستگاه دیگه اجراش کنی و فرمتش کنی اگه نشد :
یه خورده مموریت رو داخل فشار بده
هی کم و زیادش کن ببین درست می شه ...
یا مشکل همینه یا از مموری
مطمئن باش که شکستگی نداره اگه داشت(که نداره(چون نوئه)) یه چسبی چیزی بهش بزن ...
در پایان مموری رو روی دستگاه های دیگه ای که مموری 2 گیگ ساپورت می کنن هم امتحان کن ...
اگه هیچ کدوم نشد و با هیچ چیزی باز نشد (حتما با یه رم ریدری چیزی امتحان کن) یا سوخته یا من نمی دونم .
حتما به فروشندهه مراجعه کن .

اول سعی کن با یه دستگاه دیگه اجراش کنی و فرمتش کنی اگه نشد :
یه خورده مموریت رو داخل فشار بده
هی کم و زیادش کن ببین درست می شه ...
یا مشکل همینه یا از مموری
مطمئن باش که شکستگی نداره اگه داشت(که نداره(چون نوئه)) یه چسبی چیزی بهش بزن ...
در پایان مموری رو روی دستگاه های دیگه ای که مموری 2 گیگ ساپورت می کنن هم امتحان کن ...
اگه هیچ کدوم نشد و با هیچ چیزی باز نشد (حتما با یه رم ریدری چیزی امتحان کن) یا سوخته یا من نمی دونم .
حتما به فروشندهه مراجعه کن .

ممنون از توضیحات الانم شدیدا دنبال رم ریدر هستم .
خودم فکر کنم مستقیم وصل کنم به کامپیوتر درست بشه.

سلام دوستان من یه بازی psp از تورنت دانلود کردم که 10 /15 تکه است الان چکار کنم:confused:
اگه فایل RAR هست همه رو یک جا بریزید . اولی رو توی یک فولدر آنزیپ کنید، بقیه به ترتیب خودشان آنزیپ می شوند .

اقا یکی کمک کنه من چیکار کنم flat out از تورنت دلنلود کردم هیچ کاریش نمیتونم بکنم از کجا باید اونا رو به هم وصل کنم نمیشه یکی شو extract میکنم هیچی نهمیشه لطفاً کامل توضیح بدید:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or