به فروشگاه همین سایت برو یادمه یکی از بچه ها دست دوم میفروختسلام!
یکی از دوستام lcd پی اس پیش ترک خورده میخاد عوض کنه!
لطفا یه جای مطمئن رو معرفی کنید!
حدودا چه قدر خرج بر میداره؟!
ممنون
لطفا سوالاتتون رو فقط یه جا مطرح کنید .سلام.
ببخشید ما یه غلطی کردیم که psp رو با server خودش update کردم 5.02 هست حالا هیچ بازی ISO رو نمیزنه یعنی از حالت hack خارج شده باید چیکار کنم دستم به دامنتون کمکم کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
اول سعی کن با یه دستگاه دیگه اجراش کنی و فرمتش کنی اگه نشد :آقا رمم رو نمی خونه psp برداشتم یه لحظه زدم تو گوشی k750
بعد هر کاری می کنم دیگه psp رمم رو نمیشناسه تا روشن می کنم مییگه فرمت کن که در واقع اصلا رم رو نخونده و موقع فرمتم میگه رم داخل psp نیست
یه رم 1 گیگ دیگه زدم خوند ولی رم اصلیه خودش رو نمیخونه چیکار کنم
از یارو که خریدم به عنوان رم سرعت بالا و اصل خریدم به نظرتون باید چیکار کنم رم 2 گیگ هست 16 تومن پولش رو دادم 12 ساعت میشه خریدمش
اول سعی کن با یه دستگاه دیگه اجراش کنی و فرمتش کنی اگه نشد :
یه خورده مموریت رو داخل فشار بده
هی کم و زیادش کن ببین درست می شه ...
یا مشکل همینه یا از مموری
مطمئن باش که شکستگی نداره اگه داشت(که نداره(چون نوئه)) یه چسبی چیزی بهش بزن ...
در پایان مموری رو روی دستگاه های دیگه ای که مموری 2 گیگ ساپورت می کنن هم امتحان کن ...
اگه هیچ کدوم نشد و با هیچ چیزی باز نشد (حتما با یه رم ریدری چیزی امتحان کن) یا سوخته یا من نمی دونم .
حتما به فروشندهه مراجعه کن .
اگه فایل RAR هست همه رو یک جا بریزید . اولی رو توی یک فولدر آنزیپ کنید، بقیه به ترتیب خودشان آنزیپ می شوند .سلام دوستان من یه بازی psp از تورنت دانلود کردم که 10 /15 تکه است الان چکار کنم:confused:
اقا میتونی بیشتر توضیح یعنی چی بازی نمیخونه فرمت کردی مموریتومن دیگه PSP بازی نمیخونه یعنی چی ؟! UMD نه ها !
اقا میتونی بیشتر توضیح یعنی چی بازی نمیخونه فرمت کردی مموریتو
شما بگو چطوری نمی ره تو بازی . چه اروری می ده ؟نه والا فقط اپدیت کردم (Hack) قبلش هم نمیخوند ! فرمت بازیها CSo هست ! یه مدت باهاش بازی نکردم نمیدونم چی شد !