سوالات و مشکلات PSP

3.95
یعنی میگی مشکل از psp ?
از فروشنده می پرسم میگه به خاطر کپی خور بودن بازی هاست!از یکی دیگه می پرسم میگه واسه من هم همینجوریه!

آخرین ویرایش:
سلام. شرمنده دوستان عزیز. چون من خیلی کم وقت می کنم بیام اینجا بخاطر مسائل کنکور و اینا سوالم رو اینجا مطرح می کنم اگر توضیحی قبلا داده شده فقط لینکش رو هم بدید ممنون می شم... من توی مسائل تنظیمات psp زیاد وارد نیستم فقط در حد تغییرات جزئی در تم.

الان تم 360 رو از توی تاپیک تمها ریختم روی psp. ریختم روی flash0... بعد الان دستگاه اصلا روشن نمیشه. یعنی چند ثانیه ای روشن میشه صفحه سیاه میاد و دوباره خاموش میشه...
توی ریکاوری هم نمیره.. حالا من چیکار کنم. مثل اینکه اینجا به این موارد می گن بریک شدن :cheesygri

اگر به من در این مورد کمک کنید خیلی ممنون میشم... من نزدیک تابستان هست نیاز به بازی دارم. پس کمک کنید اگر راهی هست درست بشه. مرسی

دوستان عزيز، ممكنه به صورت فوري من رو براي خريد مموري استيك مناسب براي PSP راهنمايي بفرماييد؟
امروز بعد از ظهر مي خوام خريد كنم. چي بخرم كه اصل باشه و ريمارك و آشغال نباشه؟
نظرتون روي Sandisk است يا سوني؟
مي خوام هم قيمتش مناسب باشه، هم سرعتش كم نياره و مشكلي ايجاد نكنه. :)
راستي يه تاپيك هم قبلا براي خريد مموري استيك و مقايسه اصل و تقلبي با هم بود كه الآن پيداش نكردم.
ميشه يكي لينكش رو بذاره؟
ممنون. :)

سلام...
من به تازگی یه psp slim گرفتم بعد حالا یکی از پیکسل های صفحه(lcd)رنگش سبز شده!پیکسلش سوخته؟!
میشه درستش کرد؟!
.............................:confused:

ممنون از راهنماییتون.
یه سوال دیگه::biggrin1:
1.این پیکسلی که سوخته به بقیه پیکسلها که ضرر نمیرسونه؟!:confused:
2.چی باعث میشه پیکسلی بسوزه؟!
3.Lcd این psp ها پیدا میشه جدا؟اگه پیدا بشه چه قیمتی(حدود)؟
بازم ممنون;)

ممنون از راهنماییتون.
یه سوال دیگه::biggrin1:
1.این پیکسلی که سوخته به بقیه پیکسلها که ضرر نمیرسونه؟!:confused:
2.چی باعث میشه پیکسلی بسوزه؟!
3.Lcd این psp ها پیدا میشه جدا؟اگه پیدا بشه چه قیمتی(حدود)؟
بازم ممنون;)
1.خیر ضرری نمیرسونه.
2.هر گونه استفاده نا درست اعم از:حمل نا درست-ضربه به دشتگاه-ضربه به LCD باعث سوختن پیکسل میشه.
3.پارسال تو پاساژ لباف قیمت کردم 130 تومن بود.;)

سلام . :love:

اساتيد عزيز من چند بار اين سوال رو تو يه تاپيك ديگه پرسيده بودم اما متاسفانه با راهنمايي دوستان موفق به راه اندازي Network نشدم ( راهنمايي ها خيلي كلي بود )... گفتم اينجا مطرح كنم شايد فرجي شد :

زمان پيكر بندي PSP Network يه مقاديري درخواست ميشه ... مثل SSID و WEP Key ( كه بايد 8 كاراكتر يا بيشتر باشه ) . ميخواستم بدونم ، اين اطلاعات رو از كجا بايد گرفت ؟ آيا از ISP كه خدمات ADSL گرفتيم يا جاي ديگه ؟؟؟!!!
البته زماني كه من با PSP براي Access Point اسكن ميكنم يه Connection رو شناسايي ميكنه اما در مراحل بعد اون اطلاعات رو ميخواد ...
اگه لازمه بفرماييد كه توضيح بيشتري بدم ... مثلاً‌ كليه مراحل رو شرح بدم و ...

خواهشاً‌ راهنمايي بفرماييد ...

خوب اون اطلاعات رو باید از توی Access Point ببینی و وارد psp کنی مثلا ssid همون اسم شبکه هستش (اونی که سرچ میکنی) یا همون نوع security (بستگی به این داره که رو چی تنظیم شده باشه مثل همین wep) که اگه 64bit تنظیم شده باشه باید 10 رقم وارد کنی و......
حالا یه سوال من بپرسم من الان یه psp دارم که ورژنش 3.72 هستش اگه میشه بگید که برای آبگرید و کپی خور کردنش چیکار باید بکنم؟
کلی گشتم ولی واسه این 3.72 چیزی پیدا نکردم ممنون میشم توضیح بدید.

سلام . ;)

خوب اون اطلاعات رو باید از توی Access Point ببینی و وارد psp کنی مثلا ssid همون اسم شبکه هستش (اونی که سرچ میکنی) یا همون نوع security (بستگی به این داره که رو چی تنظیم شده باشه مثل همین wep) که اگه 64bit تنظیم شده باشه باید 10 رقم وارد کنی و......

آخيش ... فدات بشم ... آخر يه نفر پيدا شد مستقيم حرف بزنه ... خوب حالا فهميدم SSID چي هست ... اما توضيح در مورد WEP Key خيلي كلي بود ... دقيق تر توضيح بديد ممنونم ميشم .

خوب ببین تو قسمت security (توی کنسول Access Point) یه سری گزینه هست مثل wep یا wpa یا wpa2 و...
که اگه رو یکیشون تنظیم شده باشه مثل همین wep شما باید با اون دستگاه یا وسیله ای که میخوای وارد Access Point یا یجورایی کانکتش بشی یه کد ورود بهش بدی تا اجازه ی کانکت شدن بده. مثلا اگه wep باشه و روی 64 بیت تنظیم شده باشه (البته یه سری تنظیمات هم داره) اون کدی که توی Access Point تعریف شده رو شما وارد اون دستگاه یا وسیله میکنی تا کانکت شه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or