سوالات و مشکلات PSP

منم نظرم همین بود !
تا اینکه یه چندتا پست خارجی خوندم که گفته بودن :
1- گرفتنش تو دست سخته ( در کل بازی کردن باهاش بخاطر شکل فیزیکیش )
2- برنامه و امولاتورهایی که رو psp میاد رو این psp go نمیاد !
3- موقع آپدیت اگه اتفاقی قط شه ( کلا بریک شه ... ) درست بشو نیس ... !

اینارو درست گفتن یا چرت بوده ؟

دو تاي اخر چرنده در واقع درسست بود ولي اين مشکلات ديگه برطرف شده اما اون قضيه بد دست بودنش تا حدودي درسته هرچند اونقدر که فکر ميکني اوضاع بد نيست
کلا psp go با بد دستيش هم ارزش داره;-)

سلام من اونکارو کردم باز شد بازی ها یه pes2012گرفته بودم همون شب باز شد ولی فردا صبحش هنگ میکرد باز نمی شد بعد فهمیدم ویروس داشته مموری رو فرمت کردم ولی فراموش کردم از پوشه های توش کپی بگیرم الانم پوشه های video، music، picture، isoرو درست کرم اون عکسا اینارو باز میکنه ولی بازی هارو اصلا نشون نمیده لطفا بگین اون پوشه ی game رو چجوری درست کنم مرسی

دو تاي اخر چرنده در واقع درسست بود ولي اين مشکلات ديگه برطرف شده اما اون قضيه بد دست بودنش تا حدودي درسته هرچند اونقدر که فکر ميکني اوضاع بد نيست
کلا psp go با بد دستيش هم ارزش داره;-)

من کلا از قیافش خوشم میاد ! :d
PSP معمولیا حالمو بهم میزنه ... :-&

بد دست بودنش هم که بعد از یه مدت بهش عادت میکنم و هیچ مشکلی نیس !

میخواستم ویتا بخرم اما هم از قیافش بدم میاد و هم بازیاش که واقعا گند زدن بهش ... |-)
خدای قدرته واسه ی خودش اما حیف که ولش کردن و هیچی به هیچی !!!

من کلا از قیافش خوشم میاد ! :d
PSP معمولیا حالمو بهم میزنه ... :-&

بد دست بودنش هم که بعد از یه مدت بهش عادت میکنم و هیچ مشکلی نیس !

میخواستم ویتا بخرم اما هم از قیافش بدم میاد و هم بازیاش که واقعا گند زدن بهش ... |-)
خدای قدرته واسه ی خودش اما حیف که ولش کردن و هیچی به هیچی !!!
اره کلا pspgo بخري بهتره

سلام بچه ها من یه psp e 1004 کادو گرفتم ورژن دستگاه 6.60 هست الان بازی گرفتم نمیدونم باید با پسوند iso باشه یا باید برم توی درایو مجازی اطلاعات رو کپی کنم بعد توی پوشه گیم بریزم
با پسوند ISO ریختم هیچی نشون نداد بعد فایل رو باز کردم با درایو مجازی و ریختم توی رم وقتی توی psp میرم روی گیم میزنه Corrupted Data اگه میشه سریع راهنماییم کنید ممنون میشم.
ادمین عزیز من سوال رو اینجا آوردم ممنون
من نمیدونم دستگاهم کپی خور شده یا نه ولی 2 تا فایلی که fast recovery و اون یکی هست رو هم اجرا کردم
فلدر ISO رو هم ساختم بازم هیچی نشون نمیده و همون ارور

سلام بچه ها من یه psp e 1004 کادو گرفتم ورژن دستگاه 6.60 هست الان بازی گرفتم نمیدونم باید با پسوند iso باشه یا باید برم توی درایو مجازی اطلاعات رو کپی کنم بعد توی پوشه گیم بریزم
با پسوند ISO ریختم هیچی نشون نداد بعد فایل رو باز کردم با درایو مجازی و ریختم توی رم وقتی توی psp میرم روی گیم میزنه Corrupted Data اگه میشه سریع راهنماییم کنید ممنون میشم.
ادمین عزیز من سوال رو اینجا آوردم ممنون
من نمیدونم دستگاهم کپی خور شده یا نه ولی 2 تا فایلی که fast recovery و اون یکی هست رو هم اجرا کردم
فلدر ISO رو هم ساختم بازم هیچی نشون نمیده و همون ارور
نباید با درایو مجازی بازش کنی و بریزی
iso رو کپی کن داخل فولدر ISO در مموری
فیرمورت چی هست؟
با سلام
من وقتی بازی رو استارت می زنم بیشتر وقت ها هنگ میکنه آیا مشکل سخت افزاری یا نرم افزاری ورژن دستگاه 6.60 pro b10 وpsp2000
باید خودت تست کنی تا به نتیجه برسی
مثلا اگه روی همه بازی ها اینجوریه ممکنه مشکل از رم باشه
اگه یه بازی اینجوریه ممکنه ایمیج بازی خراب باشه
سلام من یه psp go دارم و تو سیو بازی ها هی با داداشم دوام می شه می خواستم بدونم که می شه دو تا رم بخریم و هر کی بازی هاش رو رو رم خودش سیو کنه؟
اره چرا نشه

سلام من یه مشکل دیگه هم دارم.بعضی وقت ها که روی psp بازی می ریزم آخرش اون لودی که روی کامپیوتر نشون می ده تموم می شه ولی اون لودی که تو psp نشون میده(اون خطه که هی می ره اینور اونور)تموم نمیشه)x
می خوام بدونم مشکل از psp یا از کامپیوتر با توجه به اینکه کامپیوترم یکم گیج می زنه:d
فریمویر 6.60 pro B10
ببخشید اگر بد نوشتم جور دیگه ای به ذهنم نرسید.

سلام من یه مشکل دیگه هم دارم.بعضی وقت ها که روی psp بازی می ریزم آخرش اون لودی که روی کامپیوتر نشون می ده تموم می شه ولی اون لودی که تو psp نشون میده(اون خطه که هی می ره اینور اونور)تموم نمیشه)x
می خوام بدونم مشکل از psp یا از کامپیوتر با توجه به اینکه کامپیوترم یکم گیج می زنه:d
فریمویر 6.60 pro B10
ببخشید اگر بد نوشتم جور دیگه ای به ذهنم نرسید.

اگه یه مدت طول میکشه و درست میشه اوکیه بذار درست شه اگه کلا قطع نمیشه حرکت اون خطه از PC جداش کن فکر نکنم مشکلی باشه. مشکل PSP نیست، احتمال داره ماله ویندوزت یا خود رمت باشه ولی بازم میگم فکر نکنم مشکلی داشته باشه جداش کنی

مشکل پیدا نشدن باتری gameboy

سلام
توی انجمن گشتم اسمی از gameboy advance نبود. برای همین اینجا سوالمو میپرسم.
یکی از دوستان این دستگاه رو داره ولی باتریش از کار افتاده و میگه جایی رو پیدا نکردم که باتریشو داشته باشه.
کسی اطلاعی نداره کجا میشه تهیه کرد؟ با تشکر از همه شما
عکسها رو ضمیمه می کنم
41916865303470252743.jpeg

32659282004744470903.jpg

03471249940057290272.jpg

سلام
توی انجمن گشتم اسمی از gameboy advance نبود. برای همین اینجا سوالمو میپرسم.
یکی از دوستان این دستگاه رو داره ولی باتریش از کار افتاده و میگه جایی رو پیدا نکردم که باتریشو داشته باشه.
کسی اطلاعی نداره کجا میشه تهیه کرد؟ با تشکر از همه شما
عکسها رو ضمیمه می کنم
اگه نتونستی پیدا کنی میتونی یه باتری موبایل جاگزاری کنی .کاری نداره فقط باید یکم لحیم کاری بلد باشی و یکم با ساختار باتریها و پایه هاش آشنا شی.اگه باتریت دو پایه باشه که راحتتره.

سلام من یه psp 3000 ورژن 6.35pro-B3 دارم وقتی می خوام وصل شم با اینترنت WI-FI خونمون میگه ساپورت نمی کنه مشکلش چیه .بعد وقتی می خوام فایلی رو از رو PC خونه بریزم روش یه EROOR میده میگه بعد این خطه که موقع ریختن فایل انورو اونور میره قط میشه میگه برین تو قسمت تنظیمات دستگاه یه گزینه رو OF کنید بعد که میرم این کارو میکنم باز درست نمی شه ممنون میشم منو راهنمایی کنید:-/

آخرین ویرایش:
من تو این تاپیک ها گم شدم میتونید راهنماییم کنید؟
اول این که از کجا بفهمم psp من دقیقا چه مدلییه؟(دکمه ps رو داره)
دوم ایا واسه 3000 ورژن 6.60 کپی خور دائم اومده؟
سوم برنامه popsloader دقیقا چه کار میکنه؟من 1 نرم افزار گرفتم PSX2PSP به راحتی هم تبدیل کردم و اجرا شد.ولی کار popsloader چی هست؟در کل بهترین روش برای اجرای بازی های پلی 1 چی هست؟
چهارم بهترین روش برای اجرای بازی های سگا و سوپر نینتندو
پنجم اخرین ورژن نرم افزارها رو از کجا بگیرم؟این تاپیک ها 6 ساله اپدیت نشدند ایا سایت منبع خارجی هست که کامل باشه؟

دوستان psp ایم با باطری به هیچ وجه روشن نمیشه ! چراغ نارنجی روشن میشه یعنی داره شارژ میشه ولی بعد 1دقیقه خاموش میشه و به هیچ وجه روشن نمیشه مگر بزنمش به برق . خواهش میکنم کمک کنید این تاپیک ها خاک گرفته منم تازه psp گرفتم

آخرین ویرایش:
من تو این تاپیک ها گم شدم میتونید راهنماییم کنید؟
اول این که از کجا بفهمم psp من دقیقا چه مدلییه؟(دکمه ps رو داره)
دوم ایا واسه 3000 ورژن 6.60 کپی خور دائم اومده؟
سوم برنامه popsloader دقیقا چه کار میکنه؟من 1 نرم افزار گرفتم PSX2PSP به راحتی هم تبدیل کردم و اجرا شد.ولی کار popsloader چی هست؟در کل بهترین روش برای اجرای بازی های پلی 1 چی هست؟
چهارم بهترین روش برای اجرای بازی های سگا و سوپر نینتندو
پنجم اخرین ورژن نرم افزارها رو از کجا بگیرم؟این تاپیک ها 6 ساله اپدیت نشدند ایا سایت منبع خارجی هست که کامل باشه؟
1. برنامه PSPident رو بریز روی دستگاهت اجراش کن مشخصات کامل دستگاهت رو میده
2. خیر 3000 رو نمیشه روی 6.60 دائم کپی خور کرد
3.برای اجرای بازی های PS1 به تاپیکش مراجعه کن و مطالب رو بخون همه چی دستت میاد
http://forum.bazicenter.com/thread2538/
4.سگا و نینتدو راحت اجرا میشه بازی هاشون فقط کافیه Emulator هر کدوم رو بریزی و اجرا کنی. برای اطلاعات بیشتر هم یه سرچ کن هست مطالب
5.http://www.qj.net/psp.html
PSP-Hacks: Hack your PlayStation Portable

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or