کدوم بازی رو میخوای این کارو بکنی دقیق اسم بازیتو بگو که بشه راهنمایی کرد.سلام دوستان
من یه چندتایی DLC از بازی های PSP رو دانلود کردم ؛ ولی نمیدونم که فایل ها رو باید به کجای psp کپی کنم
فایل های DLC درون یک پوشه ای هستند که توی پوشه چندتا فایل EDAT و یک فایل PARAM.PBP قرار دارد.!
یکجا خوندم که باید در PSP ----> GAME فایل ها کپی بشه ، ولی ناقص نوشته شده بود و کامل نبود ، نوشته نشده بود که کجای Game بریزیم
لطفا اگه کسی می دونه یه کمکه کوچولو بکنه
ممنون.
پیوست همین پست برات آپلود کردم.سلام
دوست عزیز اون برنامه ای رو که گفتی من پیدا نکردم ولی تو او سایتی که واسه برنامه داده بودی نوشته بود
How To Install 6.XX PRO-C2 تاریخش هم جدید بود منظورش از PRO-C2 چی بوده ؟
در ضمن ممنون میشم برنامه PSPident رو اگه داری وتسم آپلود کنی یا لینکی به من بدی که بتونم به صورت مستقیم دانلود کنم . ممنون .
اون پسوندش هم آپدیت های همین فیرمور هست الان PRO-B10 بریزی از همه بهتره. آپدیت میکنی به PRO بعد هم B10 که یه فایل کوچیک هست که باگ های فیرمور رو بهتره کرده رو نصب میکنی
Free PSP Games Downloadیه سایت خوب میخوام بشه راحت بازی های psp رو دانلود کرد ؟
Download PSP Games at PSP Download Center: Unlimited Games releases for Your PSP
عزیز وقتی کابل رو وصل میکنی USB Mode رو از توی PSP میزنی یا نه؟salam
psp goie man vaghti be pc vaslesh mikonam cheraghesh az halat sabz be halat narenghi dar miad vali too pc neshoon nemide roo chanta pc emtehan kardam aslan nemitoonam mitoonid komakam konid?
خوب معلومه باید بازی هاتون یکی باشه دیگه، یعنی انتظار داری یکی فوتبال اجرا کنه اون یکی کشتی کج بعد باهم بازی کنین؟کسی می دونه چجوری باید با PSP go دونفره بازی کرد؟:confused:
باید بازیامون یکی باشه یا نه چجوریه؟؟؟؟؟؟
جفتتون باید بازی هاتون یکی باشه و بازی قابلیت بازی کردن دو نفره رو با wifi رو داشته وقتی اجراش کنی بسته به بازیش توی زیر منوهای Multiplayer راحت میتونی به هم کانکت شین و بازی کنین.