سوالات و مشکلات PSP

5 ساعت رو ریستور موند هیچ کاری نکرد :|
6.60 هستش
تو قسمت advanced همچین چیزی نیس که :(
والا چون دستگاهت پیشم نیست نمیدونم چی بگم یکم سخته از راه دور راهنمایی کردن
الان توی منوی ریکاوری چی داری؟
این تاپیک رو برو ببین مثل همینه؟ بعد توی زیر منوی Advanced چی هست؟
http://forum.bazicenter.com/thread6669/
اقا من یه گیگو نیم از کارت حافظمو وقتی چیزی توش میریزم علامت دیتای خراب میاره بنظرتون مشکل از کجاست؟
بدسکتور یا.....
احتمال داره مموری خراب باشه.
سلام
خیلی آقایی داداش M3hD1 ( مهدی ) عزیز . واسه نصب B10 همین جوری که گفتید کافیه قبلی رو uninstall کنم و اینو نصب کنم دیگه کاری به FastRecovery نداره ؟؟
مرسی
این روش برای نصبش هست و در آخر هم باز کپی موقت میشه دستگاهت و اگه خاموش کنی باز هر بار باید FastRecovery رو بزنی که کپی خور برگرده.

مرسی
این روش برای نصبش هست و در آخر هم باز کپی موقت میشه دستگاهت و اگه خاموش کنی باز هر بار باید FastRecovery رو بزنی که کپی خور برگرده.

ممنون. ببخشید شما گفتید که واسه uninstall کردن بایستی PROUPDATE رو اجرا کنم ولی الان من در مموری psp همچین موردی رو پیدا نکردم الان می خواستم بدونم باید همین فایل مربوط به B10 رو که دادید بریزنم و با این فایل فریمور قبلی رو uninstall کنم و باز با همین نصبش کنم یا نه بایذ فایل مربوط یه B9 رو هم دانلود کنم ؟؟

والا چون دستگاهت پیشم نیست نمیدونم چی بگم یکم سخته از راه دور راهنمایی کردن
الان توی منوی ریکاوری چی داری؟
این تاپیک رو برو ببین مثل همینه؟ بعد توی زیر منوی Advanced چی هست؟
http://forum.bazicenter.com/thread6669/

ایناهاش این منو ریکاوری »

13629331021796_DSC_0033.jpg

اینم توی advansed :

13629331027184_DSC_0034.jpg

ممنون. ببخشید شما گفتید که واسه uninstall کردن بایستی PROUPDATE رو اجرا کنم ولی الان من در مموری psp همچین موردی رو پیدا نکردم الان می خواستم بدونم باید همین فایل مربوط به B10 رو که دادید بریزنم و با این فایل فریمور قبلی رو uninstall کنم و باز با همین نصبش کنم یا نه بایذ فایل مربوط یه B9 رو هم دانلود کنم ؟؟
محض اطمینان B9 ذو بریز که یوقت مشکلی پیش نیاد ولی اصولا نباید فرقی بکنه
سلام آقا میشه یه سایت خوب برا دانلود بازی های این کنسول بگید؟
یه جا دیگم یادمه اینو پرسیدی بودی، یه چند تا سایت گفتم به دردت نخورد؟
ایناهاش این منو ریکاوری »
اینم توی advansed :
نیست ظاهرا،
به نظر با این شرایط بهترین کار اینه که ببری یه جا که PSP دارن نشون بدی احتمال زیاد یارو برات درست میکنه. چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه

سلام دوستان....من یک پی اس پی گو دارم ولی یک مشکل پیدا کرده!!با این که حافظه ی پی اس پی هم کلی جا داره ولی بازم موفع ریختن فایل ها ارور میده!!مثلا 2 گیگ جا داره برای ریختن یک فایل 14 مگی ارور میده!!!تو خود پی اس پیم please wait... میاد ولی تو کامپیوتر این ارور:Item Not Found...ممنون میشم کمکم کنید:x

با عرض سلام و خسته نباشید.من یه psp fatدارم تازه کپی خورش کردم دوتا بازی واسش گرفتم با فرمتisoولی هیچکدومشون کار نمیکنه ارور80020321میده یه بازی دیگه ام گرفتم فرمت isoنیست بازی معمولیه کار میکنه پس مشکل کپی خورش نیست System software:5.50prome-3 _Nickname: p527 _Mac address:00:1:4a:50:bb: 6لطفا راهنمایی کنید مرسی منتظرم

با عرض سلام و خسته نباشید.من یه psp fatدارم تازه کپی خورش کردم دوتا بازی واسش گرفتم با فرمتisoولی هیچکدومشون کار نمیکنه ارور80020321میده یه بازی دیگه ام گرفتم فرمت isoنیست بازی معمولیه کار میکنه پس مشکل کپی خورش نیست System software:5.50prome-3 _Nickname: p527 _Mac address:00:1:4a:50:bb: 6لطفا راهنمایی کنید مرسی منتظرم

اولا شما باید بازی های با فرمت iso رو در پوشه ISO موجود در مموری کپی کنید اگر باز نتیجه نداد شما در محیط اصلی PSP دکمه select رو بزنید و در صفحه ای که واستون باز میشه گزینه UMD ISO MODE رو تغییر بدید به Sony NP9660 و یا M33 driver . اگه مشکلی در کپی بودن دستگاه وجود نداشته باشه باید مشکلتون حل بشه .

دوستان احتمالا قبلا خیلیا این سوالو پرسیدن :d اما خواهشا دوباره به منم جواب بدید :

من میخوام یه PSP بخرم و خودم از مدل PSP GO خوشم میاد اما موندم که خوب هس Go یا مدل 2000 و 3000 رو بگیرم ؟ ( زیاد از قیافه ی 2000 و 3000 و کلا PSP معمولی خوشم نمیاد ! :| )
در کل چه فرقی دارن ؟

و اینکه تو بعضی از فروما زده که PSP GO اگه فریمورش خراب بشه و یا بپره ( بریک بشه ... ) دیگه راهی واسه ی درست کردنش نیس ! درسته ؟؟؟ :-/

Psp go بخر با اينکه صفحه اش يه کوچولو کوچک تره ولي راحت تو جيب جا ميشه خيلي سبک تره صفحه اش خيلي روشن تر و با کيفيت تره بلوتوث داره و باتريش بهتره کلا من به نظرم گو خيلي بهتره

Psp go بخر با اينکه صفحه اش يه کوچولو کوچک تره ولي راحت تو جيب جا ميشه خيلي سبک تره صفحه اش خيلي روشن تر و با کيفيت تره بلوتوث داره و باتريش بهتره کلا من به نظرم گو خيلي بهتره

منم نظرم همین بود !
تا اینکه یه چندتا پست خارجی خوندم که گفته بودن :
1- گرفتنش تو دست سخته ( در کل بازی کردن باهاش بخاطر شکل فیزیکیش )
2- برنامه و امولاتورهایی که رو psp میاد رو این psp go نمیاد !
3- موقع آپدیت اگه اتفاقی قط شه ( کلا بریک شه ... ) درست بشو نیس ... !

اینارو درست گفتن یا چرت بوده ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or