سوالات و مشکلات PSP

من بعد از چند ماه پی اس پی مو روشن کردم. ارور میده نمی تونه بخونه. بهش یو اس بی وصل کردم. کامپیوتر هم گفت باید فرمت بشه. منم فرمتش کردم. بعد یو اس بی رو در آوردم خالی بود همه چی. بعد دوباره وصل کردم دوباره گفت باید فرمت بشه. منم فرمتش کردم. ولی الان مموری خالیه. چی کار باید بکنم؟

آخرین ویرایش:
سلام
من psp خودمو به دوستم داده بودم ولی اون نفهمیده بود و فرماتش کرده بود الان دیگه هیچ بازی رو نمیاره باید چکار کنم تا درست بشه ؟>

خواهشا زود جوابم رو بدید ممنون میشم

من بعد از چند ماه پی اس پی مو روشن کردم. ارور میده نمی تونه بخونه. بهش یو اس بی وصل کردم. کامپیوتر هم گفت باید فرمت بشه. منم فرمتش کردم. بعد یو اس بی رو در آوردم خالی بود همه چی. بعد دوباره وصل کردم دوباره گفت باید فرمت بشه. منم فرمتش کردم. ولی الان مموری خالیه. چی کار باید بکنم؟
فیرمورت چی هست؟ اگه کپی دائم هست که مثل قبل بازی کن توی فولدر ISO و اجرا کن
سلام
من psp خودمو به دوستم داده بودم ولی اون نفهمیده بود و فرماتش کرده بود الان دیگه هیچ بازی رو نمیاره باید چکار کنم تا درست بشه ؟>
خواهشا زود جوابم رو بدید ممنون میشم
مشخصات دستگاه و فیرمور و نوع کپی خور رو بگید تا بشه کمک کرد
من از کجا حدس بزنم دستگاه چیه؟ فیرمورت چیه؟ کپی خورش دائمه یا موقته؟

فیرمورت چی هست؟ اگه کپی دائم هست که مثل قبل بازی کن توی فولدر ISO و اجرا کن

مشخصات دستگاه و فیرمور و نوع کپی خور رو بگید تا بشه کمک کرد
من از کجا حدس بزنم دستگاه چیه؟ فیرمورت چیه؟ کپی خورش دائمه یا موقته؟
ببخشید ولی خودمم زیاد از مشخصاتش سر در نمیارم چجوری بفهمم مشخصاتش چیه ؟ ببخشید تورو خدا ؟

- - -ویرایش - - -

ببخشید ولی خودمم زیاد از مشخصاتش سر در نمیارم چجوری بفهمم مشخصاتش چیه ؟ ببخشید تورو خدا ؟
گفتم که فرماتش کرده بود وقتی بازی رو توی فولدر iso میریزم هیچ بازی رو نمیاره

مموری اشکال داره. میگه به قسمت تنظیمات / فرت مموی برید و فرمت کنید. میرم میگه مموری وجود ندارد. نمیتونه بخونه.
احتمال زیاد مموری مشکل پیدا کرده، برای اطمینان با یه مموری دیگه تست کنید
یدور با رم ریدر فرمت کن شاید درست بشه تیک Quick format رو نزن بذار درست فرمت کنه شاید درست بشه
گفتم که فرماتش کرده بود وقتی بازی رو توی فولدر iso میریزم هیچ بازی رو نمیاره
شما برو قسمت Settings بعد System setting بعد system information ببین چی نوشته دقیق اینجا بنویس

مشکل حل میشه ولی دوباره اونطوری میشه. اشکال از مموریه؟
احتمال خیلی خیلی زیاد از همون مموریه مشکل
یه مموری دیگه از کسی قرض بگیر تست کن که مطمئن بشی
دقیقا
system software : version 6.60
nickname : tidus
mac address : 00:23:4e:17:4f:d 1

بفرمایید فقط همینارو نوشته بود

یعنی کسی نمیتونه بگه مشکله من چیه ؟:((

کپی دستگاه پریده....:|

همونطور که دوستمون گفتن شما دستگات کپی موقت بوده احتمالا و مموری رو فرمت کردی و احتمالا دستگام یدور خاموش روشن شده و پریده
به تاپیک زیر مراجعه کن
http://forum.bazicenter.com/thread47733/
فایلها رو دانلود کن و فقط فولدر FastRecovery رو در آدرس Ms0:/PSP/Game کپی کن و از داخل PSP اجراش کن تا کپی خور برگرده
بعدش دوباره به همون جا که گفتم برو ببین فیرمورت 6.60PRO شده باشه این یعنی کپی خورش برگشته

سلام.من یه pspدارم که ورزنش 3.52هستش و میخوام اپدیتش کنم که این ارور (DADADADA)میده.در ضمن به هر ورزنی که میخوام اپدیت کنم این ارور میده.با تشکر

سلام وقت بخیر
اقا من یه بازی psp دانلود کردم که بجای iso یا cso دارای یه پوشه به نام USRDIR ویه فایل به همون نام معروف eboot.pbp هست!

فقط ممنون میشم سریع جواب بدید!

سلام وقت بخیر
اقا من یه بازی psp دانلود کردم که بجای iso یا cso دارای یه پوشه به نام USRDIR ویه فایل به همون نام معروف eboot.pbp هست!

فقط ممنون میشم سریع جواب بدید!

نگاه به ایکن فایل نکن چون بیشتر سیستم ها چون win rar روشون نصب هست پیش فرض iso با win rar باز میشه و بعد میزنی extract میکنی و اینا رو نشون میده
توی فولدر آپشن بزن که پسوند فایل ها رو نشون بده اگه iso هست مستقیم کپی کن داخل PSP

نگاه به ایکن فایل نکن چون بیشتر سیستم ها چون win rar روشون نصب هست پیش فرض iso با win rar باز میشه و بعد میزنی extract میکنی و اینا رو نشون میده
توی فولدر آپشن بزن که پسوند فایل ها رو نشون بده اگه iso هست مستقیم کپی کن داخل PSP

نه ایزو نیومد مستقیم که پنج پارتشو گرقتم اکسترکت کردم یه پوشه ای به این شکل ساخت

Sent from my ST25i using Tapatalk 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or