سوالات و مشکلات PSP

دوتا فولدر GAME هست تو اون یکی هم تست کن
اسم بازی که دانلود کردی چی هست؟

چه جالب game150
نداره در کل یه پوشه گیم داره
اسمشم دقیق نمیدونم چون برا کسیه گفته براش بریزم اگه اشتب نکنم gta san Andres هست

Sent from my ST25i using Tapatalk 2

سلام متشکرم به خاطر تاپیکتون:
من بدجور گیر افتاده بودم تو این تالار بلد نبودم تاپیک شما کمکم کرد.
شرمنده من یک کنسول می خوام بخرم برای یکی از آشنایانم البته زیر 200 هزار تومن می خواستم راهنماییم کنید.

- - -ویرایش - - -

شرمنده من یک کنسول می خوام بخرم برای یکی از آشنایانم البته زیر 200 هزار تومن می خواستم راهنماییم کنید.

- - -ویرایش - - -

DSi دسته دو شاید بتونید 200ت گیر بیارید.

شرمنده psp در همین حدود نیست؟

- - -ویرایش - - -

شرمنده psp در همین حدود نیست؟

PSP فت یا اسلیم کارکرده (که احتمالا چندین سال کار کرده و ممکنه مشکلاتی داشته باشه و هزینه اضافی رو دستتون بزاره) و بدون مموری 210 هست. خرید PSPGo تمیز دسته دو که 16 گیگ حافظه داخلی داره، با قیمت 350 یا یه مدل از Archos که بعضی مدلاش دسته دوش ممکنه 200 و خورده ای گیر بیاد و سیستم عامل اندروید داره، توصیه میشه. همچنین PSP Street که مدل کم امکاناتش هست (بدون WIFI، اسپیکر و ...) هم دسته دوش 200 و خورده ای هست.

آخرین ویرایش:
سلام به دوستان خوبم .
دوستان من می خواستم فریمور psp 2000 خودمو از 5.50 به 6.60 آپگرید کنم که زمانی که اومدم این کارو انجام بدم بم گفت که فریمورم 9.90 هست. در صورتی که توی تنظیمات زده 5.50. من چیکار باید بکنم. ممنونم بابت پاسختون.
.

سلام به دوستان خوبم .
دوستان من می خواستم فریمور psp 2000 خودمو از 5.50 به 6.60 آپگرید کنم که زمانی که اومدم این کارو انجام بدم بم گفت که فریمورم 9.90 هست. در صورتی که توی تنظیمات زده 5.50. من چیکار باید بکنم. ممنونم بابت پاسختون.
.
در تاپیک PSP Custom Firmware 6.60 PRO جواب این سوال موجوده( پست 319 ,صفحه 22)

سلام دوستان من توسط pspident مشخصات (3004)Psp خودم رو گذاشتم لطفا راهنمایی کامل کنید که برای کپی خور کردن چکارا باید بکنم! من 1 سال پیش کپی خور موقت کرده بودم و با ایزوتول ایکون بازی هارو می ساختم
1 سالی از دستگاهم استفاده نکرده بودم برای همین اخبار برنامه های جدید رو نداشتم .. به تازگی دوباره استفاده میکرم تا اینکه یک شب مشغول بازی بودم اما سر یک مساله! با عصبانیت دستگاه رو کوبیدم زمین!!!
از اون لحضه به بعد بازی ها اسلوموشن هستن و چراغ هارد دستگاه همش روشنه و داره زور میزنه رم رو بخونه! اما Mp3 بدون مشکل پخش میشه.. حالا من رم و فرمت کردم(به این خیال که درست شه) اما نمیدونم چیا نصب کنم دقیقا چه ورژن هایی دوستانی که زحمت جواب می کشند کامل تر راهنمایی کنند

دوستان من موفق شدم به صورت کپی موقت باز راش بندازم اما مشکل کنید لود شدن سر جاشه!

آخرین ویرایش:
دوست عزیز عصبانیت شما، به احتمال زیاد باعث آسیب رسوندن به قسمت سخت افزار دستگاهتون( GPU ) شده ولی به هر حال شما با یک مموری دیگه هم تست کنید ببینید تغیری حاصل میشه یا نه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or