tiger75
کاربر سایت
اول برو تو فولدر psp بعد برو تو فولدر GAME اونجا یه فولدر درس کن و فایل ها رو کپی کن توشنه ایزو نیومد مستقیم که پنج پارتشو گرقتم اکسترکت کردم یه پوشه ای به این شکل ساخت
Sent from my ST25i using Tapatalk 2
اول برو تو فولدر psp بعد برو تو فولدر GAME اونجا یه فولدر درس کن و فایل ها رو کپی کن توشنه ایزو نیومد مستقیم که پنج پارتشو گرقتم اکسترکت کردم یه پوشه ای به این شکل ساخت
دوتا فولدر GAME هست تو اون یکی هم تست کنخب اوکی شد ولی به محض ورود به بازی ارور 80020130 میده (بازی اجرا نمیشود!)
اسلیم2000 فریمور 6.60 هک پرو c2
دوتا فولدر GAME هست تو اون یکی هم تست کن
اسم بازی که دانلود کردی چی هست؟
چه جالب game150
نداره در کل یه پوشه گیم داره
اسمشم دقیق نمیدونم چون برا کسیه گفته براش بریزم اگه اشتب نکنم gta san Andres هست
سلام متشکرم به خاطر تاپیکتون:
من بدجور گیر افتاده بودم تو این تالار بلد نبودم تاپیک شما کمکم کرد.
شرمنده من یک کنسول می خوام بخرم برای یکی از آشنایانم البته زیر 200 هزار تومن می خواستم راهنماییم کنید.
- - -ویرایش - - -
سلام متشکرم به خاطر تاپیکتون:
من بدجور گیر افتاده بودم تو این تالار بلد نبودم تاپیک شما کمکم کرد.
شرمنده من یک کنسول می خوام بخرم برای یکی از آشنایانم البته زیر 200 هزار تومن می خواستم راهنماییم کنید.
شرمنده psp در همین حدود نیست؟DSi دسته دو شاید بتونید 200ت گیر بیارید.
شرمنده psp در همین حدود نیست؟
- - -ویرایش - - -
شرمنده psp در همین حدود نیست؟
در تاپیک PSP Custom Firmware 6.60 PRO جواب این سوال موجوده( پست 319 ,صفحه 22)سلام به دوستان خوبم .
دوستان من می خواستم فریمور psp 2000 خودمو از 5.50 به 6.60 آپگرید کنم که زمانی که اومدم این کارو انجام بدم بم گفت که فریمورم 9.90 هست. در صورتی که توی تنظیمات زده 5.50. من چیکار باید بکنم. ممنونم بابت پاسختون.
.