سوالات و مشکلات PSP

خیلی ممنون آخه psp تازه خریدم واسه همین هی سوال می پرسم .
1سواال دیگه این سیستم اینفرمیشن pspیه منه مشکلی که نداره واسه باز کردن همه ی بازی ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
system software 6.39 pro-b8
nickname p176
mac address [model:09g
نه مشکلی نداره، نگران نباش، اگه برای بازی خاصی هم احتیاج به آپدیت داشتی میتونی راحت به 6.60 آپدیت کنی.

سلام دوستان این نرم افزار که تو این سایت نوشته واقعا کار می کنه یا......

برای این ساعت شما پلاگینی آماده کردم که با نصب این پلاگین میتوانید بازی ها رو 3 بعدی کرده و با عینک آناگلیف قرمز و آبی بازی رو به صورت 3 بعدی تجربه کنید. هم اکنون ورژن 2 این پلاگین رو دانلود کنید.

بزرگترین مرجع پی اس پی در ایران

سلام دوستان این نرم افزار که تو این سایت نوشته واقعا کار می کنه یا......

برای این ساعت شما پلاگینی آماده کردم که با نصب این پلاگین میتوانید بازی ها رو 3 بعدی کرده و با عینک آناگلیف قرمز و آبی بازی رو به صورت 3 بعدی تجربه کنید. هم اکنون ورژن 2 این پلاگین رو دانلود کنید.

بزرگترین مرجع پی اس پی در ایران

بله 3 بعدي ميكنه.

با سلام
من میخواستم یه psp بخرم ولی اندازه جلبک اطلاعات دارم
میخواستم یکی لطف بکنه و در مورد psp به یه گاگول همه چیز توضیح بده یا اگه مقاله ای چیزی هست در اختیارم بزاره ممنون
لطفا اخرین قیمت هم بگین
ببخشیدا...:">

با سلام
من میخواستم یه psp بخرم ولی اندازه جلبک اطلاعات دارم
میخواستم یکی لطف بکنه و در مورد psp به یه گاگول همه چیز توضیح بده یا اگه مقاله ای چیزی هست در اختیارم بزاره ممنون
لطفا اخرین قیمت هم بگین
ببخشیدا...:">
قبلا همه چی توضیح داده شده، این تاپیکارو یه نگاه کن دستت میاد:
http://forum.bazicenter.com/thread801/page141/
http://forum.bazicenter.com/thread35793/
http://forum.bazicenter.com/thread24831/page28/

من میخوام psp go بخرم لطفا بگید فرق گپی دائم با موقت در چی هست.

كپي موقت : يك جوراي مثل تِدِر آيفونه ولي تو PSP بعد از خاموش شدن كلي دستگاه ، دستگاه راحت روشن ميشه و شما يك برنامه هك را از خود PSP اجرا ميكني تا دوباره كپي خور بشه .
كپي دائم : هر چند بار كه دستگاه خاموش و روش بشه دستگاه از حالت كپي خور درنمياد .

یه بازی دانلود کردم وقتی انزیپش کردم تبدیل به اینا شد حالا با اینا چی کنم من؟
قبلن که بازی دان میکردم یه فایله Iso بود کوپی میکردم تو گیم.
psp هم اسلیمه فریمویرش هم 6.39 pro-b7
attachment.php

Attachments

• Untitled.png
    Untitled.png
    14.9 KB · مشاهده: 56
آخرین ویرایش:
یه بازی دانلود کردم وقتی انزیپش کردم تبدیل به اینا شد حالا با اینا چی کنم من؟
قبلن که بازی دان میکردم یه فایله Iso بود کوپی میکردم تو گیم.
psp هم اسلیمه فریمویرش هم 6.39 pro-b7
نگاه به آیکونش نکن. رو خیلی از سیستم ها چون winrar نصبه فایل iso با ایکون winrar نشون داده میشه. شما نباید بازش کنی.
پسوند فایل چی هست؟
اگه پسوند رو نشون نمیده. توی folder option برو و hide extentions رو غیر فعال کن.

سلام .
چرا تو بعضی بازی هایی که من به pspیم میزنم دستگاه یهو میگیره ول میکنه مثل اینکه تو pc یه بازی رو داری بازی می کنی ولی رمت نمی کشه(منظورم منو psp نیست ها مثلا تو بازی gta یا angry birds وقتی سرعت می ری یا تعداد پرنده هات زیاد می شه میگیره ول می کنه )اشکال از چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سوال دومم بازی های psp go با psp3000فرقی داره؟؟؟؟؟؟یعنی ممکنه بعضی بازی ها رو فقط go باز کنه و 3000باز نکنه؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام .
چرا تو بعضی بازی هایی که من به pspیم میزنم دستگاه یهو میگیره ول میکنه مثل اینکه تو pc یه بازی رو داری بازی می کنی ولی رمت نمی کشه(منظورم منو psp نیست ها مثلا تو بازی gta یا angry birds وقتی سرعت می ری یا تعداد پرنده هات زیاد می شه میگیره ول می کنه )اشکال از چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سوال دومم بازی های psp go با psp3000فرقی داره؟؟؟؟؟؟یعنی ممکنه بعضی بازی ها رو فقط go باز کنه و 3000باز نکنه؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورت اینه که لگ میزنه؟
Cpu Speed رو ببر بالا ببین درست نمیشه؟ بذار روی 333
در مورد سوال دومت هم باید بگم بازی های همه PSP های 1000 , 2000 , 3000 , GO یکی هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or