سوالات و مشکلات PSP

سلام به همه دوستان گل :

من یه psp 1000 دارم . خیلی وقته آپدیت نکردم . شاید حدود 2 سال. الان بازی های جدید اجرا نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟
چه آپدیتی بزنم ردیف شه ؟؟؟؟؟؟؟
همه بازیارو اجرا کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان دستگاه من خیلی قدمیه بازی هارو حتی اگه آپدیت کنم دستگاه رو اجرا نمیکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟
آپدیت 6.39 رو یاد گرفتم از رو سایتا نصب کنممم . همین خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا بدم بیرون ؟؟؟؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید . ممنون .
در ضمن مدلی از psp 2000 الان هست که هنوز کپی خور نشده باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چند میگیرن کپی خور کنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظور از کپی خور دائم و موقعت چیهههههههههه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پیشاپیش ممنون .

سلام به همه دوستان گل :

من یه psp 1000 دارم . خیلی وقته آپدیت نکردم . شاید حدود 2 سال. الان بازی های جدید اجرا نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟
چه آپدیتی بزنم ردیف شه ؟؟؟؟؟؟؟
همه بازیارو اجرا کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان دستگاه من خیلی قدمیه بازی هارو حتی اگه آپدیت کنم دستگاه رو اجرا نمیکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟
آپدیت 6.39 رو یاد گرفتم از رو سایتا نصب کنممم . همین خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا بدم بیرون ؟؟؟؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید . ممنون .
در ضمن مدلی از psp 2000 الان هست که هنوز کپی خور نشده باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چند میگیرن کپی خور کنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظور از کپی خور دائم و موقعت چیهههههههههه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پیشاپیش ممنون .
آپدیت راحته میتونی خودتم انجام بدی.
بیرون شاید 5 الی 10 تومن بگیرن

نه 6.39 رو نریز از لینک زیر 6.60 رو بریز:
http://forum.bazicenter.com/thread47733/

فیرموری که الان داری چند هست؟ اگه زیر 3.52 داری باید دوبار اپدیت کنی، یه بار به 3.52 و یه بار هم به 6.60 یا اینکه از طریق وایرلس مستقیم اپدیت کنی به 6.60
الان همه PSP ها کپی خور میشن حالا بعضی موقت بعضی دائم
موقت یعنی اینکه اگه PSP رو خاموش روشن کنی کپی خور میپره وباید یه فایل رو اجرا کنی تا دوباره کپی خور شه

ممنون از توضیحاتتون دوست عزیز .
فقط یه سوال دیگه اگه psp 2000 رو که کپی خور نشده آپدیت کنم طبق آموزش خودش کپی خور میشههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا فرآیند دیگه ای داره ؟؟؟؟؟؟؟

ممنون از توضیحاتتون دوست عزیز .
فقط یه سوال دیگه اگه psp 2000 رو که کپی خور نشده آپدیت کنم طبق آموزش خودش کپی خور میشههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا فرآیند دیگه ای داره ؟؟؟؟؟؟؟
فرقی نمیکنه، چه کپی خور باشه چه نباشه هر بار که فیرمور جدید میاد اول به اورجینال باید آپدیت کرد بعد اورجینال رو کپی خور کرد. حالا مهم نیست داری از کپی خور به اورجینال آپدیت میکنی یا از اورجینال به اورجینال.
فقط یه چیزی، تو پست قبلی گفتی 1000 و من گفتم 6.60 بریز، اگه 2000 داری باید دقت کنی ببینی اگه TA-088V3 بود با 6.60 ریختن کپی موقت میشه، 6.20 باید بریزی که دائم بشه.

سلام دوستان .من یه psp2000 دارم و وقتی می خوام به اینترنت وصل شم بعد از این که obtaining انجام میشه یه ارور تو صفحه میاد که میگه
communication with server failed .a dns eror has occured(804100418)
منو یه راهنمایی کنین!

سلام
من پی اس پی 2000 یکی از آشناها مشکل پیدا کرده فقط عکس رو نشون میده نه بازی نه فیلم و نه موسیقی هیچ کدوم رو اجرا نمی کنه مموری رو هم عوض کردم نشد کمک میکنید؟

سلام به همگی
من یه پی اس پی 2000 دارم
1-که انالوگش یکم لق شده .چه جوری میشه تعمیرش کرد؟باید دستگاه باز بشه؟
2-وقتی دستگاه رو hold میکنم و دکمه رو کمی تکان میدم هی ازروی hold در میاد.مشکل از کجاست؟
خیلی ممنون

سلام به همگی
من یه پی اس پی 2000 دارم
1-که انالوگش یکم لق شده .چه جوری میشه تعمیرش کرد؟باید دستگاه باز بشه؟
2-وقتی دستگاه رو hold میکنم و دکمه رو کمی تکان میدم هی ازروی hold در میاد.مشکل از کجاست؟
خیلی ممنون
1-دستگاه باید باز بشه ...
2- دکمه Hold یه مقداری شل شده ، بعد یه مدت اینجوری میشه معمولا
سلام. من یه psp go دارم که فولدر ISO رو داره ولی نشونش نمیده که بازیای جدید رو که دانلود کردم بریزم توش چکار کنم؟؟؟؟
فولدر ISO رو خودت بساز.......

[فولدر ISO رو خودت بساز.......[/QUOTE]
خودش فولدر ISO داره من که میخوام یه فولدر با اسم ISO بسازم میگه یه فولدر با همین اسم وجود داره اخه هر کاری میکنم نمیتونم فولدر ISO رو بیداش کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or