برو توی Setting بعد System Settings بعد System Information بعد بخون ببین چی نوشته فیرمورت رو.Model. Slim
فريمورشو نميدونم
تو تمام بازي ها اين جوريه
بله آي اس او هست
دکمه select رو هم بزن UMD Mode رو عوض کن ببین درست میشه یا نه.
برو توی Setting بعد System Settings بعد System Information بعد بخون ببین چی نوشته فیرمورت رو.Model. Slim
فريمورشو نميدونم
تو تمام بازي ها اين جوريه
بله آي اس او هست
آپدیت راحته میتونی خودتم انجام بدی.سلام به همه دوستان گل :
من یه psp 1000 دارم . خیلی وقته آپدیت نکردم . شاید حدود 2 سال. الان بازی های جدید اجرا نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟
چه آپدیتی بزنم ردیف شه ؟؟؟؟؟؟؟
همه بازیارو اجرا کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان دستگاه من خیلی قدمیه بازی هارو حتی اگه آپدیت کنم دستگاه رو اجرا نمیکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟
آپدیت 6.39 رو یاد گرفتم از رو سایتا نصب کنممم . همین خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا بدم بیرون ؟؟؟؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید . ممنون .
در ضمن مدلی از psp 2000 الان هست که هنوز کپی خور نشده باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چند میگیرن کپی خور کنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظور از کپی خور دائم و موقعت چیهههههههههه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پیشاپیش ممنون .
فرقی نمیکنه، چه کپی خور باشه چه نباشه هر بار که فیرمور جدید میاد اول به اورجینال باید آپدیت کرد بعد اورجینال رو کپی خور کرد. حالا مهم نیست داری از کپی خور به اورجینال آپدیت میکنی یا از اورجینال به اورجینال.ممنون از توضیحاتتون دوست عزیز .
فقط یه سوال دیگه اگه psp 2000 رو که کپی خور نشده آپدیت کنم طبق آموزش خودش کپی خور میشههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا فرآیند دیگه ای داره ؟؟؟؟؟؟؟
خیلی ممنون از اطلاع رسانی، مگه من گفتم میاد؟ دارم روند کلی آپدیت رو میگم.دیگه نمیاد ! آخریش 6 و خورده ای بود !!!
1-دستگاه باید باز بشه ...سلام به همگی
من یه پی اس پی 2000 دارم
1-که انالوگش یکم لق شده .چه جوری میشه تعمیرش کرد؟باید دستگاه باز بشه؟
2-وقتی دستگاه رو hold میکنم و دکمه رو کمی تکان میدم هی ازروی hold در میاد.مشکل از کجاست؟
خیلی ممنون
فولدر ISO رو خودت بساز.......سلام. من یه psp go دارم که فولدر ISO رو داره ولی نشونش نمیده که بازیای جدید رو که دانلود کردم بریزم توش چکار کنم؟؟؟؟