سوالات و مشکلات PSP

سلام
من یه PSP GO دارم . مدتیه وقتی که روشن میکنم بازیهارو نمیاره باید برم توی قسمت بازیها برنامه ی 635 PRO-B Updater رو باز کنم بعدش توی یه صفحه مشکی چند خط نوشته بهم میده Press x to launch CWF ...ضربدر رو که میزنم دستگاه ریست میشه و بعدش بازیها میاد... اما همین که خاموش کنم به حالت قبل باز میگرده
ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام
من یه PSP GO دارم . مدتیه وقتی که روشن میکنم بازیهارو نمیاره باید برم توی قسمت بازیها برنامه ی 635 PRO-B Updater رو باز کنم بعدش توی یه صفحه مشکی چند خط نوشته بهم میده Press x to launch CWF ...ضربدر رو که میزنم دستگاه ریست میشه و بعدش بازیها میاد... اما همین که خاموش کنم به حالت قبل باز میگرده
ممنون میشم راهنماییم کنید

کاملا طبیعیه ، psp های 3000 و go به این روش ریکاوری میشوند ولی برای شما بهتر است که از فایل fast recovery برای کپی خور کردن مجدد دستگاه استفاده کنید چون خیلی سریع تر عمل میکند. با تشکر

سلام خسته نباشید
من یه psp3004 برای پسرم خریدم. فریمورش هم 6.35
یکسری بازی روش بوده زده همه رو پاک کرده. حالا چندتا بازی download کردم مثل ماشین و فوتبال
یک فایل .iso دارن که ریختم توی فولدرiso !!!! اما بازی رو نشون نمی ده :(
یبازی ماشینش بجز فایل iso یه فولدر هم داشت .اونم ریختم تو فولدر game حالا وقتی بازی رو میزنم فقط مینویسه corrupted data اگه ممکنه من رو راهنمایی کنید. این همه پول دادم و ......
البته میخوام ترجیحا خودم درستش کنم و نبرم بدم بیرون

سلام خسته نباشید
من یه psp3004 برای پسرم خریدم. فریمورش هم 6.35
یکسری بازی روش بوده زده همه رو پاک کرده. حالا چندتا بازی download کردم مثل ماشین و فوتبال
یک فایل .iso دارن که ریختم توی فولدرiso !!!! اما بازی رو نشون نمی ده :(
یبازی ماشینش بجز فایل iso یه فولدر هم داشت .اونم ریختم تو فولدر game حالا وقتی بازی رو میزنم فقط مینویسه corrupted data اگه ممکنه من رو راهنمایی کنید. این همه پول دادم و ......
البته میخوام ترجیحا خودم درستش کنم و نبرم بدم بیرون
سلام
نمیدونم هنوز مشکل پا برجاست یا درست شده تا الان؟
شما برید داخل Setting بعد system setting و بعد system information بعد هر چی نوشته رو اینجا کپی کنید که من ببینم دستگاهتون کپی خور دائم هست یا موقت
احتمال داره کپی موقت باشه و دستگاه رو پسرتون خاموش روشن کرده باشه و کپی خور پریده باشه

سلام
خیلی ممنون از رسیدگی تون
system software : version 6.35
nickname : p959
mac address : 5c:6d:20:....
راستی این ماجرای کپی خور چیه ؟
من حدود سه ماه پیش این رو از پایتخت خریدم .

سلام
خیلی ممنون از رسیدگی تون
system software : version 6.35
nickname : p959
mac address : 5c:6d:20:....
راستی این ماجرای کپی خور چیه ؟
من حدود سه ماه پیش این رو از پایتخت خریدم .
سلام

کپی خور در واقع اصطلاحی هست که توی ایران استفاده میشه وبه این معنی هست که دستگاه قابلیت این رو داره که بازی های کپی شده رو اجرا شده.
کپی خوری در PSP دو دسته هست دائم و موقت، دائم که از اسمش معلومه ولی موقت به معنی هست که اگه دستگاهتون رو خاموش و روشن کنید و یا باطری تموم بشه و دستگاه خاموش بشه کپی خوری دستگاه از بین میره و باید دوباره کپی خور بشه
موقت ها یه فایل در همون بخش GAME که برید داره که اگه دستگاه خاموش روشن بشه باید اجراش کنید تا کپی خور بشه دوباره
چون دستگاه فرمت شده بنابراین اون فایل هم پاک شده

شما برنامه PSPident رو بریز روی دسنگاه و اجراش کن و ببین مشخصات دستگاهت چی هست. (ببین مادربردت چی هست)
کپی کن داخل PSP/GAME
مادربردت اگه TA-088V3 نباشه خیلی خوبه

خسته نباشید.
ببینید فکر نکنم کپی موقت بوده باشه.
همیشه بازی میکرد و خاموش و روشن میکرد . خیلی وقتا هم که کلا شارجش خالی کی شد میگذاشتیم شارژ.
در ضمن دستگاه رو فرمت نکرده انگار دستی بازی ها رو زده پاک کرده . یعنی از همون منوهای psp نه از کامپیوتر .
اما الان تو فولدر Game هیچی بجز بازی هایی که من ریختم نیست.
یعنی همون ماجرای کپی خوره ؟؟؟؟

خسته نباشید.
ببینید فکر نکنم کپی موقت بوده باشه.
همیشه بازی میکرد و خاموش و روشن میکرد . خیلی وقتا هم که کلا شارجش خالی کی شد میگذاشتیم شارژ.
در ضمن دستگاه رو فرمت نکرده انگار دستی بازی ها رو زده پاک کرده . یعنی از همون منوهای psp نه از کامپیوتر .
اما الان تو فولدر Game هیچی بجز بازی هایی که من ریختم نیست.
یعنی همون ماجرای کپی خوره ؟؟؟؟
تا جایی که من میدونم فیرمور 6.35 که هک شد موقت بود کلا، ماله شما هم 100 درصد موقت بوده چون اگه نبود الان در قسمت system software باید عبارت 6.35PRO-A رو می نوشت، فیرمور جالبی هم نیست
شما برنامه PSPident رو بریز روی دسنگاه و اجراش کن و ببین مشخصات دستگاهت چی هست که به 6.60 آپدیت کنیم که آخرین فیرمور PSP هست و دیگه مشکلی نخواهی داشت
خاموش روشن کردن با Standby کردن فرق داره اگه دکمه پاور رو بزنی دستگاه خاموش نمیشه و فقط استندبای میشه برای خاموش کردن باید دکمه پاور رو 5 ثانیه بالا نگهدارید که خاموش بشه. احتمالا پسرتون همین کارو میکرده و فقط پاور رو میزده که فکر میکردید دستگاه خاموش شده. شما اگه وسط بازی دکمه پاور رو بزنید و خاموش بشه اگه بعدا دوباره بزنید بازی از همون جا هست ولی اگه خاموش کنید دیگه کلا آرم PSP میاد و وارد XMB میشه

سلام
من یه psp 2004 دارم که انالوگش لق شده .
چه کار باید بکنم تا درست شه؟
باید حتما دستگاه باز بشه؟
حالا اگه باز شه اثری به وجود میاد که نشانگر این باشه که دستگاه قبلا باز شده؟
راهی هست؟که اثری به وجود نیاد؟

---------- نوشته در 09:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:46 PM ارسال شده بود ----------

راستی با پی اس پی های مثل psp1000 و psp2000 که میکروفن ندارند چه طور میشه با برنامه skype صحبت کرد؟
ما که فقط صدای طرف رو میشنویم و نمیشه حرف زد

سلام
من اشتراک PSN رو ساختم و الان میخوام SIGIN بشم ارور DNS میده.مشکل از کجاست ؟
من کانکشن رو چک کردم هیچ مشکلی نداره و حتی راحت باهاش دانلود هم انجام دادم !

سلام
من یه psp 2004 دارم که انالوگش لق شده .
چه کار باید بکنم تا درست شه؟
باید حتما دستگاه باز بشه؟
حالا اگه باز شه اثری به وجود میاد که نشانگر این باشه که دستگاه قبلا باز شده؟
راهی هست؟که اثری به وجود نیاد؟

آره باید باز بشه و اگر هم میخوای اثری از تعمیر نمونه باید خودت با حوصله و تمیز بازش کنی

سلام
من یه PSP رو برای اینکه توش بازی بریزم به لپ تاپم وصل کردم . این PSP ویروسی بود و منم NOD 32 داشتم و به PSP رحم نکرد و تمام فایل هاش رو پاک کرد. جوری که بازی ها و پوشه هایی که باید توی لپ تاپ دیده بشه دیگه توی هیچ کامپیوتری دیده نمیشه ولی بازی ها و آهنگ هایی که قبلا روی PSP بوده از داخل PSP وجود دارن و میشه بازی کرد و آهنگ گوش کرد ولی دیگه نمیشه چیزی بهش اضافه کرد. راه حل درست کردن این مشکل چیه ؟ ممنون میشم کمک کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or