moein_engineer
کاربر سایت
بین محتویات فولدری که توش بازیت هست رو بگو.دوستان کسی راه حلی نداره برای این ارور؟؟؟؟؟
بین محتویات فولدری که توش بازیت هست رو بگو.
بازیت PSP MINI نیست.باید رو حالت ISO یا CSO باشه!
سلام دوستان من یه psp 3000 دارم و موقع خریدن خود فروشنده کپی خور کرده بود
حدودا یه دو ماه دست خودم نبود حالا که پس گرفتم کپی خورش پریده
حالا میخوام خودم کپی خور کنم و دیگه بیرون نبرم
ورژن psp من 6.35 هستش
چطور میتونم اینکار رو بکنم لطفا لینک اومزش ها رو بزارید ( اولین بارم هستش )
و ایا احتمال بروز مشکل برای psp هستش ؟
ممنون
ممنون دوست من
نه ببین.یه عکس از اون فولدره بازی Prince Of Persia ت بگیر بزار اینجا.فکر کنم بدونم مشکلش چیه...گفتم که eboot.pbp هستش که داخل یک فولدر ریختمش و توی پوشه PSP/GAME هم کپی کردمش بازی توی XMB میاد ولی موقع اجرا ارور می ده .... MINI هم نیست.....حالا با نرم افزارEBOOT2ISO به ISO تبدیلش کردم و داخل پوشه ISO ریختمش ولی حالا موقع اجرا ارور 80020148 میده (روی cfw 6.60 pro-B10)
حالا می دونی چه جوری باید این ارور رو برطرف کنم؟؟؟
---------- نوشته در 01:13 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:03 AM ارسال شده بود ----------
همچنین بازی god of war ghost of sparta رو دارم که بازی اجرا میشه و میره تو بازی ولی new game رو که میزنم صفحه سفید میشه و همینطور می مونه(ولی صدا بازی هست)....
دوستان کسی می دونه مشکل کجاست؟؟؟....
سلام،
دوستان لطفا یه کمکی به من بیچاره بکنید تا این داداشم دم امتحانات دست از سر کچل من برداره
آقا این داداش ویرانگر من بعد از داغون کردن 2-3 تا رم 8 گیگ ، جمعه یه رم جدید گرفت + یه سری بازی که روش ریخته بود ، این حالا از دیروز نمیدونم چه بلای سر این زبون بسته درآورده که اصلا هیچ کاری نمیشه باهاش کرد.
الان وقتی روشنش میکنی فقط یه صفحه ی آبیه مواج میاد ( همون تم اصلیش) و هیچ کدوم از منوهاش نمیان!!
خودش میگه رفته تو بازی نید فور اسپید بعدش این طوری شده دیگه!!!
یه مدتی هم هست این درایو پشتش بی خود و بی جهت میچرخه!! نگار داره سی دی میخونه!!
فقط عاجزا تا این ترم یکی یکی واحدای ما رو fail نکرده این بچه یه راهکار بدین شرش کنده شه.
اینم یه عکس از این بد بخت
تشکر از همه
واو...کسی نیست کمکی بکنه؟ تو p30 گفتن اینجا پست بدم کمک میکنن که
واو...
اون درایو پشت رو باز کن بعد امتحان کن.
بعد هم پی اس پی رو کاملا خاموش کن بعد که خواستی روشن کنی دکمه ی R رو هم نگه دار تا وارد منوی ریکاوری بشی.
بعد کابل USB رو به پی اس پیت وصل کن و گزینه ی Toggle USB رو انتخاب کن.
از بازی و عکس و موزیک و ... Backup بگیر بعد مموری رو فرمت کن.اگه درست نشد هم بگو برم فروم های خارجی سوال کنم.
بکاپ لازم نیست.فقط برای اینکه بازی هاتون رو از دست ندید گفتم.سلام، ممنون
درایو پشتش، منظورت دربشه؟
بعد یه چیزی من چیزه مهمی توش ندارم که بکاپ بخواد فقط بازیهاس ، بازم لازمه بکاپ بگیرم؟
و یه چیزه دیگه اینکه بعضی موقع ها یهو درست میشه و میشه بازی کرد اما از بازی که میای بیرون دوباره این جوری میشه!!!
بکاپ لازم نیست.فقط برای اینکه بازی هاتون رو از دست ندید گفتم.
تو فروم PSPSLIMHACKS سوال کردم.خودم هیچ ایده ندارم دربارش
ویرایش:جواب دادن مثکه:
فیرمورت چیه؟(این سوال بود)
همین فرمت کردن مموری
و اینکه باتری رو درار و روشن کن
نه بابا بریک نشده.Semi Brick یعنی فقط چراغ سبز روشن میشه بعد خاموش میشه.Brick کامل هم یعنی همون چراغ سبز هم روشن نمیشه
من یه چند روز دارم میرم شهرستان اگه خیلی عجله داری با اکانت من(پ.خ کردم برات)برو PSPSLIMHACKS جواب سوالات رو بده.