سوالات و مشکلات PSP

نه بابا بریک نشده.Semi Brick یعنی فقط چراغ سبز روشن میشه بعد خاموش میشه.Brick کامل هم یعنی همون چراغ سبز هم روشن نمیشه:دی
من یه چند روز دارم میرم شهرستان اگه خیلی عجله داری با اکانت من(پ.خ کردم برات)برو PSPSLIMHACKS جواب سوالات رو بده.

بابا این فرومای خارجی هم تعطیلن !
یه سریشون میگن اصن درست نمیشه. یکیشون میگه فریمورت رو دوباره بریز.
اینجا هم که اصلا کسی سر نمیزنه بدتر از اونجا:(
کلا تو نت افتادیم تو قربت :دی

بعد یه چیزی چرا من تو تاپیک اصلی اینجا دکمه ایجاد پست نمیبینم؟؟

تو اینجا رو میگم:
http://forum.bazicenter.com/forum83/

چه جوری بقیه پست میدن پس؟

بابا این فرومای خارجی هم تعطیلن !یه سریشون میگن اصن درست نمیشه. یکیشون میگه فریمورت رو دوباره بریز.اینجا هم که اصلا کسی سر نمیزنه بدتر از اونجا:(کلا تو نت افتادیم تو قربت :دیبعد یه چیزی چرا من تو تاپیک اصلی اینجا دکمه ایجاد پست نمیبینم؟؟تو اینجا رو میگم:PSP Help Centerچه جوری بقیه پست میدن پس؟
واسه اينکه شما هنوز عضو جديد هستيد

دوستان من مبتدی هستم چطوری میتونم بفهمم که psp کپی خور شده

دوست عزیز یکی از بهترین راه ها این است که بازی با پسوند ISO را داخل رم کپی کنی (داخل Folder ISO در Root دستگاه)ببینی اجرا میشه یا نه.
دوم این که برین تو setting>information ببین Firmware دستگاه را چی زده معمولا یک پسوندی چیزی به تهش اضافه میشه(چون خیلی وقت دیگر بازی نیامده باهاش خیلی از دوستان به این تاپیک سر نمی زنند)

ممنون حالا یک سوال دیگه من یک کابل اتصال به تلوزیون دارم که 5 تا فیش داره دو تا قرمز یک سفید یک ابی یکی سبز اما تلوزیون ما سه تا جا فیش داره که یکیش زرد و قرمز وسفیده من وقتیشانسی وصل میکنم صدا میاد اما تصویرنمیاد میتونی کمکم کنی

ممنون حالا یک سوال دیگه من یک کابل اتصال به تلوزیون دارم که 5 تا فیش داره دو تا قرمز یک سفید یک ابی یکی سبز اما تلوزیون ما سه تا جا فیش داره که یکیش زرد و قرمز وسفیده من وقتیشانسی وصل میکنم صدا میاد اما تصویرنمیاد میتونی کمکم کنی

خوب دوست عزیز اون کابل مال Composit است که باید تلوزیون شما داشته باشه شما باید یک فیشی بگیری که برای آنالوگ باشه اگر اشتباه نکنم یعنی زرد ،سفید و قرمز باشه اگر تهران هستی از پشت شهرداری می توانی پیدا کنی.قیمتش را هم متاسفانه نمی دونم.

سلام برم بچ من اولين باره ميام اينجا
ما از قديماي کنسول هستيم جد اندر جدمون کنسول داشتن يه ٩ ماه پيش ايکگس باگس ٣۶٠داشتم فروختمش
الان يه گوشي اندرويدي گلگسي ايس دارم
ميخوام پي اس پي بخرم کار کرده
بازي هاش خوبه يا نه ارزش خريد داره اين دستگاه
والا بد جور سره دو راهي موندم
ميگم نکنه بخرم پشيمون شم از بازياش
صاحب اولو اخرش نکنه خودم باشم
کيفيت بازياش خوب

ه

٢نفر از دوستا پي اس پي دارن يکيشونpsp go داره با رم ٨ گيک چند تا بازي
يکيشون psp3000 با رم ۴ گيک

اگه قراره بخرم کدومش بهتره بخرم يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قراره با يکيشون گوشيموتاق بزنم ١٠٠ بهم سر بده
کاره عاقلانه ايه يا نه جون من فقط زود جواب بديد چون وقت ندارم

آخرین ویرایش:
سلام برم بچ من اولين باره ميام اينجا
ما از قديماي کنسول هستيم جد اندر جدمون کنسول داشتن يه ٩ ماه پيش ايکگس باگس ٣۶٠داشتم فروختمش
الان يه گوشي اندرويدي گلگسي ايس دارم
ميخوام پي اس پي بخرم کار کرده
بازي هاش خوبه يا نه ارزش خريد داره اين دستگاه
والا بد جور سره دو راهي موندم
ميگم نکنه بخرم پشيمون شم از بازياش
صاحب اولو اخرش نکنه خودم باشم
کيفيت بازياش خوب

ه

٢نفر از دوستا پي اس پي دارن يکيشونpsp go داره با رم ٨ گيک چند تا بازي
يکيشون psp3000 با رم ۴ گيک

اگه قراره بخرم کدومش بهتره بخرم يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قراره با يکيشون گوشيموتاق بزنم ١٠٠ بهم سر بده
کاره عاقلانه ايه يا نه جون من فقط زود جواب بديد چون وقت ندارم
به نظر من ارزش نداره خریدن الان psp مثل خرید پلی 1 میمونه.
من خودم 2 ماه پیش psp رو فروختم یه ipod گرفتم هم گرافیک بازیاش بیشترن هم تنوعش.

کسي نيس جواب بده
اگه میخوای گوشیتو بگیری پی اس پی رو بگیری این کار رو نکن.ولی اگه میتونی یه دست دومشو باپول نقد بخری در حد 200 تومن یا کمتر خوبه.بازی های خوبیم داره.میتونی با سری Patapon و God Of War ها چند سال سرگرم باشی.یا اگه یکی از فامیلات پی اس پی داره هیچ چیز مثل دو نفره بازی کردن Fifa نمیشه!همچنین Locoroco و Prince Of Persia:The Forgotten Sands رو هم فراموش نکن!اگه بازی شوتر هم دوست داره میتونی باSyphonShilter Logans Shadow سرگرم شی.GTA هم 3 نسخه ازش اومده که هرسه شون عشقن!ولی به نظر من گوشیتو نگه دار

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or