سوالات و مشکلات PSP

دوستان لطفا جواب منو بدین وقتی میخوام سیو کنم یا لود کنم بعضی وقتا کلا خاموش میشه
این گاد آو وار یه سری مشکلاتی برای دوستان پایریت خور داره,ندیدم جایی براش پاسخی گداشته باشن!یه چیز عجیبیه کلا!
ولی خوب یه بار برو تاپیک بازی شاید راه حلی براش گذاشتن!

سلام
دوستان کسی میدونه این بلوتوث توی psp go برای چی هست و چه استفاده هایی داره ممنون
برای هک نشده ها حکم هیچی رو داره ولی ما که هک می کنیم دستگاه رو یه سری برنامه میتونیم روش بریزیم که مثل بلوتوث موبایل عمل کنه!البته تو دونفره بازی کردن هم دستگاه های هک شده و هم دستگاه های هک نشده از بلوتوث استفاده می کنن!اینم بگم که اگه بخواین با دستگاه های معمولی دونفره بازی کنین باید از AD-Hoc استفاده کنین.

سلام. یک psp 3000 دارم امروز بردم براش بازی ریختم اوردم دیدم تو بازی مدام هنگ داره - یعنی مثل وقتی که تو کامپیوتر گرافیک پایینه وهنگ میکنه - حالا نمیدونم چشه یکی راهنمایی میکنه ؟؟؟ قبلا هر چی بازی ریختم سالم بود و کار میکرد ...:-s

سلام. یک psp 3000 دارم امروز بردم براش بازی ریختم اوردم دیدم تو بازی مدام هنگ داره - یعنی مثل وقتی که تو کامپیوتر گرافیک پایینه وهنگ میکنه - حالا نمیدونم چشه یکی راهنمایی میکنه ؟؟؟ قبلا هر چی بازی ریختم سالم بود و کار میکرد ...:-s
1-اگه بازی CSO ه که به ISO تبدیلش کن.
2-تو سیستم عامل پی اس پیت دکمه ی Select رو بزن CPU Clock ها رو بیار رو 333 یا Default.

سلام دوستان
من یه فرد مبتدی هستم
یه psp 1001 دارم که خیلی وقته ازش استفاده نمیکنم اما از امروز میخوام کا با psp رو بلد بشم,من در مورد گوشی اطلاعاتم خیلی خوبه توی گوشی با فریمور و ریکاوری و... اشنای دارم اما با psp اصلا
ورژن psp من 6.60 هست,کاره خاصی نمیخوام باش بکنم فقط میخوام بازی های کپی رو روش اجرا کنم,فکر کنم باید دانگرید کنم
اگر میشه یه تاپیکی معرفی کنید که اموزش کامل داده باشه
مرسی

سلام دوستان
من یه فرد مبتدی هستم
یه psp 1001 دارم که خیلی وقته ازش استفاده نمیکنم اما از امروز میخوام کا با psp رو بلد بشم,من در مورد گوشی اطلاعاتم خیلی خوبه توی گوشی با فریمور و ریکاوری و... اشنای دارم اما با psp اصلا
ورژن psp من 6.60 هست,کاره خاصی نمیخوام باش بکنم فقط میخوام بازی های کپی رو روش اجرا کنم,فکر کنم باید دانگرید کنم
اگر میشه یه تاپیکی معرفی کنید که اموزش کامل داده باشه
مرسی
سلام
http://forum.bazicenter.com/thread47733/

دوستان من هرچی برنامه ir shell رو نصب میکنم در واقع فولدراش رو کپی میکنم هیچی نمیشه!!
ولی ورژن 4.9 رو که کپی میکنم توی گیم میاد ولی وقتی بازش میکنم این پیغام رو میگه
unsupported firmware vesion dectected
pls poweroff psp

دوستان من رفتم تو یکی از سایت های خارجی دیدم نوشته بود gta iv برای psp و عکسش رو هم زده بود.من هر چی سعی کردم نتونستم دانلودش کنم.یکی از دوستان لطفا بگه که واقعا gta iv برای psp هستش یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دوستان من رفتم تو یکی از سایت های خارجی دیدم نوشته بود gta iv برای psp و عکسش رو هم زده بود.من هر چی سعی کردم نتونستم دانلودش کنم.یکی از دوستان لطفا بگه که واقعا gta iv برای psp هستش یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نه داداش برای psp بازی gta iv نیومده. gta هایی که براش اومده vice city stories ,liberity city stories , china town است.

دوستان من هرچی برنامه ir shell رو نصب میکنم در واقع فولدراش رو کپی میکنم هیچی نمیشه!!
ولی ورژن 4.9 رو که کپی میکنم توی گیم میاد ولی وقتی بازش میکنم این پیغام رو میگه
unsupported firmware vesion dectected
pls poweroff psp
کسی نیست کمک کنه؟
خیلی برام مهمه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or