سوالات و مشکلات PSP

اقا حله.
من دکمه select رو زدم درباره cpu دو مورد اورد که هر دوشو رو 333 گذاشتم. یکی cpu clock xmb که گذاشتم رو 333/166 و یکی دیگه cpu clock game که اینم گذاشتم رو 333/166.باید هر دوشونو می زاشتم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من بازی رزیدنت اویل 2 رو روی PSP که اجرا می کنم صدای کات سین ها نمیاد
بازی رو به درستی تبدیل کردم و همه چیز به خوبی اجرا میشه ولی کات سین ها بدون صدا هست
pop هم که انتخاب می کنم اصلا بازی اجرا نمی شه و میره توی منوی اصلی کنسول
فرم ور 6.35 پرو b3 هست. نسخه ای هم که دارم تست می کنم دوال شاک ادیشن هست

---------- نوشته در 08:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:23 PM ارسال شده بود ----------

اقا حله.
من دکمه select رو زدم درباره cpu دو مورد اورد که هر دوشو رو 333 گذاشتم. یکی cpu clock xmb که گذاشتم رو 333/166 و یکی دیگه cpu clock game که اینم گذاشتم رو 333/166.باید هر دوشونو می زاشتم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اولی مربوط به زمانی هست که توی منوی کنسول هستی
دومی ماله زمانی هست که توی بازی هستی
همون دومی رو بزاری کافیه و نیازی نیست اولی رو دست بزنی

من بازی رزیدنت اویل 2 رو روی PSP که اجرا می کنم صدای کات سین ها نمیاد
بازی رو به درستی تبدیل کردم و همه چیز به خوبی اجرا میشه ولی کات سین ها بدون صدا هست
pop هم که انتخاب می کنم اصلا بازی اجرا نمی شه و میره توی منوی اصلی کنسول
فرم ور 6.35 پرو b3 هست. نسخه ای هم که دارم تست می کنم دوال شاک ادیشن هست
من خودم رزیدنت اویل 2 رو 3 4 بار روی PSP تموم کردم :دی خیلی بازی خدایی بود یادش بخیر عجب دورانی داشتیم باهاش، هیچ وقت ازش سیر نمیشم
دقیق نمیدونم مشکل از کجاس منم موقع تبدیل چند بار تبدیل کردم تا بالاخره درست شد. متاسفانه پاکش کردم وگرنه یه جا برات آپلود میکردم.

با سلام !
من 2000 دارم , فریمور 5.50 Gen - D3 دارم !
برای اجرای بازی های جدید کدوم فریمور را باید بریزم ؟!
سپاس !
اگه TA-088V3 داری 6.20PRO بریز (که فکر نکنم داشته باشی)
اگه نداری 6.60PRO بریز
بخش Firmware برو تاپیکش بالاست

اگه TA-088V3 داری 6.20PRO بریز (که فکر نکنم داشته باشی)
اگه نداری 6.60PRO بریز
بخش Firmware برو تاپیکش بالاست​

3-4 سالی میشه ک گرفتمش , حالا نمیدونم مادربوردش چیه !
کمکی میکنه تو تشخیص مادربورد ؟

من خودم رزیدنت اویل 2 رو 3 4 بار روی PSP تموم کردم :biggrin1: خیلی بازی خدایی بود یادش بخیر عجب دورانی داشتیم باهاش، هیچ وقت ازش سیر نمیشم
دقیق نمیدونم مشکل از کجاس منم موقع تبدیل چند بار تبدیل کردم تا بالاخره درست شد. متاسفانه پاکش کردم وگرنه یه جا برات آپلود میکردم.
یادت نمیاد چه نسخه ای بود؟ دوال شاک بود یا معمولی
الان یه مشکل دیگه شبیه این دارم با سایلنت هیل ارجین
یه موقع هایی صدای افکت های بازی حذف میشه. مثلا صدای راه رفتن یا اینکه توی اینونتوری هیچ صدایی شنیده نمی شه و الان به یه جایی رسیدم که اصلا هیچ صدایی نمیاد جز موسیقی بازی! البته چند جای دیگه هم توی بازی اینجوری شده بود که من فکر کردم این حالت رو خوده سازنده ها گذاشتن و یه سبک خاص هست!LOL
فایل ISO ای هم که دارم 767 مگ هست
نکنه فرم ور مشکل داره؟ ممکنه با آپدیت کردن به 6.6 این مشکلات رفع بشه؟
آپدیتش بی دردسره؟

---------- نوشته در 11:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:30 PM ارسال شده بود ----------

فکر کنم مشکل سایلنت هیل رو فهمیدم
وقتی بازی رو pause می کنی و بعد resume میزنی چنین مشکل واسش پیش میاد ولی اگه از سیو استفاده کنی و با حالت استاندارد بازی رو بعد از استارت کردن لود کنی این مشکل پیش نمیاد

یادت نمیاد چه نسخه ای بود؟ دوال شاک بود یا معمولی
الان یه مشکل دیگه شبیه این دارم با سایلنت هیل ارجین
یه موقع هایی صدای افکت های بازی حذف میشه. مثلا صدای راه رفتن یا اینکه توی اینونتوری هیچ صدایی شنیده نمی شه و الان به یه جایی رسیدم که اصلا هیچ صدایی نمیاد جز موسیقی بازی! البته چند جای دیگه هم توی بازی اینجوری شده بود که من فکر کردم این حالت رو خوده سازنده ها گذاشتن و یه سبک خاص هست!LOL
فایل ISO ای هم که دارم 767 مگ هست
نکنه فرم ور مشکل داره؟ ممکنه با آپدیت کردن به 6.6 این مشکلات رفع بشه؟
آپدیتش بی دردسره؟

---------- نوشته در 11:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:30 PM ارسال شده بود ----------

فکر کنم مشکل سایلنت هیل رو فهمیدم
وقتی بازی رو pause می کنی و بعد resume میزنی چنین مشکل واسش پیش میاد ولی اگه از سیو استفاده کنی و با حالت استاندارد بازی رو بعد از استارت کردن لود کنی این مشکل پیش نمیاد
دوال شوک بود، CD ـشو از زمان PS1 داشتم.
والا احتمالش هست که با آپدیت مشکل حل بشه، آپدیت به 6.60 اصلا سخت نیست، دیگه آپدیت کردن مثل قدیما دردسر نداره.
این جور که تو میگی احتمالش هست که مشکل از فیرمور باشه. البته تجربه نشون داده هر چی فیرمور جلوتر اومده اجرای PS1 بدتر شده. ولی می ارزه یه امتحان بکنی چون چیزی رو از دست نمیدی.
من فکر کنم آخرین باری که زریدنت2 رو بازی کردم روی 5.00M33 بود.

دوال شوک بود، CD ـشو از زمان PS1 داشتم.
والا احتمالش هست که با آپدیت مشکل حل بشه، آپدیت به 6.60 اصلا سخت نیست، دیگه آپدیت کردن مثل قدیما دردسر نداره.
این جور که تو میگی احتمالش هست که مشکل از فیرمور باشه. البته تجربه نشون داده هر چی فیرمور جلوتر اومده اجرای PS1 بدتر شده. ولی می ارزه یه امتحان بکنی چون چیزی رو از دست نمیدی.
من فکر کنم آخرین باری که زریدنت2 رو بازی کردم روی 5.00M33 بود.

حالا شاید نسخه معمولی رو هم یه تست زدم درست شد
تفاوت دوال شاک و معمولی که غیر از دوال شاک بودنش چیزه دیگه ای نیست؟

حالا شاید نسخه معمولی رو هم یه تست زدم درست شد
تفاوت دوال شاک و معمولی که غیر از دوال شاک بودنش چیزه دیگه ای نیست؟
تفاوتش ایناست:
[LTR]It has two arrange games aside from the original, untouched version of the game:a rookie mode(easier than the easy difficulty level from the first game;sub-machine gun, available from the start, gattling gun and rocket launcher have unlimited ammo) and extreme battle mode, a mini-game unlocked after completing any scenario on the normal difficulty level. It has three difficulty levels and four playable characters, two unlockable. It also uses the controllers rumble feature.[/LTR]

سلام
Pspمن وقتي بازي رو أجرا ميكنه هنگ ميكنه و صفحه سياه ميشه و بعد از ٢٠ ثانيه خاموش ميشه
لطفا بگين مشكل از كجاست تا عوضش كنم
ممنون

سلام
Pspمن وقتي بازي رو أجرا ميكنه هنگ ميكنه و صفحه سياه ميشه و بعد از ٢٠ ثانيه خاموش ميشه
لطفا بگين مشكل از كجاست تا عوضش كنم
ممنون
مشخصات دستگاه رو هم بگید اگه مشکل دارید. مثلا چه نوع PSP دارین؟ فیرمورتون چی هست؟ چه بازی رو تست کردین؟ رو همه بازی ها اینجوری یا نه؟ بازیتون iso هست ؟
UMD Mode رو عوض کردی ببینی درست میشه یانه؟ رو همه بازی ها اینجوری هست؟

مشخصات دستگاه رو هم بگید اگه مشکل دارید. مثلا چه نوع PSP دارین؟ فیرمورتون چی هست؟ چه بازی رو تست کردین؟ رو همه بازی ها اینجوری یا نه؟ بازیتون iso هست ؟
UMD Mode رو عوض کردی ببینی درست میشه یانه؟ رو همه بازی ها اینجوری هست؟
Model. Slim
فريمورشو نميدونم
تو تمام بازي ها اين جوريه
بله آي اس او هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or