سوالات و مشکلات PSP

سلام به دوستان من دوستم یه psp 3000 داره اونو حواسش نبوده آپدیت کرده به ورژن 6.62 فکر کنم. میخواستم بدونم این ورژن رو میشه دوباره کپی خور کرد؟
آخرین فیرمور موجود 6.60 هست که 10 آگوست اومده.
شما برو دقیق نگاه کن بیین چی مینویسه در System Setting چون 6.62 نداریم تا جایی که اطلاع دارم.

سلام.من یه psp 1000 و یه psp go دارم.psp go ام به راحتی آپدیت میشه ولی هر نوع آپدیتی که روی ۱۰۰۰ میریزم اروور میده.کد ارورش اینه drnffffffd7.قبلا آپدیتش ۵٫۵۰ d3 بود ولی چون بازی های جدید رو اجرا نمیکرد از اون حالات درش اوردم و الان ۵٫۵۰ ست.آپدیت های ۶٫۲۰ و ۶٫۳۸ و ۶٫۳۹ و ۶٫۶۰ روش امتحان کردم ولی باز هم نشد از یه نفر پرسیدم گفت باید به 6.00 آپدیت کنی اون رو هم دانلود کردم ولی باز ارور داد.ممنون میشم اگه کسی جواب بده و بگه چطوری آپدیتش کنم.

سلام.من یه psp 1000 و یه psp go دارم.psp go ام به راحتی آپدیت میشه ولی هر نوع آپدیتی که روی ۱۰۰۰ میریزم اروور میده.کد ارورش اینه drnffffffd7.قبلا آپدیتش ۵٫۵۰ d3 بود ولی چون بازی های جدید رو اجرا نمیکرد از اون حالات درش اوردم و الان ۵٫۵۰ ست.آپدیت های ۶٫۲۰ و ۶٫۳۸ و ۶٫۳۹ و ۶٫۶۰ روش امتحان کردم ولی باز هم نشد از یه نفر پرسیدم گفت باید به 6.00 آپدیت کنی اون رو هم دانلود کردم ولی باز ارور داد.ممنون میشم اگه کسی جواب بده و بگه چطوری آپدیتش کنم.
شما اول باید فیرمور ارجینال رو نصب کنید بعد فریمور هک شده.البته اگه از فریمور PSPGO برای هک کردن استفاده می کنید هم باید از فریمور مخصوص PSP های معمولی استفاده کنید

Last edited by a moderator:
آقا hdxc من فریمور 6.60 ارجینال رو از این لینک http://uk.playstation.com/psp/support/system-software/detail/item394701/Update-features-(ver-6-60)/ دانلود کردم ولی باز هم همون ارور رو داد.در ضمن من از فریمور psp go برای این استفاده نمیکنم.حالا چکار کنم؟

کسب نبود جواب ما رو بده؟؟

سلام
مشکل با دانلود ورژن های مختلف فیرمور حل نمیشه، تا جایی که اطلاع دارم این مشکل در فلش فیرمور موجودت هست و key 0x4 مشکل پیدا کرده در فلش
یه برنامه هست فکر کنم کمکت کنه:
KeyCleaner
دانلودش کن و نصب کن روی دستگاهت، من خودم به همچنین مشکلی بر نخوردم ولی تا جایی که میدونم باید بعد از نصب اون برنامه تمام bad keys رو patch کنی و دوباره تست رو اجرا کنی و در آخر key5 رو unpatch کنی و بعد بیای بری ببینی آپدیت میشه یا نه.
فقط حین کار مراقب باش که برای فیرمور مشکلی پیش نیاد که بریک بشه که بخوای سراغ پاندورا اینا بری.

اگه روش بالا جواب نداد باید بری سراغ پاندورا یا recovery flasher و با اون یدور فلش کنی و بعد فکر کنم مشکل حل بشه.

آخرین ویرایش:
سلام.دستتون درد نکنه ولی در روش اول وقتی دانلود کردم و ریختم توی psp گفت نمیتونه باز کنه.اگه میشه روش دوم رو توضیح بدید
من از توی یه سایت دیگه رفتم که ساخت پاندورا رو یاد بگیرم و توی psp اجراش کنم.اونجا گفت برنامه BatTool 0.5 رو نصب کنید ولی باز اروور داد که نمیتونه باز کنه.دلیلش چیه؟؟؟

آخرین ویرایش:
سلام.دستتون درد نکنه ولی در روش اول وقتی دانلود کردم و ریختم توی psp گفت نمیتونه باز کنه.اگه میشه روش دوم رو توضیح بدید
من از توی یه سایت دیگه رفتم که ساخت پاندورا رو یاد بگیرم و توی psp اجراش کنم.اونجا گفت برنامه BatTool 0.5 رو نصب کنید ولی باز اروور داد که نمیتونه باز کنه.دلیلش چیه؟؟؟
مطمئنی فایل رو درست کپی میکنی؟ دقیقا بگو چیکار میکنی برای اجرای برنامه مثلا همون KeyCleaner یا BatTool 0.5

سلام دوستان یه سوال دیگه در باره بریک شدن.
من الان می خوام تم گیم یا عکس و آهنگ به pspیم بزنم وسط راه اگه شارژ pspتموم شد یا دستم خورد کابلش قطع شد اونوقت بریک میشهههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه بریک میشه بس بهتره یرم ریدر بخرم تا مستقیم به مموری بزنم نه psp.

نرم افزار جديدی برای تعمير dead pixel ها نيومده؟
بعد روش باز كردن دستگاه و فشار دادن پيكسل سوخته با پارچه چطوريه؟ :
How to Fix a Dead Pixel on PSP Video | eHow.com
پیکسل اگه سوخته باشه که نمیشه درستش کرد، اگه از کار افتاده باشه شاید بشه با این برنامه هایی که هست درست کرد ولی این جوری که من خودم به شخصه تجربه کردم وقت تلف کردنه چون ندیدم کسی بتونه درستش کنه. تنها راه کنار اومدن باهاشه. :دی
سلام دوستان یه سوال دیگه در باره بریک شدن.
من الان می خوام تم گیم یا عکس و آهنگ به pspیم بزنم وسط راه اگه شارژ pspتموم شد یا دستم خورد کابلش قطع شد اونوقت بریک میشهههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه بریک میشه بس بهتره یرم ریدر بخرم تا مستقیم به مموری بزنم نه psp.
یادمه این سوالو یه بار دیگه هم پرسیده بودی، با گیم و عکس و آهنگ ریختن هیچوقت PSP بریک نمیشه. بریک شدن در اثر دستکاری Flash0 دستگاه اتفاق می افته که در حین آپدیت یا دست کاری Flsah0 (مثلا بعضی از theme ها که باید دستی flash0 رو دستکاری کنی) معمولا رخ میده.
این فلش هم که میگم ربطی به مموری کارت نداره فلش داخلی دستگاه هست که فایل های سیستمی و فیرمور روش نصبه.

خیلی ممنون آخه psp تازه خریدم واسه همین هی سوال می پرسم .
1سواال دیگه این سیستم اینفرمیشن pspیه منه مشکلی که نداره واسه باز کردن همه ی بازی ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
system software 6.39 pro-b8
nickname p176
mac address [model:09g

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or