amirrezanikpey
کاربر سایت
سلام به دوستان من دوستم یه psp 3000 داره اونو حواسش نبوده آپدیت کرده به ورژن 6.62 فکر کنم. میخواستم بدونم این ورژن رو میشه دوباره کپی خور کرد؟
آخرین فیرمور موجود 6.60 هست که 10 آگوست اومده.سلام به دوستان من دوستم یه psp 3000 داره اونو حواسش نبوده آپدیت کرده به ورژن 6.62 فکر کنم. میخواستم بدونم این ورژن رو میشه دوباره کپی خور کرد؟
شما اول باید فیرمور ارجینال رو نصب کنید بعد فریمور هک شده.البته اگه از فریمور PSPGO برای هک کردن استفاده می کنید هم باید از فریمور مخصوص PSP های معمولی استفاده کنیدسلام.من یه psp 1000 و یه psp go دارم.psp go ام به راحتی آپدیت میشه ولی هر نوع آپدیتی که روی ۱۰۰۰ میریزم اروور میده.کد ارورش اینه drnffffffd7.قبلا آپدیتش ۵٫۵۰ d3 بود ولی چون بازی های جدید رو اجرا نمیکرد از اون حالات درش اوردم و الان ۵٫۵۰ ست.آپدیت های ۶٫۲۰ و ۶٫۳۸ و ۶٫۳۹ و ۶٫۶۰ روش امتحان کردم ولی باز هم نشد از یه نفر پرسیدم گفت باید به 6.00 آپدیت کنی اون رو هم دانلود کردم ولی باز ارور داد.ممنون میشم اگه کسی جواب بده و بگه چطوری آپدیتش کنم.
آقا hdxc من فریمور 6.60 ارجینال رو از این لینک http://uk.playstation.com/psp/support/system-software/detail/item394701/Update-features-(ver-6-60)/ دانلود کردم ولی باز هم همون ارور رو داد.در ضمن من از فریمور psp go برای این استفاده نمیکنم.حالا چکار کنم؟
کسب نبود جواب ما رو بده؟؟
مطمئنی فایل رو درست کپی میکنی؟ دقیقا بگو چیکار میکنی برای اجرای برنامه مثلا همون KeyCleaner یا BatTool 0.5سلام.دستتون درد نکنه ولی در روش اول وقتی دانلود کردم و ریختم توی psp گفت نمیتونه باز کنه.اگه میشه روش دوم رو توضیح بدید
من از توی یه سایت دیگه رفتم که ساخت پاندورا رو یاد بگیرم و توی psp اجراش کنم.اونجا گفت برنامه BatTool 0.5 رو نصب کنید ولی باز اروور داد که نمیتونه باز کنه.دلیلش چیه؟؟؟
پیکسل اگه سوخته باشه که نمیشه درستش کرد، اگه از کار افتاده باشه شاید بشه با این برنامه هایی که هست درست کرد ولی این جوری که من خودم به شخصه تجربه کردم وقت تلف کردنه چون ندیدم کسی بتونه درستش کنه. تنها راه کنار اومدن باهاشه.نرم افزار جديدی برای تعمير dead pixel ها نيومده؟
بعد روش باز كردن دستگاه و فشار دادن پيكسل سوخته با پارچه چطوريه؟ :
How to Fix a Dead Pixel on PSP Video | eHow.com
یادمه این سوالو یه بار دیگه هم پرسیده بودی، با گیم و عکس و آهنگ ریختن هیچوقت PSP بریک نمیشه. بریک شدن در اثر دستکاری Flash0 دستگاه اتفاق می افته که در حین آپدیت یا دست کاری Flsah0 (مثلا بعضی از theme ها که باید دستی flash0 رو دستکاری کنی) معمولا رخ میده.سلام دوستان یه سوال دیگه در باره بریک شدن.
من الان می خوام تم گیم یا عکس و آهنگ به pspیم بزنم وسط راه اگه شارژ pspتموم شد یا دستم خورد کابلش قطع شد اونوقت بریک میشهههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه بریک میشه بس بهتره یرم ریدر بخرم تا مستقیم به مموری بزنم نه psp.