سوالات و مشکلات PSP

سلام من با پلاگین Protect me مشکل دارم . پلاگین رو ریختم تو پی اس پی گو و اجراش کردم و تمام مراحل رو درست انجام دادم . (نرم افزاریه برای قفل گذاشتن روی پی اس پی) یه نفر اومد و پسورد رو 3 بار اشتباه وارد کرد حالا هی داره آلرت میده پی اس پی و به هیچ طریقی خاموش نمیشه و یا از پلاگین خارج نمیشه . به کامپیوتر وصل نمیشه و منوی ریکاوری هم نمایدش . چه کار میتونم بکنم ؟؟؟
مشکل اینجاس که psp go ه و نه میشه باتری شو در اورد نه اینکه مموری رو در اورد پلاگین رو پاک کرد.یه عکس از الرتش بزار;)

دقیقا همینطوره که میگید . یه راه جلوی پام بذارید تا حداقل کاریش کنم . فورمتی . فلشی .

اینم عکس خدمت سروران

---------- نوشته در 08:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:04 PM ارسال شده بود ----------

من این سوال رو تو چندین سایت دیگه مطرح کردم . جوابی که برای من کار کرد این بود که بعد از گذشت 20 دقیقه که دکمه اف پی اس پی رو بالا نگه داشته بودم تا خاموش بشه ف بعد از این مدت یک باره خاموش شد و تونستم پلاگین رو دیسیبل کنم . ممنون از همه دوستان . امیدوارم کسی به این مشکل بر نخوره

---------- نوشته در 08:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:13 PM ارسال شده بود ----------

البته همین الان به جواب رسیدم

سلام
من یه psp 2000 slim که کپی خور دایم میشه دارم و میخوام بفروشم.
نسبتا تمیزه . در باتریش شکسته . بقیه چیزاش سالمه.
حدودا چقدر برمیدارن ازم مغازه ها؟
واسه فروش کجا برم خوبه ؟
میدون امام خوبه ؟ا

گه مشتری سراغ دارین معرفی کنید ممنون میشم.

سلام خسته نباشید
بچه ها PSP Fat من نمیدونم چش شده انگار برقشو قطع میکنه با باطری روشن نمیشه با کابل هم بعد 5 دقیقه خاموش میشه
وقتی با کابل هست نشون میده باطری هست و پره ولی خوب روشن نمیشه با باطری
اینترنت باهاش وصل شدم حالا نمیدونم چش شده یکی گفت Break شده !
کمک کنید لطفا
مرسی ممنون

سلام خسته نباشید
بچه ها PSP Fat من نمیدونم چش شده انگار برقشو قطع میکنه با باطری روشن نمیشه با کابل هم بعد 5 دقیقه خاموش میشه
وقتی با کابل هست نشون میده باطری هست و پره ولی خوب روشن نمیشه با باطری
اینترنت باهاش وصل شدم حالا نمیدونم چش شده یکی گفت Break شده !
کمک کنید لطفا
مرسی ممنون
باطری رو که احیانا پاندورا نکرده بودی قبلا؟
یعنی الان باطری رو در میاری هم باز خاموش میشه بعد یه مدت؟ ممکنه فیش برق تکون میخوره و قطع میشه و مشکل از دستگاه نباشه. چون PSP فت هست قدیمی هست و فیش برقش رو اگه در محل اتصال به PSP تکون بدید شاید یه لحظه قطع و وصل شه و چون باطری نداره واسه همین خاموش میشه ولی اگه واسه این نیست شاید مشکل پیدا کرده باشه ببر جایی نشون بده ببین چی میگن.
اصلا هم ربطی به بریک شدن نداره این موضوع.

سلام من یه PSP Fat دارم
فریمور GEN-D3 5.50
فریمور جدید اومده که بتونم نصب کنم رو PSP ؟؟؟؟
اومده. شما تاپیک زیر رو سر بزن و 6.60PRO-B9 بریز
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=47733

من PSP ایم یه مدته که analog stickـش مشکل پیدا کرده یعنی مثلا کاراکتر بازی الکی اینور اونور میره و اعصاب ادم رو خرد میکنه)xراه حلی سراغ ندارین؟

من PSP ایم یه مدته که analog stickـش مشکل پیدا کرده یعنی مثلا کاراکتر بازی الکی اینور اونور میره و اعصاب ادم رو خرد میکنه)xراه حلی سراغ ندارین؟
اگه تو همه بازی ها اینجوریه خراب شده. میتونی ببری عوض کنی. نمیدونم چقدر میشه قیمتش.

• Like
Reactions: hdxc
تو این سایتی که تبلیغش تو سایت هست نوشته 200.000.ممنون بابت کمک
تعویض آنالوگ 200 تومن؟ نه بابا اگه همچین چیزی نوشته که میریم نوشو میخریم که :d
من جدید قیمت ندارم ولی یادمه قدیما که یکی از بچه ها برده بود عوض کرده بود 30 تومن اینا شده بود.

تعویض آنالوگ 200 تومن؟ نه بابا اگه همچین چیزی نوشته که میریم نوشو میخریم که :d
من جدید قیمت ندارم ولی یادمه قدیما که یکی از بچه ها برده بود عوض کرده بود 30 تومن اینا شده بود.
ریال نوشته:dاون احتمالا PSP GO بوده چون PSP GO رو 35 تومن زده:dولی خودمونیم چه تبلیغ مفیدی بود:d

مشخصات PSP Go و تفاوتش با PSP 3000 رو میخواستم بدونم.
از نظر کیفیت تصویر مثل PSP3000 هست؟چیزی کمتر از 3000 نداره؟
میشه با PSP Go کپیخور شده به راحتی به اینترنت وصل شد و وبگردی کرد؟وسیله خاصی مورد نیاز نیست؟(اگه خودتون تست کردین بگین)
لطفا سریعتر راهنمایی کنید.
مرسی.

آخرین ویرایش:
مشخصات PSP Go و تفاوتش با PSP 3000 رو میخواستم بدونم.
از نظر کیفیت تصویر مثل PSP3000 هست؟چیزی کمتر از 3000 نداره؟
میشه با PSP Go کپیخور شده به راحتی به اینترنت وصل شد و وبگردی کرد؟وسیله خاصی مورد نیاز نیست؟(اگه خودتون تست کردین بگین)
لطفا سریعتر راهنمایی کنید.
مرسی.
تفاوتشون فقط توی ابعاد و بلوتوث هست;)
کیفیت تصویر هم فرقی نمیکنه.
بله اگه اخرین ورژن رو داشته باشید در صورت داشتن اینترنت بی سیم(وایرلس-وایمکس)وصل می شن

• Like
Reactions: Ayuna
آقا لطفا سریع جواب بدین
من یه psp از پسر دائیم گرفتم هر بازی که می‌خوام اجرا کنم یه ارور میده میاد بیرون

ارورشم شمارش هست ۸۰۰۲۰۳۲۱

فرمت هم کردم دستگاهو

هم از تو خود psp هم از تو کامپیوتر

firmware دستگام اینه 5.50
gen-d3مدلشم از این psp slim قدیمیاس

اقایون مرسی خودم درستش کردم

تف تو پسر داییم
الان psp شارژ داره ها اما میری تو بازی بعد 2 3 دقیقه میاد علامتی که شارژ تموم شده رو نشون میده ودستگاه خاموش میشه
بعد که روشنش می کنم همین روند ادامه داره
مشکل از باتریه یا جایه دیگه؟
مرسی

آخرین ویرایش:
آقا لطفا سریع جواب بدین
من یه psp از پسر دائیم گرفتم هر بازی که می‌خوام اجرا کنم یه ارور میده میاد بیرون

ارورشم شمارش هست ۸۰۰۲۰۳۲۱

فرمت هم کردم دستگاهو

هم از تو خود psp هم از تو کامپیوتر

firmware دستگام اینه 5.50
gen-d3مدلشم از این psp slim قدیمیاس

اقایون مرسی خودم درستش کردم

تف تو پسر داییم
الان psp شارژ داره ها اما میری تو بازی بعد 2 3 دقیقه میاد علامتی که شارژ تموم شده رو نشون میده ودستگاه خاموش میشه
بعد که روشنش می کنم همین روند ادامه داره
مشکل از باتریه یا جایه دیگه؟
مرسی
خودتو کنترل کن:dبرو اینجا برای مشکل بازی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or