taherism
کاربر سایت
یعنی از پی اس پی به مبایل؟خب دوستان نرم افزاری هست که از طریق وابرلس پی اس پی بلوتوث فرستاد؟؟واسه مدل 3000 میخوام
اگر آره
نمی شه!
یعنی از پی اس پی به مبایل؟خب دوستان نرم افزاری هست که از طریق وابرلس پی اس پی بلوتوث فرستاد؟؟واسه مدل 3000 میخوام
شما در هنگام آپدیت دستگاه رو حالت هک بود؟اقا من یک مشکلی دارم وقتی خواستم psp go خودم را اپدیت 6:35 کنم اول از این سایت گرفتم و بعد در پوشه اپدیت و در بخش گیم ریختم اما موقع اپدیت ارور داد که اپدیت خرابه و دستگاه هیچ کاری نمی کرد منم دستگاه را خاموش کردم اما وقتی روشنش می کنم برای چند لحظه چراغ پاور روشن میشه و بعد خاموش میشه واصلا صفحه روشن نمیشه اقا کمکم کنیم باید چی کار کنم؟
تو ایران میشه با پی اس پی تلویزیون نگاه کرد؟؟؟با اون انتنی که بالاش نصب میشه منظورم
اصولا من وقتی جواب سوالی رو بلد نباشم نمی دم!پس هر موقع دیدد سوالی پرسیدید بدون جواب مونده بدونید بلد نیستم!کسی جواب منو نمیده؟؟؟؟
دوست عزیز متاسفانه پی اس پی شما بریک شده!چی کار کنم نکنه درست نشه دیونه میشم تازه هک شده نکنه سوخته باشه تو را خدا کمکم کنید ؟
دوست عزیز متاسفانه پی اس پی شما بریک شده!
باید صبر کنید تا هکر ها یه روش آنبریک براش بدن بیرون که البته فکر کنم به زودی روشش بیاد چون خیلی خوب دارن پیش می رن!
پی اس پیشون go هست ها!میتونی هم بری 120تومن 130 تومن بدی مادر بردشو عوض کنن
باید ببینید هکر ها چه کار می کنن!اقایون یعنی دستگاهم که بریک شده اصلا راهی برای برگشتش نیشت اخه این psp go را با هزار بدبختی خریدم