milad_wanted
کاربر سایت
اصلا نمیتونین جای من باشین.حالم بدجور خرابه.خیلی psp خوشگلی بود خداییش.خدا قسمت هیچکدومتون نکنه از این بلاها.
البته قبلش من امیر هستم طاهر جان
و حق با طاهر هست شما چه جوری میتونی بگی اینو ؟که 3000 رو با پاندورا درست کرده؟
یا طرف خالی بسته یا
هرچی که میشنوی رو که نباید باور کنی برادر من!
من از همه ی عزیزان از جمله داش طاهر و امیر جونمن کاری به شما ندارم رفیق!>:d<شما رو چشِ ما جا داری
روش پاندورا اصلا روی باتری های پی اس پی های نام برده شده جواب نمی ده!
اگر اینطور بود همه پی اس پی ها کپی خور دائم بودن!
دوست عزیز ناراحت نباش.اصلا نمیتونین جای من باشین.حالم بدجور خرابه.خیلی psp خوشگلی بود خداییش.خدا قسمت هیچکدومتون نکنه از این بلاها.
مهم نیس داش زیاد جدیش نگیر ایشالله دفعه بعد یه دونه جدیدتر >:d<اصلا نمیتونین جای من باشین.حالم بدجور خرابه.خیلی psp خوشگلی بود خداییش.خدا قسمت هیچکدومتون نکنه از این بلاها.
نباید مشکلی داشته باشه.اگه با umd بازی کنی که خیلی شارژ میخوره.سلام دوستان
من با psp نیم ساعت بازی کردم بیست درصد از شارژ باطریش رفت و کلا روزی چندساعتی باهاش بازی میکنم و مجبورا هر شب میزنمش شارژ تا صبح یعنی هر روز شارژش میکنم به نظرتون باطریش مشکل داره؟!
god of war :ghost of sparta بازی کردم کپی خور موقت هست و تو روز 3 ساعت به بالا بازی میکنم نور صفحه هم تا آخرین حدش برایتنس رو آوردم بالانباید مشکلی داشته باشه.اگه با umd بازی کنی که خیلی شارژ میخوره.
بستگی به نور صفحتم داره
بستگی به حجم بازی
و از همه مهمتر اینکه چند ساعت بازی میکنی
من خودم به شخصه با اینکه کپی خور نیست هر سه روز شارژ میکنم(بازی نمیکنم اما mp3:d)
یه کار دیگه هم میتونی بکنیgod of war :ghost of sparta بازی کردم کپی خور موقت هست و تو روز 3 ساعت به بالا بازی میکنم نور صفحه هم تا آخرین حدش برایتنس رو آوردم بالا
باید چی باشه که عادی باشه؟یه کار دیگه هم میتونی بکنی
یه بار کامل باطریتو شارژ کن.بعد برو بازی کن.وقتی تموم شد بیا تو قسمت battery informationببین چطوره؟
کیفیت تصویرش که واسه فیلم دیدن خیلی خوبه ، MP4 رو ساپورت میکنه.........اقا این psp 3000 از نظر پخش فیلم و موسیقی چطوره کیفیت و بلندی صداش خوبه ؟ از نظر تصویری چی ؟ ( آخه بیشتر کار من دیدن فیلم و گوش دادن موزک هست در کنار بازی :d:d )
قاب 40 تومن اینا باطری تقلبی از 6 تومن تا فاباش 25 تومننم هست البته تبریز اینطوریسلام دوستان
کسی قیمت باطری و قاب فابریک 2000 رو میدونه چنده؟
قیمت تقلبی هاش چطور؟
با تشکر