parsagamer
کاربر سایت
من میخوام God Of War Ghost Of Sparta رو دانلود کنم میتونم این بازی رو ورژن 5.50 Gend3 بازی کنم؟! اگر اره لینک DLش رو بدین! اگر نه میشه قدم به قدم بگین باید چیکار کنم؟! PSP 2000 هست)
ممنون
ممنون
از این تاپیک استفاده کن!من میخوام God Of War Ghost Of Sparta رو دانلود کنم میتونم این بازی رو ورژن 5.50 Gend3 بازی کنم؟! اگر اره لینک DLش رو بدین! اگر نه میشه قدم به قدم بگین باید چیکار کنم؟! PSP 2000 هست)
ممنون
پست من رو خوندید؟!یعنی چی الان دانلود کنم ورژنم مشکل نداره؟!
آموزشش رو تو یکی از پست تو تاپیک 6.20 دادماقا الان میشه رو این 6.2 tn-aتم حرکتی و از اینا ریخت؟؟؟بریم نمیشه؟؟؟
من خودم ریختم چیزی نشد!منظورم اینه که بریک نمیشه؟؟؟مطمن باشم؟؟؟
نمایندگی اصلی سونی تو تهران نمی دونم ولی توپ خونه همون پشت شهرداری سابق پاساژ لباف فروشگاه سونی باطری های اصل می فروشه البته قیمت امروزش ندارمسلام اقا میخواستم بدونم نمایندگی های سونی(سونی استور)باطری اصل پی اس پی دارن قیمتش چنده؟؟؟تو تهران کجا میشه لوازم اصلشو خرید؟؟؟نماینذگی خود سونی میخوام با ادرس و شماره
عزیز باطری دستگاهت مشکل داره شما بایه psp باطری سالم بخوای مداوم بازی کنی نهایت 6ساعت واست کار میده البته فقط بازی اهنگ فیلم بیشتر طول می کشهسلام دوستان
من با psp نیم ساعت بازی کردم بیست درصد از شارژ باطریش رفت و کلا روزی چندساعتی باهاش بازی میکنم و مجبورا هر شب میزنمش شارژ تا صبح یعنی هر روز شارژش میکنم به نظرتون باطریش مشکل داره؟!
نمایندگی اصلی سونی تو تهران نمی دونم ولی توپ خونه همون پشت شهرداری سابق پاساژ لباف فروشگاه سونی باطری های اصل می فروشه البته قیمت امروزش ندارم
کاری نداره انقدر معروفه که شما فقط کافیه از کسی ادرس فروشگاه سونی بپرسی خودشون راهنماییت می کنندنمایندگی اصلی میخوام ولی بازم ادرس همینو بده کدوم طبقه؟؟؟کجاش؟؟؟؟
سلام عزیز لینک دانلودش پیدا نکردم ولی اسم نرم افزار مورد نیاز شما Transfer هست تو گوگل جست جو کنید به نتیجه می رسیدخب دوستان نرم افزاری هست که از طریق وابرلس پی اس پی بلوتوث فرستاد؟؟واسه مدل 3000 میخوام