سوالات و مشکلات PSP

من میخوام God Of War Ghost Of Sparta رو دانلود کنم میتونم این بازی رو ورژن 5.50 Gend3 بازی کنم؟! اگر اره لینک DLش رو بدین! اگر نه میشه قدم به قدم بگین باید چیکار کنم؟! PSP 2000 هست)
ممنون

من میخوام God Of War Ghost Of Sparta رو دانلود کنم میتونم این بازی رو ورژن 5.50 Gend3 بازی کنم؟! اگر اره لینک DLش رو بدین! اگر نه میشه قدم به قدم بگین باید چیکار کنم؟! PSP 2000 هست)
ممنون
از این تاپیک استفاده کن!
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=33291

لینک دانلود!:

سلام اقا میخواستم بدونم نمایندگی های سونی(سونی استور)باطری اصل پی اس پی دارن قیمتش چنده؟؟؟تو تهران کجا میشه لوازم اصلشو خرید؟؟؟نماینذگی خود سونی میخوام با ادرس و شماره

سلام اقا میخواستم بدونم نمایندگی های سونی(سونی استور)باطری اصل پی اس پی دارن قیمتش چنده؟؟؟تو تهران کجا میشه لوازم اصلشو خرید؟؟؟نماینذگی خود سونی میخوام با ادرس و شماره
نمایندگی اصلی سونی تو تهران نمی دونم ولی توپ خونه همون پشت شهرداری سابق پاساژ لباف فروشگاه سونی باطری های اصل می فروشه البته قیمت امروزش ندارم

سلام دوستان
من با psp نیم ساعت بازی کردم بیست درصد از شارژ باطریش رفت و کلا روزی چندساعتی باهاش بازی میکنم و مجبورا هر شب میزنمش شارژ تا صبح یعنی هر روز شارژش میکنم به نظرتون باطریش مشکل داره؟!
عزیز باطری دستگاهت مشکل داره شما بایه psp باطری سالم بخوای مداوم بازی کنی نهایت 6ساعت واست کار میده البته فقط بازی اهنگ فیلم بیشتر طول می کشه
شما برید تو قسمت تنظیمات قسمت باطری زده باطری دستگاه در حالت FULL شارژ چقدر زمان طول می کشه تا شارژش تموم شه
موفق باشی

نمایندگی اصلی سونی تو تهران نمی دونم ولی توپ خونه همون پشت شهرداری سابق پاساژ لباف فروشگاه سونی باطری های اصل می فروشه البته قیمت امروزش ندارم

نمایندگی اصلی میخوام ولی بازم ادرس همینو بده کدوم طبقه؟؟؟کجاش؟؟؟؟

نمایندگی اصلی میخوام ولی بازم ادرس همینو بده کدوم طبقه؟؟؟کجاش؟؟؟؟
کاری نداره انقدر معروفه که شما فقط کافیه از کسی ادرس فروشگاه سونی بپرسی خودشون راهنماییت می کنند
البته از مغازه دارهای اونجا نپرس چون از سر غیرت کم فروشی رقیب بودن یا ادرس بهت نمیدن یا می فرستنت پی نخود سیاه:( بهتره از همون رهگذر ها بپرسی بهتره
موفق باشی;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or