سوالات و مشکلات PSP

من یه pspgo 6.31 هک شده دارم .چجوری psone رو اجرا کنم.پوشه seplugins رو کجا
بریزم.
فکر نمی کنم پلاگین روی این ورژن فعلا کار کنه!خودم یه دونه تست کردم کار نکرد شما بکن ببین می شه
ولی seplugins رو باید توی رویت مموری (شاخه اصلی مموری) درست کنید

پی اس پیشون go هست ها!
اونم می کنن؟!
شما راستی یه بار گفتی کردی آره؟!

نمیدونم ولی اونم باید بکنن باید مادر برد گو هم باشه تو بازار دیگه
حالا 1 سوال من یک برنامه میخوام واسه برگردوندن باتری پاتدورا به حالت اول اونم واسه 6.20 یعنی رو 6.20 کار کنه
این باتری دستگاهو بوت نمیکنه وقتی روشن باشه جا بزنی باتری رو میشناسه ولی شارژرو بکنی خاموش میشه یکی بگه این چه مرگشه ببینید باتری باز کرده باشید میدونید که 1کیت داره 2تا نوار سیم بهش وصل که میاد تو مدار از اونجا میره به 3شاخه خروجی من تا قبل این مدار رو اون 2 تا سیم که میاد رو کیت برق دارم حتتا سر 3شاخ باتری هم برق داره میزنی به زبونت میفهمی داره ولی چرا بوت نمیشه یا وقتی هم میزنی تو جاش شارژرو میکنی برقش قطع میشه خدا میدونه حتی شارژرو نکنی بعد چند دقیقه خاموش میشه خواهشا کمک کنید

نمیدونم ولی اونم باید بکنن باید مادر برد گو هم باشه تو بازار دیگه
حالا 1 سوال من یک برنامه میخوام واسه برگردوندن باتری پاتدورا به حالت اول اونم واسه 6.20 یعنی رو 6.20 کار کنه
این باتری دستگاهو بوت نمیکنه وقتی روشن باشه جا بزنی باتری رو میشناسه ولی شارژرو بکنی خاموش میشه یکی بگه این چه مرگشه ببینید باتری باز کرده باشید میدونید که 1کیت داره 2تا نوار سیم بهش وصل که میاد تو مدار از اونجا میره به 3شاخه خروجی من تا قبل این مدار رو اون 2 تا سیم که میاد رو کیت برق دارم حتتا سر 3شاخ باتری هم برق داره میزنی به زبونت میفهمی داره ولی چرا بوت نمیشه یا وقتی هم میزنی تو جاش شارژرو میکنی برقش قطع میشه خدا میدونه حتی شارژرو نکنی بعد چند دقیقه خاموش میشه خواهشا کمک کنید
خودتون پاندورا کردید؟
اگر نه
باتری خودش پاندورا نمی شه
باتری مشکل داره

ببین این بریک شد دادم به تعمیر کار بعدش اینجوری شد من فک میکنم باتری منو پاندورا کرده واسه کار دیگه بعد یادش رفته درس کنه حالا میشه برنامه بزارید امتحان میکنیم شاید درس شد
چون باتری که همینجوری خراب نمیشه بعدم با توجه به اینکه بوت نمیشه احتمال میدم مشکل این باشه اینم بگم که من تم فلش ریختم بریک شد ولی به اون ربتی نداره

ببین این بریک شد دادم به تعمیر کار بعدش اینجوری شد من فک میکنم باتری منو پاندورا کرده واسه کار دیگه بعد یادش رفته درس کنه حالا میشه برنامه بزارید امتحان میکنیم شاید درس شد
چون باتری که همینجوری خراب نمیشه بعدم با توجه به اینکه بوت نمیشه احتمال میدم مشکل این باشه اینم بگم که من تم فلش ریختم بریک شد ولی به اون ربتی نداره
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=8342

اینارو بیخیال اقا اگه کیت باتری پی اس پی رو برداری برقو یک سره بدی به 3 شاخ چی میشه من کیت باتریم مشکل داره احتمالن سوخته میخوام یک سره کنم مشکلی پیش نمیاد واسه دستگاه؟؟؟

تو ایران میشه با پی اس پی تلویزیون نگاه کرد؟؟؟با اون انتنی که بالاش نصب میشه منظورم
اون دستگاهی که شما منظورتونه PMP است وبدرد نمی خوره
2_8_inch_PMP_DV_game_Player.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or