taherism
کاربر سایت
آره می کنن!سلاممم....اقا lcd پی اس پیم یه جورایی شکسته؟؟؟ چن میگیرن عوض کنن؟؟؟ اصلا عوض میشه؟؟؟ تبریز کجا بدم درست کنن؟؟؟؟
ولی تو تبریزش رو نمی دونم!
konj.ir
یه سر بزن قیمت دستت بیاد!
آره می کنن!سلاممم....اقا lcd پی اس پیم یه جورایی شکسته؟؟؟ چن میگیرن عوض کنن؟؟؟ اصلا عوض میشه؟؟؟ تبریز کجا بدم درست کنن؟؟؟؟
فکر نمی کنم پلاگین روی این ورژن فعلا کار کنه!خودم یه دونه تست کردم کار نکرد شما بکن ببین می شهمن یه pspgo 6.31 هک شده دارم .چجوری psone رو اجرا کنم.پوشه seplugins رو کجا
بریزم.
پی اس پیشون go هست ها!
اونم می کنن؟!
شما راستی یه بار گفتی کردی آره؟!
خودتون پاندورا کردید؟نمیدونم ولی اونم باید بکنن باید مادر برد گو هم باشه تو بازار دیگه
حالا 1 سوال من یک برنامه میخوام واسه برگردوندن باتری پاتدورا به حالت اول اونم واسه 6.20 یعنی رو 6.20 کار کنه
این باتری دستگاهو بوت نمیکنه وقتی روشن باشه جا بزنی باتری رو میشناسه ولی شارژرو بکنی خاموش میشه یکی بگه این چه مرگشه ببینید باتری باز کرده باشید میدونید که 1کیت داره 2تا نوار سیم بهش وصل که میاد تو مدار از اونجا میره به 3شاخه خروجی من تا قبل این مدار رو اون 2 تا سیم که میاد رو کیت برق دارم حتتا سر 3شاخ باتری هم برق داره میزنی به زبونت میفهمی داره ولی چرا بوت نمیشه یا وقتی هم میزنی تو جاش شارژرو میکنی برقش قطع میشه خدا میدونه حتی شارژرو نکنی بعد چند دقیقه خاموش میشه خواهشا کمک کنید
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=8342ببین این بریک شد دادم به تعمیر کار بعدش اینجوری شد من فک میکنم باتری منو پاندورا کرده واسه کار دیگه بعد یادش رفته درس کنه حالا میشه برنامه بزارید امتحان میکنیم شاید درس شد
چون باتری که همینجوری خراب نمیشه بعدم با توجه به اینکه بوت نمیشه احتمال میدم مشکل این باشه اینم بگم که من تم فلش ریختم بریک شد ولی به اون ربتی نداره
نمی شه؟!بابا برنامش باید رو 6.20 اجرا بشه این رو 3 اجرا میشه
اون دستگاهی که شما منظورتونه PMP است وبدرد نمی خورهتو ایران میشه با پی اس پی تلویزیون نگاه کرد؟؟؟با اون انتنی که بالاش نصب میشه منظورم
درحال حاظر PSP 3000 کپی دائم نمیشهخب حالا مشکل اینه که ماله من 3000 هستش کپی دایم از کجا بیارم
نه بابا میگم که برنامه میاد ولی میگه 6.20 هستش من اجرا نمیکنم
درحال حاظر PSP 3000 کپی دائم نمیشه
اون دستگاهی که شما منظورتونه PMP است وبدرد نمی خوره