سوالات و مشکلات PSP

بابا تو چی میگی پی اس پی انتن داره میگم تو ایرانم کار میکنه یا نه مگه مجبوری چیزی که نمیدونی رو جواب بدی
تو انگار 6 ماهه بدنیا اومدی
اخه این سوالای اجق وجق چیه می پرسی PSP کجاش انتن داره فقط تنها دستگاهی که انتن داره PMP هست

من psp رو با کابل 5 فیش یا هون dvd به تلویزیون وصل کردم موقع اجرای بازی گفت که رو یه حالت دیگه بزارم رفتم تنظیمات display و اونچیزی رو که گفته بود انجام دادم ولی تصویر شطرنجی شد و تصویر لرزان و خراب شد کسی میدونه مشکل چیه؟
چرا اینطوری میشه؟؟؟

من psp رو با کابل 5 فیش یا هون dvd به تلویزیون وصل کردم موقع اجرای بازی گفت که رو یه حالت دیگه بزارم رفتم تنظیمات display و اونچیزی رو که گفته بود انجام دادم ولی تصویر شطرنجی شد و تصویر لرزان و خراب شد کسی میدونه مشکل چیه؟
چرا اینطوری میشه؟؟؟
LCD نیست TV تون؟!

LCD نیست TV تون؟!
نه میدونم الان شما هم مثل همه میخوای بگی که تو ldc فقط میشه بازی انجام داد اما دوست من تو همین تلویزیون معمولی مثل ما بازی کرده و مشکلی هم نداره
مشکل منم فقط اینه که وقتی حالت رو عوض میکنم تصویر بهم میریزه و شطرنجی میشه و ...
لطفا کمک کنید

نه میدونم الان شما هم مثل همه میخوای بگی که تو ldc فقط میشه بازی انجام داد اما دوست من تو همین تلویزیون معمولی مثل ما بازی کرده و مشکلی هم نداره
مشکل منم فقط اینه که وقتی حالت رو عوض میکنم تصویر بهم میریزه و شطرنجی میشه و ...
لطفا کمک کنید
نمی گم فقط
کیفیت میاد پایین!که خودتون شاهدش هستید!

تو انگار 6 ماهه بدنیا اومدی
اخه این سوالای اجق وجق چیه می پرسی PSP کجاش انتن داره فقط تنها دستگاهی که انتن داره PMP هست

وای خدا تو کی هستی از پشت کوه اومدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بهش میگن تی وی تیونر یه انتن هست مثل دوربین وصل میشه اون بالای پی اس پی به پورت مینی بی 2 ولی تو ایران کار نمیکنه
اوول بفهم ادم چی میگه بعد حرف بزن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or