وقتی با دوهوک باشی اونم بعضی وقتها اینطوری میشه پیشنهاد میکنم 3.03OE-C رانصب کنیمن وقتی آنولوگ psp رو میده سمت چپ و ول میکنم باز آروم تصویر میره سمت چپ این مشکل تو بازیهای ماشینی اذیت میکنه آیا راه حلی داره که درست بشه؟
وقتی با دوهوک باشی اونم بعضی وقتها اینطوری میشه پیشنهاد میکنم 3.03OE-C رانصب کنیمن وقتی آنولوگ psp رو میده سمت چپ و ول میکنم باز آروم تصویر میره سمت چپ این مشکل تو بازیهای ماشینی اذیت میکنه آیا راه حلی داره که درست بشه؟
هههه1 .بیشتر روی بدنه سیاه رنگ دستگاه اثر انگشت ها دیده می شه ...
2. اشتباه می کنی ، Gun ابدا Anti-Aliasing نداره ، لبه تمام Object ها ، دندانه دندانه هست ...
یه ذره به لبه سایه خونه ، لبه های دیوارهای خونه و لبه های بدن آدما تو شکل دقت کن ، متوجه می شی ...
سلام دوست عزیز خوش امد می گوییمسلام دوستان
من تازه چند روزه كه با اين سايت آشنا شدم و خيلي از اون اطلاعات گرفتم ولي متاسفانه دوستان در هيچ كدوم از قسمت ها توضيح جامعي ندادن كه اگه يه صفر ياومتذر هم بخونه بفهمه
اگه لطف كنين در هر وردي مثلا خريد يه توضيح كامل بدين و تمام فاكتور هاي مهم رو تك تك توضيح بدين و بگين كه كدوم بهتره ممنون مي شم
به اضافه يه سوال داشتم :
جديدا تو پايتخت از چند تا مغازه و حتي كنج شنيدم كه ديگه نيازي به دانگريد كردن نيست بلكه الان پي اس پي رو به ورژن 3.3 آپگريد مي كنن و اون موقع باز هم بازي هاي كپي رو مي خونه . نظرتون چيه ؟ آيا راست مي گن يا اين يه حقه جديده .
مرسي
بچه ها من یه مموری 2 گیگ گرفتم
الان میخوام بفروشمش
قیمت هم براش گداشتم 25 تومن
کسی میخواد ؟
تا 20 تومن هم راه میام
اگه کسی خواست حتما بهم بگه
مموری هم تست شده و سالم هست
همراه با 4 تا بازی رایگان روش
ممنون
اگر داخل oe رو میگی باید توی MP_ROOT بریزیvideo های psp رو کجا باید ریخت
:confused:
باید همه فایلها را کپی کنی تویه یه فولدر تو هاردت و روی اولین فایل کلیک راست کنی بزنی Extract here بعد یه فایل ایجاد میشه با پسوند ISO یا CSO بعد اونو باید کپی کنی تو Pspمن رفتم بازی گرفتم ولی iso نیست یک فولدره که توش چندتا فایل زیپ هست چطوری میشه اجراش کرد؟