سوالات و مشکلات PSP

استاد بزرگ شما بفرمائید مشکل چیه ؟؟ پسر خوب psp وقتی روشن میشه تا حجم باتری رو با نحوه FW تخمین بزنه طول میکشه برای همین هم متغیر هست

حالا استاد شما بگو مشکل چیه فکر کنم شما میدونی ;)
از دانستنی هاتون بزار استفاده کنیم

در مورد مموری هم اقای chalengeeverything راست میگه
rezayakoza360 جان من هم مموری سراغ دارم که به جای 1 برچسب 3 تا داره ولی دلیل نیست .
معلومه درسات خوب خوندي. مشكلي داشتي ميتوني از استادت كه من باشم بپرسي خب؟;)
باي.

تذکر !

به جای گیر دادن , به هم دیگه کمک کنید و این همه با هم جروبحث نکنید .
x368 , اگر هم کسی حرف اشتباهی میزنه , بهتره که شما در اون زمینه راهنمایی کنید , نه این که به همدیگه بپرید .
در صورت تکرار برخورد میشه !
.........................................
hamid_barca شمام بهتره به Hours Left توجهی نکنی چون متغییره

آقا شرمنده ولی من شارژ کامل کردم نوشت 7:20 دقیقه بعد تقریبا به همون اندازه کار کرد ولی وقتی دارم بازی میکنم اگه تو بازی خاموش کنم از شارژ کم میشه.اصلا بی خیال از همه هم ممنونم که حواب دادید دندم نرم از تو بازی میام بیرون:biggrin1:

آقا شرمنده ولی من شارژ کامل کردم نوشت 7:20 دقیقه بعد تقریبا به همون اندازه کار کرد ولی وقتی دارم بازی میکنم اگه تو بازی خاموش کنم از شارژ کم میشه.اصلا بی خیال از همه هم ممنونم که حواب دادید دندم نرم از تو بازی میام بیرون:biggrin1:
چیزی وجود نداره و امکان نداره اصلا کلا PSP بای ک بازی کو قوت فقط 4 5 ساعت کار میکنه و رو بازی های پرقوت 4 و با Wifi سه ساعت ونیم

ببین دستگاهت وقتی روشنه هم همین مشکلو داره اگه نداشت دستگاه رو شارژ کن بعد خاموش کن مثل همیشه صبر کن بعد قبل از اینکه دستگاه رو روشن کنی باتری رو در بیار ببین اگه داغ کرده بدون یه جای باتری یا دستگاه اتصالی داره

بی زحمت بگو اگه بخوام به فلش دسترسی پیدا کنم و به قول خودت فایلها رو جایگزین کنم باید از چه برنامه ای و چجوری استفاده کنم. راستی اگه کار به تهیه modchip بکشه چقدر هزینه داره و بهتره بدم به کی تا این کارو برام انجام بده؟

دوست عزیز لطفا قبل از اینکه پست منو پاک کنید یه اخطاری بدین و علت این کارتونو بگین تا اگه خطایی از اینجانب سر زده دفه بعد تکرار نکنم. اینکه جواب سوال آدمو نمیدین خوب بی خیال. ولی حداقل بزارین پستم باشه شاید بقیه بتونن جواب بدن.

دوست عزیز لطفا قبل از اینکه پست منو پاک کنید یه اخطاری بدین و علت این کارتونو بگین تا اگه خطایی از اینجانب سر زده دفه بعد تکرار نکنم. اینکه جواب سوال آدمو نمیدین خوب بی خیال. ولی حداقل بزارین پستم باشه شاید بقیه بتونن جواب بدن.
عزیزم فعلا باید modchip تهیه کنی چون راهی برای رسیدن به فلش فعلا موجود نیست .

من یه سوال دارم و یه خبر :

1. اینکه شما ها PSP تون رو چه جوری تمیز می کنید ؟؟ (من که خیلی وسواسی ام و حسابی کلافه ام کرده ، چون هر جاشو دست می زنی ، یه اثر انگشت توپول روش میوفته ، البته تو این یک سال تحمل کردم ، ولی دیگه طاقتم داره تموم می شه :frown: )

2. اینکه ، احتمالا خیلی هاتون بازی Starwars Lethal Alliance رو دیدید و بازی کردید ... تا حالا دقت کردین که دمو های بین مراحل بازی ، دارای FullScreen Anti-Aliasing هستن و کیفیت عناصر و جزئیات تو اونها بسیار بالاست (من خیلی دقت کردم ، و شک ندارم که فیلم نیستن و از جنس خود بازی هستن )... یعنی توی اونها از لبه های دندانه دار خبری نیست .. این نویدبخش اینه که کم کم بازی ساز ها دارن به سمت استفاده از تمام قدرت PSP پیش می رن ...

من یه سوال دارم و یه خبر :

1. اینکه شما ها PSP تون رو چه جوری تمیز می کنید ؟؟ (من که خیلی وسواسی ام و حسابی کلافه ام کرده ، چون هر جاشو دست می زنی ، یه اثر انگشت توپول روش میوفته ، البته تو این یک سال تحمل کردم ، ولی دیگه طاقتم داره تموم می شه :frown: )

2. اینکه ، احتمالا خیلی هاتون بازی Starwars Lethal Alliance رو دیدید و بازی کردید ... تا حالا دقت کردین که دمو های بین مراحل بازی ، دارای FullScreen Anti-Aliasing هستن و کیفیت عناصر و جزئیات تو اونها بسیار بالاست (من خیلی دقت کردم ، و شک ندارم که فیلم نیستن و از جنس خود بازی هستن )... یعنی توی اونها از لبه های دندانه دار خبری نیست .. این نویدبخش اینه که کم کم بازی ساز ها دارن به سمت استفاده از تمام قدرت PSP پیش می رن ...
1-اگه وسواسی اولا یک LCD Protector بگیر و یک تمیز کننده مال LCD ها من خوباشو گرفتم شده حدود 20 تومان
2-این مثال خوب نیست اگه بازی میخوای که Anti-Aliasing ان 6X یا 4X بشاه و کیفیت داشته باشه بازی GUN را بازی کن

1-اگه وسواسی اولا یک LCD Protector بگیر و یک تمیز کننده مال LCD ها من خوباشو گرفتم شده حدود 20 تومان
2-این مثال خوب نیست اگه بازی میخوای که Anti-Aliasing ان 6X یا 4X بشاه و کیفیت داشته باشه بازی GUN را بازی کن

1 .بیشتر روی بدنه سیاه رنگ دستگاه اثر انگشت ها دیده می شه ...
2. اشتباه می کنی ، Gun ابدا Anti-Aliasing نداره ، لبه تمام Object ها ، دندانه دندانه هست ...
gunshowdown_03.jpg

یه ذره به لبه سایه خونه ، لبه های دیوارهای خونه و لبه های بدن آدما تو شکل دقت کن ، متوجه می شی ...

من وقتی آنولوگ psp رو میده سمت چپ و ول میکنم باز آروم تصویر میره سمت چپ این مشکل تو بازیهای ماشینی اذیت میکنه آیا راه حلی داره که درست بشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or