نه خیر همچین چیزی صحت نداره دوست من داره خیلی هم راضیبرو بچ به من گفتن چون رم 4gig ژاپنیش تو ایران نیست دیگه نمیشه 4gig خرید چون مثلا نصف عکسارو لود نمی کنه آیا این درسته ؟ و موضوع دیگه اینه که می خواستم بدونم psp برنامه ای نداره که باهاش بشه فایلا رو از دسترس دیگران خارج کرد ؟ چیزی مثل هیدن کامپیوتر.
من میخرم پیغام گذاشتممن یه psp 1001k امریکایی والیو پک دارم با یه رم 1G اصلی و یه پک وسایل مسافرتی usb شارژر,شارژر ماشین,کیف,... همین شنبه خریدم ولی به پولش نیاز پیدا کردم قیمت پیشنهاد بدین خوب میدم.
احتمالا بخاطر همونهآقا من امروز اومدم با PSP بازی کنم دیدم هیچ کدوم از بازی های روی مموری رو اجرا نمی کنه! فقط میگه: The game could not be started. (80020321) هیچ کاریش هم نکردم! ورژن دستگاه منم 3.03 OE-C .
Use No-UMD Mode دستگامم Disable هست!
نه هنوز , نگاه میکنم . اگه میخوای برای بوت قفل بزاری از
خب وقتي از Devhook استفاده ميكني ورژن دستگاهت به صورت مجازي به ورژن كار خونه تبديل ميشهتو رو خدا مشکل منو حل کنین!
Dev hook رو دارم رو دستگاهم ورژن هم 3.02 OE هستش اما وقتی Dev hook رو اجرا می کنم ارور می ده!!!!
The game could not be started
8002014C
این ارور در مورد تمام نرم افزار هایی که نصب کردم دیده می شه
مسخره تر اونه که فایل های ISO رو که خودم می سازم رو هم می گه خرابه!
اما بازی هایی که از رو سی دی کپی نصب کردم همه سالم هستن!
تو رو خدا مشکل منو حل کنین!
Dev hook رو دارم رو دستگاهم ورژن هم 3.02 OE هستش اما وقتی Dev hook رو اجرا می کنم ارور می ده!!!!
8002014C
تو رو خدا مشکل منو حل کنین!
8002014C