سلام دوستان انشا االه می سازنهمون بازی هایی که برای ps2 هست برای psp هم میسازند
وفعلا میشه ps1 بازی کرد نه ps2
سلام دوستان انشا االه می سازنهمون بازی هایی که برای ps2 هست برای psp هم میسازند
وفعلا میشه ps1 بازی کرد نه ps2
برای قفل گزاشتن روی بوت هم برنامه ای که خودتون معرفی کردین و هم mpbp خوب هستند.آره عزیز میخوام برای بوت قفل بگزارم از چی استفاده کنم؟
بله شما ميتوني به 3.03 اپگريد كني بعد به 1.5 دانگريد كني و دوباره به 3.10 OE اپگريدش كني.ورژن 3.2 کپی خور وجود داره؟!
و اصلا میشه psp رو کپی خور کرد ولی بازی هایی مثل کربن رو که ورژن بالا میخواه رو هم اجرا کنه؟!(فکر کنم نمیشه!)
هیچ مشکلی نداره فقط داره میره ISO رو از روی PC بخونه شما همون تنظیماتی که عوض کردی رو به حالت اولیه برگردون فقط خدا کنه فایلی رو پاک نکرده باشیاستادا کمک کنن من برنامه usb-mod-v4b-for-fw-303-310-oe رو(همین اخری که تو psp-hacks هستش و به صورت پلاگین) نصب کردم حالا که پلاگینا و برنامه رو پاک کردم ایزوهای داخل مموری رو دیگه نمیخونه و ایکونی ازش نیس ps1 و برنامه همشون هستن ایزو ها نمیدونم چی شدن
اینم لینکه برنامه http://www.psp-hacks.com/file/1066
سریع و دقیق لطف کنید توضح بدید ممنون میشم :biggrin1:
خب وقتي كه توي SYSTEM SOFTWAR نوشته 3.03 oe پس كپي خورهتو Psp من تو System Information نوشته System Softwer 3.03oe-a ولي تو Game نوشته Psp Update Ver 2.00
Psp من كبي خوره يا نه؟؟؟؟؟؟
بعد بايد بازي رو كجا كبي كنم !؟
از west game بازي كرفتم.
ككككممممكككك
میشه بگید کجا بریزم چون تو game150 که میریزم دستگاه قفل میشه تو game هم که میریزم یه پیغام میده