سلام دوستان شديدا نياز به کمک دارم ، من حدودا 4 ساعت پيش يه PSP خريدم | Value Pack | از جايی به نام دنيای بازی در جمهوری که با مموری 2 گيگ & کابل USB&Charge و به قولی کپی خور داد 276.000
گويا ورژن دستگاه در حالت اوليه 2.5 بوده و بعدا داونگريد|آپگريد صورت گرفته و در کل اونجا برام 4 بازی که روی مموری ريخته بود رو اجرا کرد ، در واقع گويا از نرم افزار دوهوک استفاده شده بود و 2 ايکون Change : UMD / Iso و يگانه (!) روی دستگاه بودن که به من گفت هروقت دستگاه رو روشن میکنی برای بار اول [ يعنی اگر روی حالت استندبای نيست و در واقع Power ] ايکون يگانه رو بزنم و از اونجا اجرا کنم و برای دفعه های بعدی روی Chagne : UMD / Iso بزنم و کار رو صورت بدم
اونجا با UMD Demo خودش اینکار رو کرد و من در خونه UMD Demo اريجينال همراهش این کار رو کردم و نشد يعنی هيچ يک جواب نداد و PSP فقط حالت ريستارت میگيره و دوباره منو اصلی لود میشه البته من به راحتی عکس و آهنگ هم روش ريختم میخواستم ببينم در کل این 276.000 از بين رفت و به قولی بريک شد !؟
هربار که PSP رو روشن میکنم [ حالت استند بای نه ] حالت Power اصلی که يعنی نگه میدارم خاموش میشه و دوباره روشن میکنم این پيغام میاد :to start , you must update the system software
دکمه دايره رو میزنم و اون پيغام میره و منو PSP میاد و میرم قسمت گيم و پوشه مموری که 2 ايکون Change : UMD / Iso و يگانه (!) اونجا هست و طبق گفته فروشنده ایکون يگانه رو میزنم
بدين ترتيب پيش لودينگ و در واقع پيش منوی اصلی ظاهر میشه
برنامه ای بدين شکل اجرا میشه که شامل گزينه های : Start , Umd Select , Boot Select , Firmware , Cpu Clock , More Option , Flash Rom , Add-On Menu هست و طبق گفته فروشنده UMD Select رو میزنم برای انتخاب بازی
بعد از انتخاب UMD Select ليست 4 بازی داخل مموری میاد که به طور مثال DefJam رو میزنم
به منوی قبل بر میگرده و استارت رو برای شروع بازی میزنم
اما هيچ اتفاقی نمیافته و دستگاه گويی بعد از نمايش پيش نمايش (!) سونی فقط ريستارت میشه به این منو برميگرده
طبق گفته فروشنده که بار اول از ايکون يگانه و دفعه های بعدی از ايکون Change : UMD / Iso وارد شم برای تست یگانه رو میزنم و همونطوری که گفته بود اصلا اجرا نمیشه يگانه و این پيغام میاد
در نتيجه به سراغ ایکون Change : UMD / Iso میرم
پيش نمايش بار ديگه لود میشه
منوی به این ترتيب ظاهر میشه شامل Exit و Toggle UMD و Swith To Firmware که طبق گفته فروشنده Toggle رو میزنم
اما هيچ اتفاقی نمیافته و دستگاه بار ديگه ريستارت میشه
جهت نمايش ورژن :
آيا ورژن دستگاه به هم ريخته ؟! آيا امکان اصلاح هست !؟ آيا PSP به عبارتی بريک شده ؟! آيا بايد عمليات داونگريد/آپگريد صورت بگيره ؟!
در پايان شديدا تشکر میکنم و خواهشمند کمک شما دوستان هستم