shylord
کاربر سایت
چون من این مدلو دارماکثرا همه مدل ها کار میکنه !
حالا چرا گیر دادی به این؟ از این مدل ها بخر 100% کار میکنه ، مخصوصا دویومی !
DWL-G700AP
Planet wap-4033

چون من این مدلو دارماکثرا همه مدل ها کار میکنه !
حالا چرا گیر دادی به این؟ از این مدل ها بخر 100% کار میکنه ، مخصوصا دویومی !
DWL-G700AP
Planet wap-4033
هیچکی نیست به من بگه اینو؟خب داره حالا باید چی کار کنه؟ تا حالا خودش کپی نکرده.
یه سوال دیگه دارم. اگه رو یه psp یه فریمور باشه اون وقت یه فریمور جدید بیاد دیگه نمیشه بازی های قدیمی رو روش بالا اورد؟
یه سوال دیگه: هر بازی باید رو فریمور مشخصی بیاد؟ یعنی سازنده بازی فریمور برای اجرای بازی رو مشخص میکنه؟
مرسی
نه اصلا آپدیت نکن که بدبخت میشی چون میره واسه جدیدترین فرمور سونی که همون 6.20 البته بزودی هک این فرمور هم میاد ولی خوب چرا خودتو توی دردسر بندازی!؟در ضمن خیالت رو راحت کنم چون باید واسه اجرای بازیهای جدید psp به فرمور 5.03 gen c آپ کنی توی این فرمور نمیتونی آنلاین بازی کنی یا اکانت بسازی پس اصلا از فکرش بیا بیرون در ضمن واسه کپی خور کردن psp هم اینجا جاش نیست برو تو تاپیک خودش در ضمن واسه یه کپی خور کردن معمولی که 2 دقیقه طول میکشه 120 تومن گذاشتن روش؟؟؟؟؟؟شما کدوم شهر میشینی؟
بستگی به نوع فریمور جدیدت داره ولی اکثرا بازی های قدیمی هم اجرا می کنن(تقریبا همشون).هیچکی نیست به من بگه اینو؟
من psp کپی خورش پریده چیکار باید بکنم
چی شد؟؟؟؟ با این شرایط بگیرم؟ مشکلی نداره؟ گیر نیوفتم بعدش؟آقا اینو به منم گفتن!!!! یعنی اگه کپی نشده بگیرم مشکلی نداره؟؟ حیرون نشم؟؟ بابا به شما که خوب قیمت دادن ! به من گفتن کپی شده 290 !!!!!!!کپی نشده 175
:laughing::laughing: بگیرم؟؟ فروشنده هم گفت اگه نگیری از دستت رفته چون فریمور بیاد میره بالا و ضرر میکنی و این حرفا. البته اون میگفت که کپیش گرون تر میشه!! نمیدونم دیگه میخواد چند بده اگه فریمور بیاد:biggrin1:
تصميمش سخته ولي به هر حال بحث 100 تومنه من پيشنهاد ميكنم بگير فوقش ميشي مثه من فقط اهنگو فيلم باش ميبيني:laughing:چی شد؟؟؟؟ با این شرایط بگیرم؟ مشکلی نداره؟ گیر نیوفتم بعدش؟
مگه مال تو چشه که فقط باش فیلم میبینی؟:confused::biggrin1:تصميمش سخته ولي به هر حال بحث 100 تومنه من پيشنهاد ميكنم بگير فوقش ميشي مثه من فقط اهنگو فيلم باش ميبيني:laughing:
جدی؟ یعنی مهمه؟ اگه کپی نشده بگیرم نمیتونم خودم کپیش کنم؟ خطرناکه یا موضوع یه چی دیگس؟به ریسکش نمیارزه ، حتما PSP بخر که الان کپیخور شه..........
حتی اگه شده دست دوم.........
به پایین؟؟ چرا پایین؟کپی نشده ای که به تو قیمت دادن ، یعنی اینکه هنوز هک نشده و راهی برای کپیخور کردنش نیست........
PSP که میخوای بخری فرمویرش حتما 5.03 به پایین باشه........