hamster
کاربر سایت
ممنونم از راهنماییتون:smile:کارایی که پست قبلی گفتم انجام بده اگه درست نشد مشگل به احتمال زیاد باید از رمت باشه ، با یه رم دیگه امتحان کن.............![]()
منظورتون پستی هست که نوشتین رم رو فرمت کن ؟؟:confused:
ممنونم از راهنماییتون:smile:کارایی که پست قبلی گفتم انجام بده اگه درست نشد مشگل به احتمال زیاد باید از رمت باشه ، با یه رم دیگه امتحان کن.............![]()
Select رو بزن Cpu mode رو بزار رو 333..........ید کجا سرعت cpu رو بزارم روی 333 ??
اگر رمی داشته باشه که برنامه های کپی خور کردنش توش باشه نیازی به پی سی نیستسلام
یکی از دوست های من یه مشکلی داره: اون الان مسافرت و باطری psp یش تموم شده. 3004 داره میگه کپیش پریده. میتونه بدون کامپیوتر درستش کنه؟
خب داره حالا باید چی کار کنه؟ تا حالا خودش کپی نکرده.اگر رمی داشته باشه که برنامه های کپی خور کردنش توش باشه نیازی به پی سی نیست
ولی اگر نداره نه نمی شه
کسی نمی تونه از دوستان کمک کنه ؟مدلش : wireless g usb adapter DWA -110
http://cgi.ebay.ph/D-Link-DWA-110-W...QQptZLH_DefaultDomain_211?hash=item2304f2578f
می تونم با این به PSP وصل بشم ؟
روی جعبش نوشته که از WIFI هم ساپورت می کنه
نه اصلا آپدیت نکن که بدبخت میشی چون میره واسه جدیدترین فرمور سونی که همون 6.20 البته بزودی هک این فرمور هم میاد ولی خوب چرا خودتو توی دردسر بندازی!؟در ضمن خیالت رو راحت کنم چون باید واسه اجرای بازیهای جدید psp به فرمور 5.03 gen c آپ کنی توی این فرمور نمیتونی آنلاین بازی کنی یا اکانت بسازی پس اصلا از فکرش بیا بیرون در ضمن واسه کپی خور کردن psp هم اینجا جاش نیست برو تو تاپیک خودش در ضمن واسه یه کپی خور کردن معمولی که 2 دقیقه طول میکشه 120 تومن گذاشتن روش؟؟؟؟؟؟دوستان من تازه یه psp 3004 گرفتم . دارم sign up کنم تو PSN میگه آپدیت کن قضیش چیه؟؟ ممنون
بعد برای من کپی خور نیست (چون کپی موقتش 290 بود بدون کپی 170) میخواستم این لینکی که واسه کپی خور کردن هست رو بدید
کسی نمی تونه از دوستان کمک کنه ؟