سوالات و مشکلات PSP

درود
با عرض معذرت ولی سوتی از خودم بود چون من 2تا رم دارم 1کی 16GB و 1کی 1GB و شما وقتی میگفتین مموری رو فرمت کن من فکر میکردم منظورتون مموری کپیخوریش هست یعنی همون 1GB .
خلاصه اون مموری 16 رو فرمت کردم و ظاهرا درست شده حالا ببینم بعد از این چی میشه.
ولی باز هم از همه تشکر میکنم و با عرض معذرت بابت سوتی خودم.

سلام من قبلا هیچ مشکلی با پی اس پی ام نداشتم ولی الان وقتی روش بازی نصب می کنم دفعه اول که فولدر رو باز می کنم بازی ها رو نشون میده و من می تونم وارد یکی از بازی ها بشم ولی وقتی که از بازی خارج میشم دیگه بازی ها رو تو منوی گیمز نشون نمیده و باید مموری رو فرمت کنم و بازی ها رو دوباره بریزم.برای اطلاع هم میگم بازی هایی که ریختم راک بند آنپلاگد و هاروست مون بودن.از راهنمایی تون پیشاپیش تشکر می کنم.راستی فیرم ویر من هم 5.00 m33-6 هستش.

سلام.آقایون من یه پی اس پی از دوستم گرفتم که فریمورش 5.5 gen d2 هست. مشکلم اینه که بیشتر بازی ها و برنامه ها روش اجرا نمیشه و ارور میده یا مثلا بازی رو که اجرا میکنم تا مرحله لود شدن برای ورود به بازی پیش میره ولی تا بازی میخواد شروع بشه از بازی خارج میشه و ارور 8004 یه همچین چیزی میده. یا مثلا ویدیو ها رو نصفه اجرا میکنه و بعد ارور میده. باید چیکار کنم؟ مشکل از فریموره؟ لطفا کامل راهنمایی کنید چون از پی اس پی چیزی نمیدونم.

سلام خدمت اساتید محترم من دستگاهمو از طریق اجرای CFW کپی خور کردم
ولی الان یه مشکل دارم اونم اینکه psp خاموش نمیشه و فقط رو حالت sleep یا همونstand by میره
مشکل ار این روش کپی خور کردنه؟

سلام.آقایون من یه پی اس پی از دوستم گرفتم که فریمورش 5.5 gen d2 هست. مشکلم اینه که بیشتر بازی ها و برنامه ها روش اجرا نمیشه و ارور میده یا مثلا بازی رو که اجرا میکنم تا مرحله لود شدن برای ورود به بازی پیش میره ولی تا بازی میخواد شروع بشه از بازی خارج میشه و ارور 8004 یه همچین چیزی میده. یا مثلا ویدیو ها رو نصفه اجرا میکنه و بعد ارور میده. باید چیکار کنم؟ مشکل از فریموره؟ لطفا کامل راهنمایی کنید چون از پی اس پی چیزی نمیدونم.
به احتمال خیلی زیاد بهت میگم که مشکل از مموری psp ته برای بازی ها هم توی منو select بزن بعد بعد که یه منو دیگه به نام vsh menu که چند تا نوشته هست میاد وسط صفحه که نوشته cpu speed xmb speed و ... یه قسمت داره که نوشته iso mode که باید روی حالت m33 بزاری اگه بازم بازی هات اجرا نشد دیگه مطمئن باش که مشکل از رم psp ته!
اقای ice berg مشکل شما هم از رم psp تونه!ا

ممنون. ولی درست نشد. حالا باید رمم رو عوض کنم؟ آخه 5-10 تومن که نیست ، لامسب بالای 40تومنه. آره؟
اره عوض کنی فکر کنم درست بشه!چون مشکل دیگه نمیتونه داشته باشه!رم 4 گیگ هم اینجا من خریدم 15 تومن رم 8 گیگ هم 32 تا 35 تومن هست!من بوشهر هستم!D:

من همین مشکل رو داشتم! رفتم تو vsh همرو گزاشتم دیفالت و umd iso mode رو روی Np... گزاشتم درست شد

سلام دوستان

یه مشتری یه psp آورده که مدل 2000 که خودش فریمور به 5.50 ارتقا داده حالا وقتی تو اطلاعات فریمور میرم فقط نوشته 5.50 و اینکه نمی دونم چطوری باید تشخیص داد کپی دائم یا موقت واینکه نه چیک هن رو ش جواب میده و نه اینکه آپدیت 5.50 gend فک میکنم طرف بریک کرده حالا با این شرایط باید چه مراحلی طی کنم تا بتونم این پی اس پی رو کپ خورش کنم

سلام دوستان
من يدونه از اين سري شوك هاي pspخريدم از اونايي كه شوك را عوض مي كني و بالاتر مي ياد
اما نمي تونم شوك خود Pspدر بيارم قلقش چيه

سلام دوستان
من يدونه از اين سري شوك هاي pspخريدم از اونايي كه شوك را عوض مي كني و بالاتر مي ياد
اما نمي تونم شوك خود Pspدر بيارم قلقش چيه

اگه منظورت آنالوگه ، برای اینکه کامل بخوای عوض کنی باید PSP رو باز کنی ، ولی اگه بخوای فقط سر آنالوگو عوض کنی ، با یه ذره فشار به بالا در میاد...........;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or