سوالات و مشکلات PSP

دوستان من به یه مشکل بزرگ برخوردم. دو تا PSP رو به 5.50 GEN D-3 آپگرید کردم.
یکی از PSP ها مشکلی براش پیش نیومد. ولی یکی دیگه مشکل پیدا کرده و دیگه
MAC ADDRESS نداره.
یعنی در SYSTEM INFORMATION که بری جلوی مک آدرس خالیه.
و در نتیجه دیگه نمیتونم AD HOC بازی کنم و عملا WLAN از کار افتاده.
اینم بگم که این مشکل ربطی به HIDE MACADDRESS در RECOVERY MENU نداره. چون من اصلا اونو ENABLE نکردم.
یه برنامه به اسم PSP MAC ADDRESS CHANGER رو هم دانلود کردم. ولی رو GEN D-3 5.50 اجرا نمیشه. حتی با روش پاندورا دانگرید هم کردم. ولی نه مک آدرس درست شد و نه MAC ADDRESS CHANGER اجرا شد.

خواااااااااااهش میکنم دوستانی که در این مورد اطلاع دارن کمکم کنن:((
این روشی که دوستمون گفت انجام بده اگر جواب نداد! این کارو کن!
البته پاندورا بلدی؟ اگر بلدی به بقیش گوش بده!
به فریم ویر آفیشل سونی آپدیت کن(دیگه دستگاهت اورجینال می شه!)بعدش که این کارو کردی ببین بر گشته مک آدرست!
اگر شده بود دو باره کپی خور کن اگر نشده بود بازم کپی خور کن چون دیگه بازی های کپی اجرا نمی شه!
بازم می گم اگر پاندورا بلدی این کار و بکن اگر بلد نیستی نکن چون برات خرج بر داره!

دوست عزیزم میتونی بگی چطوری میتونم؟
رو دستگام GEN-C نصبه... پلاگین میخواد؟
یه مقاله ای چیزی هست برم واسه آموزشش بخونم؟
ممنون
من خودم 3000 دارم نميشه!البته روي اين فرمور GEN C
البته يه پلاگين هست به اسم PSNeNABLERكه البته اونم كاري نميكنه!فعلا با اين فرمور نميشه كاري كرد...:(

سلام . یه 2000 ta-088V3 که کپی خور دائم نمیشه دستم رسیده، روش فرمور 4.01 سونی فابریک هست .
از xmb وقتی به منوی game میری یه مشت بازی توشه :eek: بازیاش هم اجرا میشه .
داخل مموری : توی پوشه ISO یه چند تایی بازی هست . توی پوشه گیم هم یه سری فولدر هست با نامهایی مثل ULUS100023 که داخل هر کدوم یه EBOOT.BIN با حجم حدود 7-8 مگابایت هست . (مثل بازیهایی که از PS Store دانلود میکنی) .
این دیگه قضیه اش چیه ؟ دستگاه کپی نشده ولی باهاش بازی اجرا میکنن ؟ :confused:
من که دیگه گیج شدم . یعنی میشه بازیها رو از طریق Homebrew اجرا کرد ؟

درود
پریروز داشتم RockBand بازی میکردم که 1هو وسط بازی نت گیتار پرید و بازی هنگ کرد و هیچ دکمه ای جز PS کار نمیکرد.منم گفتم لابد کپیخوری پریده ، خلاصه اومدم بیرون ولی دیدم ورژن دستگاه درسته یعنی نوشته:5.03 GEN-B (FULL) ولی بازیها رو نمیشناخت یعنی پوشه ی گیمز رو که میزدم مثل زمانی که کپیخور نیست میگفت هیچ بازی ای وجود ندارد.
منم دوباره کپیخورش کردم ولی بازم همین مشکل رو داره.خواهش میکنم کمک کنید.
PSP3004
البته کپیخور دستگاه من خیلی زود به زود میپره که فکر کنم بخاطر زیاد بازی کردن باهاش باشه.
روزی معمولا 4 -5 ساعت باهاش بازی میکنم. و هر 2-3 روز 1بار هم کپیخوریش میپره.

درود
پریروز داشتم RockBand بازی میکردم که 1هو وسط بازی نت گیتار پرید و بازی هنگ کرد و هیچ دکمه ای جز PS کار نمیکرد.منم گفتم لابد کپیخوری پریده ، خلاصه اومدم بیرون ولی دیدم ورژن دستگاه درسته یعنی نوشته:5.03 GEN-B (FULL) ولی بازیها رو نمیشناخت یعنی پوشه ی گیمز رو که میزدم مثل زمانی که کپیخور نیست میگفت هیچ بازی ای وجود ندارد.
PSP3004
البته کپیخور دستگاه من خیلی زود به زود میپره که فکر کنم بخاطر زیاد بازی کردن باهاش باشه.
اصلا ربطي نداره كه چقدر باهاش بازي مي كني خودمم همين قدر بازي مي كردم مشكلي هم نداشت . Gen-b رو مي گن باگ زياد داره به خاطر همونه احتمالا . پس Gen-c رو بريز . يه بار هم مي خواي مموري رو فرمت كن بعد يه restore default هم بزن بعدا gen-c رو بريز
ولي اين امكانم هست كه مموريت خوب جا نيفتاده و تو جاش شل شده منم يه بار اين اتفاق واسم افتاد دوستم گفت مموري رو بايد يكم به سمت داخل فشار بدي درست مي شه . اگه اين كار و كردي نشد همون gen-c رو بريز ;)
gen-c رو هم اگه نداري مي توني از اينجا دانلود كني .

درود
PSP3004
یه فایل Text تو پوشه ISO درست کن البته قبلش فایل ISO راک بند رو حذف کن بعد از درست کردن فایل TEXT بازی راک بند رو بریز مشکلت حل میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or