سوالات و مشکلات PSP

با سلام دستگاه من کپی خور موقت 2004 است کپی خور دایم میشود ؟ آیا میشه برای بهتر شدن کارایی آن آبدیت به برنامه و فریمور بهتری بشه ؟ فریمور الان آن 5033 است مرسی لطف کنید اگه جواب مثبته لینک آموزش آنرا بگذارید

سلام توی یه سایتی خوندم که فرمور 6.2 هک شده و تا چند وقت دیگه میاد .میخواستم بدونم اگر کسه دیگه ای اطلاعات تکمیل تری داره لطفا توضیه بده;)

سلام.
یک مشکلی دارم.
PSP3000 هست.
وقتی هکش میکنم به 5.03MHU صفحه میلرزه.سرعت هم خیلی پایین میاد. یعد از چند دقیقه هم هنگ میکنه.
قبلا اینطوری نبود ، از دیروز اینجوری شده.
چکار کنم؟

سلام توی یه سایتی خوندم که فرمور 6.2 هک شده و تا چند وقت دیگه میاد .میخواستم بدونم اگر کسه دیگه ای اطلاعات تکمیل تری داره لطفا توضیه بده;)
فعلا که در حد حرفه......;)

سلام.
یک مشکلی دارم.
PSP3000 هست.
وقتی هکش میکنم به 5.03MHU صفحه میلرزه.سرعت هم خیلی پایین میاد. یعد از چند دقیقه هم هنگ میکنه.
قبلا اینطوری نبود ، از دیروز اینجوری شده.
چکار کنم؟

شما 5.03 Gen c بریز ببین درست میشه:confused:

فعلا که در حد حرفه......;)

شما 5.03 Gen c بریز ببین درست میشه:confused:
ندارم.
یک کاری بگو که همین درست بشه.
تا قبل از اینکه هک بشه درست کار میکنه ولی وقتی هک میشه ....
قبلا هم که هک میکردم درست بود . از امروز صبح اینجوری شده.

رم رو یه بار با PC فورمت کن بعد هم با PSP........
بعد Select رو بزن سرعت Cpu رو بزار رو 333 ...........
مرسی خیلی زیاد بهزاد جان.
اصلا حواسم به سرعت cpu نبود.
درست شد.

قابلتو نداشت................

آخرین ویرایش:
قفل کردن وسط بازی

سلام به همگی
راستش من از روز اولی که psp خریدم یک مشکلی داشت و نمیدونم این مشکل از چی هستش !! مشکلش اینه که اکثر بازی هایی رو که میریزم روش به خصوص بازی های گرافیک بالا و3 بعدی وقتی چندتا مرحلشون رو میرم یکدفعه وسط بازی یا توی لودش قفل می کنه و بعد از یک مدتی هم خاموش می شه و اگه دوباره اون بازی رو برم دقیقا همون جای قبلی قفل می کنه ولی اگه بازی رو پاک کنم و دوباره بریزمش روی psp اون قسمتی که قفل می کرد مشکلش حل می شه و می تونم اون مرحله رو ادامه بدم اما بازم بعد از چندتا مرحله بازی قفل می کنه و باید دوباره پاکش کنم و بریزمش حتی بعضی مواقع با پاک کردن و ریختن هم درست نمی شه . البته بعضی از بازی ها با یک بار پاک کردن و ریختن مشکلشون تا اخر حل میشه و دیگه نیازی نیست این کارو انجام بدم اما بعضی از بازیها مثل GOD OF WAR این مشکل هر چند مرحله که میرم واسشون پیش میاد و دیگه از پاک کردن و ریختنشون خسته میشم !!:(
از دوستانی که میدونن مشکل از کجا هست یا راه حلش رو بلد هستند خواهش می کنم من و راهنمایی کنند ؟؟:(
با تشکر فراوان

کارایی که پست قبلی گفتم انجام بده اگه درست نشد مشگل به احتمال زیاد باید از رمت باشه ، با یه رم دیگه امتحان کن.............;)

ممنونم از راهنماییتون
منظورتون پستی هست که نوشتین رم رو فرمت کن ؟؟
دقیقا..............;)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or