مدلش slim2000سوالت خيلي ناقصه
مدل pspيت چيه؟فيرمويرت چيه؟چيكار كردي كه اينجوري شد
شما پی اس پیتون رو brick کردی.سلام
خواهش میکنم کمکم کنید !
من فریمورم 5.03 بود ، میخواستم به 5.50 ارتقاء بدم
بعد از اینکه آپدیت تموم شد ، پرسید خاموش بشه یا ریبوت ، من زدم ریبوت !
حالا تصویرش رفته و هیچ چی نمیاد !
باطری رو درآوردم و دوباره گذاشتم ، چراغش روشن میشه ولی صفحه نمیاد و خاموش هم نمیشه !
خواهشا راهنمایی کنید !
کسی نیست که بگه چه جوری راش بندازم ؟سلام
من یک psp 3004 دارم که براش کابل TV گرفتم و وقتی بهش وصل می کنم هیچ علانتی نمی یاد که بهش وصل شد
حالا باید چه کار کنم ؟
سلام
یه مشکلی دارم که اگه کسی براش جوابی داشته باشه ممنون میشم
2 و 3 روز بود که وقتی PSP رو به کامپیوتر وصل میکردم RAM و نمیشناخت و به جای اون یه حافظه 23MB نشون میداد که توش چند تا فولدر مثل Config و... بود.
حالا به یه شکل احمقانه ایاین حافظه 23MB از طریق کامپیوتر Format شده و از اون موقع به بعد هر وقت PSP رو روشن میکنم هیچ تصویری نشون نمیده و صفحه سیاه میمونه و بعد از 30 ثانیه دستگاه خاموش میشه.
کسی میدونه این مشکل مربوط به چی میشه و چه جوری میتونم برطرفش کنم؟:confused:
ممنون میشم کمک کنید
موفق باشید![]()
من فك كنم شما تنظيمات psp رو عوض كردي و تنيظمات رو اون گذاشتي كه وقتي usb فعال مي شه flash 0 با 1 رو نشون بده و شمام كه اونو فرمت كردي به خاطر اون psp روشن نمي شه شما بايد اون فابل هاي پاك شده رو جايگزين كنينسلام
یه مشکلی دارم که اگه کسی براش جوابی داشته باشه ممنون میشم
2 و 3 روز بود که وقتی PSP رو به کامپیوتر وصل میکردم RAM و نمیشناخت و به جای اون یه حافظه 23MB نشون میداد که توش چند تا فولدر مثل Config و... بود.
حالا به یه شکل احمقانه ایاین حافظه 23MB از طریق کامپیوتر Format شده و از اون موقع به بعد هر وقت PSP رو روشن میکنم هیچ تصویری نشون نمیده و صفحه سیاه میمونه و بعد از 30 ثانیه دستگاه خاموش میشه.
کسی میدونه این مشکل مربوط به چی میشه و چه جوری میتونم برطرفش کنم؟:confused:
ممنون میشم کمک کنید
موفق باشید![]()
من فك كنم شما تنظيمات psp رو عوض كردي و تنيظمات رو اون گذاشتي كه وقتي usb فعال مي شه flash 0 با 1 رو نشون بده و شمام كه اونو فرمت كردي به خاطر اون psp روشن نمي شه شما بايد اون فابل هاي پاك شده رو جايگزين كنين
به نظر من مموريت سالمه
شما كاش مدل psp تو ميگفتي بيشتر كمك مي كردم چون من احتمالا تا چن وقت ديگه ان نشم از دوستاي ديگه هم كمك بگيز
موفق باشي
سلام
من بازی Dantes inferno رو تازه گرفتم و اما بعد از کپی بازی وقتی وارد بازی می شم با یه error از بازی خارج میشه
(the game could not be started (80020148)
psp من مدل 1000 هست و 550 gen D full
ممنون می شم از کمکتون
اگه اون روشی که دوستمون گفتن حل نشد یه umd بذار توی دستگاه برو بازی رو بکن درست میشه !سلام
من بازی Dantes inferno رو تازه گرفتم و اما بعد از کپی بازی وقتی وارد بازی می شم با یه error از بازی خارج میشه
(the game could not be started (80020148)
psp من مدل 1000 هست و 550 gen D full
ممنون می شم از کمکتون