سوالات و مشکلات PSP

دوستان یه سوالی من زیاد وارد نیستم این پسوند فریمور باید چند باشه ؟ ... اخه شنیده بودم بعضی از این پسوند ها بعضی بازی ها اجرا نمیشه توش درسته ؟ ...

دوستان یه سوالی من زیاد وارد نیستم این پسوند فریمور باید چند باشه ؟ ... اخه شنیده بودم بعضی از این پسوند ها بعضی بازی ها اجرا نمیشه توش درسته ؟ ...

فريم وير هاي قبل از 5.00 با پسوند M33 بودند كه بعد از 5.00 دارك الكسمون :love: كشيد كنار
الان هم فريوير آخري كه كپي خور شده 5.50 Gen هستش كه براي اجراي بازيهاي بعد از اين فريم وير ورژن هاي مختلفي اومد اولش از 5.50 gen-a شروع شد و تا به 5.50 GEN-d رسيد و بعد از اون سه تا شماره 5.50 GEN-D اومد
ديگه الان هر بازي كه توي اين سايت ميذارن بچه ها روي 5.50 GEN-D3 اجرا ميشه

سلام دوستان system software دستگاه(psp slim 2004 کپی دائم)من m33-2 ا 71/3 است آیا بازی های جدید که می آید برای من هم اجرا میشود؟؟؟؟؟
با تشکر

آخرین ویرایش:
داشتم تیکن 5 میزدم یهو صفحه سیاه شد بعد خاموش شد. باتریشم پر پر بود. الانم وقتی روشن می کنم، چراغش سبز میشه ولی صفحه همونطور سیاه می مونه بعد چند ثانیه خاموش میشه.
خواهشا زود جواب بدین که تو این تعطیلات یه حالی ببریم.
دمتون گرم
(psp 3000 5.03)
آقا کسی نمی دونه من باید چیکار کنم؟ :((

اول از همه ممنون بابت راهنماییاتون

مدل psp fat 1000 هست

اگه بخوام فایل ها رو جایگزین کنم اول اینکه فایل ها رو از کجا میتونم بگیرم...؟

نکته دوم هم اینه که psp اصلاً روشن نمیشه که بخوام فایلی توش بریزم:confused:

موفق باشید;)

سلام دوست عزیز ...

شما متاسفانه فلش پی اس پی را بجای مموری کارت فرمت کردید. و کاملا طبیعی هست که الان پی اس پی شما روشن نشه!:cheesygri

اینکه چرا این مسئله پیش اومده مربوط به این میشه که قبلا شما وقتی دکمه SELECT رو زدید و ناخواسته گزینه درایو یو اس بی را از حالت مموری کارت تغییر داده اید.

اما اینکه چکار باید بکنید:

1. دستگاه را به مرکز فروش پی اس پی ببرید تا انرا برایتان پاندورا کنند (بستگی به انصاف فروشنده بین 3 تا 15 هزار تومان هزینه داره)

2. چنانکه خودتان به پی اس پی فت دیگری (سالم) دسترسی دارید (در حد چند دقیقه) و کمی همت می توانید خودتان اینکا رو انجام بدید. (برای اموزش هم علاوه بر ود این فروم در این وبلاگ هم کاملا توضیح داده شده:
پاندورا و نجات پی اس پی

دانلود فایل آموزشی پی دی اف

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or