سوالات و مشکلات PSP

سلام دوستان system software دستگاه(psp slim 2004 کپی دائم)من m33-2 ا 71/3 است آیا بازی های جدید که می آید برای من هم اجرا میشود؟؟؟؟؟
اگر نه بهتر است به5.00 M33-6 ارتقا بدم(میشه ارتقا بدم به این و چه جوری؟؟؟) یا به چیز دیگه تا کپی خوری دائمش هم نپره ؟؟؟
با تشکر

شما باید به 5.50 اپدیت کنید این هم از تاپیکش.

من یکی از دوستام psp 1004 خریده تو قسمت اطلاعات سیستم نوشته 5.5 gen d3 آیا کپی خور هست؟ دائم یا موقت؟ چجوری باید روش بازی بریزم؟ یک مموری 8 گیگ داره.

من یکی از دوستام psp 1004 خریده تو قسمت اطلاعات سیستم نوشته 5.5 gen d3 آیا کپی خور هست؟ دائم یا موقت؟ چجوری باید روش بازی بریزم؟ یک مموری 8 گیگ داره.
بله کپی خور دائمه,وقتی مموری رو وصل کردی به pc یه پوشه ISO هست(اگه نبود خودت بساز)بعد بازی هایی که فرمت ISO و CSO دارن رو توی این پوشه میریزی

کدوم psp فلش مموری رو ساپورت میکنه؟
pspgo فقط از طریق اینترنت آپدیت میشه؟؟ یا راه دیگه ای هم برای آپدیت کردنش هست؟
هیچکدوم.
هم میتونی از طریق اینترنت خود PSP آپ کنی ,هم میتونی فایل آپدیت رو از PC دانلود کنی بعد بریزی توی PSP

بازيهارو چي؟ اگه بخواهيم بازي اصل بخريم و دانلود كنيم ،ميتونيم از pc استفاده كنيم؟ قيمت بازيها چنده... مثلا mgs peace walker اگه بياد قيمتش چنده؟
اگر كپي خور بشه كه معلومه .....

بازيهارو چي؟ اگه بخواهيم بازي اصل بخريم و دانلود كنيم ،ميتونيم از pc استفاده كنيم؟ قيمت بازيها چنده... مثلا mgs peace walker اگه بياد قيمتش چنده؟
اگر كپي خور بشه كه معلومه .....
بستگی به بازی داره اگه بازی بزرگی باشه که گرونتر از اوناییه که صر و صدای کمتری دارن...
به احتمال زیاد بالا 37 دلاره...بله میتونین از طریق psn بازی ها رو بخرین و دانلود کنین(روی pc تا حالا تست نکردم)(به نظرم بهترین راه اگه بخوای بازی اورجینال بگیری فقط UMD البته اگه GO بخری که موضوع فرق میکنه)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or