سوالات و مشکلات PSP

مشكل در هنگ كردن PSP

با سلام
من يه باطري پاندورا و مموري مجيك دارم كه كلي PSP رو باهاش دانگريد و يا از حالت بريك در اوردم .
يه PSP الان دستمه وقتي اون رو با باطري و مموري دانگريد كردم روي قسمت آبي كه نوشته هاي ژاپني داره كليد o رو مي زنم هيچ عملي نمي كنه و كاملا هنگ مي كنه البته اين مشكلم رو با فرمت كردن فلش يك از منوي ريكاوري حل كردم اما مشكل اصلي اينه كه تا بازي يا برنامه اي رو اجرا ميكنم منوي PSP مياد و روي همون منو هنگ ميكنه و هيچ كاريش نميشه كرد.
زماني كه توي منوي خود PSP هستم هر چقدر كليدها رو بسرعت بالا پايين كنم به هيچ وجه هنگ نمي كنه اما تا بازي رو اجرا مي كنم PSP كاملا هنگ ميكنه راستي در زماني كه توي منوي ريكاوري هم فلش 1 رو زدم بعد از چند ثانيه مجبور به خاموش كردن PSP شدم چون بازم هنگ كرده بود اما همونطوري كه گفتم بعد از روشن كردن مشكل صفحه آبي حل شد .

لطفا راهنماييم كنيد كه چكار بايد انجام بدم تا هنگ نكنه .

با تشكر
پوريا

سلام می خواستم بدونم تم رو در کدوم پوشه باید قرار بدم که بشه ازش استفاده کرد؟

سلام

تم ها دو نوع هستن : PTF و CTF ...

بايد بريزيشون در فولدر psp > Theme ...

تم هاي ptf رو بعد دانلود ميتوني بريزي به همون مسيري كه گفتم و تو دستگاه ازشون استفاده كني ...

اما تم هاي Ctf , بايد اين تم ها رو متناسب با فريمور دستگاهت dl كني و علاوه بر اون

نياز به plugin دارن ...

plugin رو هم بايد متناسب با فريمور دستگاهت dl كني و بعد از فعال كردن اون تو دستگاه

ميتوني از تمهاي ctf استفاده كني ...

فرق تمهاي ptf و ctf به طور مختصر : تمهاي ptf تغييرات خيلي زياد و اساسي تو دستگاه ايجاد نميكنه (تغييرات آيكن ها ...)

تمهاي ctf خيلي چيزا رو تغيير ميده (حالت آيكن ها , سيستم منو ها و ...) .

موفق باشي.

با سلام
من يه باطري پاندورا و مموري مجيك دارم كه كلي PSP رو باهاش دانگريد و يا از حالت بريك در اوردم .
يه PSP الان دستمه وقتي اون رو با باطري و مموري دانگريد كردم روي قسمت آبي كه نوشته هاي ژاپني داره كليد o رو مي زنم هيچ عملي نمي كنه و كاملا هنگ مي كنه البته اين مشكلم رو با فرمت كردن فلش يك از منوي ريكاوري حل كردم اما مشكل اصلي اينه كه تا بازي يا برنامه اي رو اجرا ميكنم منوي PSP مياد و روي همون منو هنگ ميكنه و هيچ كاريش نميشه كرد.
زماني كه توي منوي خود PSP هستم هر چقدر كليدها رو بسرعت بالا پايين كنم به هيچ وجه هنگ نمي كنه اما تا بازي رو اجرا مي كنم PSP كاملا هنگ ميكنه راستي در زماني كه توي منوي ريكاوري هم فلش 1 رو زدم بعد از چند ثانيه مجبور به خاموش كردن PSP شدم چون بازم هنگ كرده بود اما همونطوري كه گفتم بعد از روشن كردن مشكل صفحه آبي حل شد .

لطفا راهنماييم كنيد كه چكار بايد انجام بدم تا هنگ نكنه .

با تشكر
پوريا

كسي نيست مارو راهنمايي كنه

آخرین ویرایش:
نكته در مورد مشكل PSP

با سلام
امروز به يه نكته برخوردم
زماني كه PSP رو با پاندورا لود مي كنم وارد قسمت DUMP NAND شدم بعد از كامل شدن ارور BAD BLOCK رو داد البته كامپليت شد .
زماني كه خواستم ريستور ناند رو بزنم هشدار داد كه اگه ريستور كني خطرناكه چون ناند BAD BLOCK داره .
سئوال : اگه از يه PSP ديگه ناند رو كپي كنم و روي اين PSP قرار بدم آيا مشكلم حل ميشه و ديگه هنگ نمي كنه اگه جواب بله هست لطفا راهنماييم كنيد

با تشكر
پوريا

بچه‌ها من بیشترین استفاده‌ای که از PSP می‌کردم خوندن PDF بود.
فریمور 5.50 GEN-D3 را ریختم. IR Shell ورژن 5.00 روی دستگاهم اجرا نمیشه. پیغام Unsupported fraimware میده. کسی راه حلی نداره؟

دوستان سلام.من هوس کردم یک پی اس پی بخرم.
الان 3 روز هست دارم اطلاعات جمع میکنم برای خریدن یک پی اس پی که قوی باشه و هم السیدیش عالی باشه هم سنگین نباشه و هم امکانات خوبی داشته باشه
با جستجو هایی که کردم به پی اس پی 3000 رسیدم
حالا واسه ختم کلام چند تا سوال برام به وجود اومده
1-بیشتر پی اس پی 3000 ها کپی خور دائم نمیشن.درسته؟فرق دائم و موقت در چیه؟یعنی مثلا میگن موقت چند وقت کپی خور میمونه و با چه ورژنی؟
2-مهم هست چه ورژنی بگیرم یا هرچی بگیرم به وسیله دانگرید میتونم به ورژن قدیمی برگردونم و بعد کپی خور کنم؟
3-بهتر کپی خور بگیرم یا اینکه خودم بگیرم کپی خور کنم؟
4-اینجور که تو سایت پلیستیشن دیدم گرافیکش از روی اسکرین شاتهای بازیهاش چندان دلچسب نبود.یعنی در حد پی اس 2 هم نیست؟
5-آیا قابلیت نصب ویندوز xp داره؟آیا ویندوزش همین ویندوز خودمان هست و یا اینکه ویندوز مخصوص خودش داره مثل گوشی های ویندوز دار که ویندوز موبایل میخورن؟
6-آیا قابلیت نصب دسته بازی را دارد که مثلا دو نفره بازی کرد؟
در آخر اگر قیمت و گارانتی رو بفرمایید یه دنیا ممنون میشم
ببخشید که سوال هام زیاد شد ولی اینها سوالات بسیاری از دوستان هست
با سپاس بیکران

دوستان سلام.من هوس کردم یک پی اس پی بخرم.
الان 3 روز هست دارم اطلاعات جمع میکنم برای خریدن یک پی اس پی که قوی باشه و هم السیدیش عالی باشه هم سنگین نباشه و هم امکانات خوبی داشته باشه
با جستجو هایی که کردم به پی اس پی 3000 رسیدم
حالا واسه ختم کلام چند تا سوال برام به وجود اومده
1-بیشتر پی اس پی 3000 ها کپی خور دائم نمیشن.درسته؟فرق دائم و موقت در چیه؟یعنی مثلا میگن موقت چند وقت کپی خور میمونه و با چه ورژنی؟
2-مهم هست چه ورژنی بگیرم یا هرچی بگیرم به وسیله دانگرید میتونم به ورژن قدیمی برگردونم و بعد کپی خور کنم؟
3-بهتر کپی خور بگیرم یا اینکه خودم بگیرم کپی خور کنم؟
4-اینجور که تو سایت پلیستیشن دیدم گرافیکش از روی اسکرین شاتهای بازیهاش چندان دلچسب نبود.یعنی در حد پی اس 2 هم نیست؟
5-آیا قابلیت نصب ویندوز xp داره؟آیا ویندوزش همین ویندوز خودمان هست و یا اینکه ویندوز مخصوص خودش داره مثل گوشی های ویندوز دار که ویندوز موبایل میخورن؟
6-آیا قابلیت نصب دسته بازی را دارد که مثلا دو نفره بازی کرد؟
در آخر اگر قیمت و گارانتی رو بفرمایید یه دنیا ممنون میشم
ببخشید که سوال هام زیاد شد ولی اینها سوالات بسیاری از دوستان هست
با سپاس بیکران

كپي موقت رو اگه باطري رو در بياري يا هنگام بازي كردن ريست بشه ميپره.
اگه 5.3 به پايين بگيري ميشه يه كاريش كرد انا بالاتر از اون رو نه.
كپي خور بگيري بهتره چون كه زياد مشكل به وجود نميادش.
در حد ps2 نيستش چون كه يه كنسول بازي قابل حمله نه كنسول خانگي.
داره اما مانند تم هستش نه ويندوز واقعي.
خير...
من قيمتش رو نميدونم.

قا مرسی
من امروز قیمت گرفتم 3000 کپی خور موقت 180 و 2004 کپی خور دائم 230 چیکار کنم؟دیوانه شدم
از طرفی از ال سی دی 3000 نمیشه گذشت و از طرفی از کپی خور دائم بودن 2004
از طرفی میترسن تا چند وقت دیگه هک جدید بیاد و پشیمون شم که 2004 گرفتم.تو رو خدا کمک کنید مردم از سردرگمی

دوستان تو رو خدا همه کمککنید در این انتخاب که پشیمون نشم
ببینید شما به هر حال چند وقته که با 3000 و 2000 کار کردین و الان میتونید خوب تجربتون رو انتقال بدین
اگر 2000 بگیرم بعد 3000 ببینم از لحاظ ال سی دی پشیمون نمیشم؟یا اینکه 3000 موقت بگیرم آیا میتونم همیشه خودم به شحصه کپی خورش کنم تو خونه و به مراتب این عمل مشکلی پیش نمیاره مثل هنگ کامل و بی مصرف شدن
در آخر فرض کنید شما الان خودتون میخوایین بخرید با این تجربه که از استفاده از این دستگاهها روداشتین
لطفا فقط زود کمک کنید که زود بگیرم تا دوباره مجبور به گشتن و قیمت های بالا نشم.ممنون

دوستان تو رو خدا همه کمککنید در این انتخاب که پشیمون نشم
ببینید شما به هر حال چند وقته که با 3000 و 2000 کار کردین و الان میتونید خوب تجربتون رو انتقال بدین
اگر 2000 بگیرم بعد 3000 ببینم از لحاظ ال سی دی پشیمون نمیشم؟یا اینکه 3000 موقت بگیرم آیا میتونم همیشه خودم به شحصه کپی خورش کنم تو خونه و به مراتب این عمل مشکلی پیش نمیاره مثل هنگ کامل و بی مصرف شدن
در آخر فرض کنید شما الان خودتون میخوایین بخرید با این تجربه که از استفاده از این دستگاهها روداشتین
لطفا فقط زود کمک کنید که زود بگیرم تا دوباره مجبور به گشتن و قیمت های بالا نشم.ممنون
اون اوایل که psp تازه اومده بود یه 1001 گرفتم .
بعد یکی از آشناها یه PSP-2000 گرفت که کیفیت صفحش و سرعت پاسخ دهی پیکسش از 1001 من خیلی بهتر بود .
خودمم پارسال 1001 فروختم یه 3000 گرفتم کیفیت lcd یش از 2000 بهتره هیچی رنگاش وضوحشون بالاست براقن کیفیت lcd واقعا یه سر گردن بالاتره .
میکروفنم که داره .
از لحاظ کپی خورشم که میگی من بعضی اوقات از رو بیکاری از عمد کامل خاموشش میکنم که از کپی خور خارج شه بد مثه آب خوردن در عرض کمتر 30 40 ثانیه کپی خور میشه .
بگیر خیالت راحت پشیمون نمیشی .
موفق باشی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or