rezayakoza360
کاربر سایت
اقا پويا من ميخو استم همين روزا پي اس پي بگيرم ولي خوب با اين شايعات كه قراره ساختش متوقف بشه ديگه فكر نمي كنم خريدنش عا قلا نه باشه
اگه قرار باشه هر شرکتی با آمدن بازیهای کپی و هک شدن کنسلش از ساخت دستگاه منصرف بشه که تا الان هیچ کنسولی ساخته نشده بود!اقا پويا من ميخو استم همين روزا پي اس پي بگيرم ولي خوب با اين شايعات كه قراره ساختش متوقف بشه ديگه فكر نمي كنم خريدنش عا قلا نه باشه
اگه قرار باشه هر شرکتی با آمدن بازیهای کپی و هک شدن کنسلش از ساخت دستگاه منصرف بشه که تا الان هیچ کنسولی ساخته نشده بود!
تا حالا همه کنسول های ساخت سونی هک شدن ! از جمله ps3 ! سونی تولید کدومشون را متوقف کرده! مگه این پروژها کشکی و 2000-3000 دولاری هستن که سونی بخواد همچین کاری بکنه! اصلا به غیر از سونی هم کنسول های شرکتهای دیگه هم بیشترشون هک شده ! کدومشون تولید را متوقف کردن! از دوستان خواهش میکنم بیخود شایعه پراکنی نکن!
ببخشید یکی میتونه صدای پی اس پی رو با صدای اسپیکر دبلیو 550 برام مقایسه کنه؟
راستی این یو ام دی -دی وی دی هست؟ میشه از این سی دی های کوچیک و 220 مگی رایت کنیم بزاریم توش؟
تا چقدر رم ساپورت میکنه و قیمت رم هاش الان چنده؟
با تشکر...آخه من هیچی از این کنسول نمیدونم ولی خیلی دوست دارم بخرم
از نظر صدا ، اسپیکرهای PSP بسیار قوی تر از اسپیکرهای W550 هستند ... (نمیشه عدد و رقم داد ، ولی هم کیفیت و هم ولوم صدا بالاتره) ...
فيلم كپي چيه ديگه ؟ورژن 3.03 oe b فیلمهای umd کپی رو نشون نمیده اصلا umdemulator برای اجرای فیلمها رو اجرا نمیکنه چطوری میشه با این ورژن فیلم کپی دید تا حالا کسی دیده اگر دیده بگید چطوری
کلی فیلم کپی دارم بی مصرف شده
آقا اشتباه نکن صدای سری های w خیلی بیشتر از psp هست مطمن باش
سلام دوستان مي خواستم بپرسم ميشه از پي اس پي به جاي 4mp هم استفاده كرد واگه ميشه صداش كمه يا زياد:blushing:
ورژن 3.03 oe b فیلمهای umd کپی رو نشون نمیده اصلا umdemulator برای اجرای فیلمها رو اجرا نمیکنه چطوری میشه با این ورژن فیلم کپی دید تا حالا کسی دیده اگر دیده بگید چطوری
کلی فیلم کپی دارم بی مصرف شده
کسی چیزی نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟