Julian.Mercer
کاربر سایت
دستت درد نکنه ایشالله 2 تا بچه ی توپول داشته باشی:biggrin1:
کارشم زیاد سخت نبود فقط دقت و بالای 75% شارژ می خواد
پس جواب گرفتی ... یک - هیچ به نفع من ...
دستت درد نکنه ایشالله 2 تا بچه ی توپول داشته باشی:biggrin1:
کارشم زیاد سخت نبود فقط دقت و بالای 75% شارژ می خواد
دشارژ کامل شده:biggrin1:من پی اس پی رو خاموش کردم دیگه روشن نمیشه قبلش هم فقط بازی کردم حالا چی کار کنم ؟
من پی اس پی رو خاموش کردم دیگه روشن نمیشه قبلش هم فقط بازی کردم حالا چی کار کنم ؟
psp من رو یکی تو پایتخت روی ورژن 2.71 کپی خور کرده البته همه بازی ها با پسوند cso که در فایل iso بریزم اجرا میشود ولی برنامه هایی که به صورت دو فایل هستند xxx وxxx% و در پوشه game ریخته میشوند اجرا نمیشود هر دو در قسمت بازی ها می آید xxx% به صورت بازی که وقتی از روی دستگاه وارد آن میشوید دستگاه بعد از 30 ثانیه خاموش میشود وxxx به صورت corrupted data
لطفا بگویید چگونه برنامه هایی مثل oss و paint را به صورت فایل cso در بیاورم
جواب5:http://dl.qj.net/dl.php?fid=12021سوال 1: از دوستان کسی نمیدونه که تو browser چه شکلی میشه یه صفحه html رو که تو مموری ذخیره شده ببینیم؟
تو یه پست تمبل گفته بود که باید آدرس فایل مذکور رو به صورت
آدرس فایل/:file
بدیم.ولی من این کارو کردم و صفحه باز نشد و بجاش یه ارور زشت و بی ریخت رو صفحه ظاهر شد.
سوال 2: ورژن دستگاه من 3.03oeb هستش. برنامه irshell رو همنصبش کردم. یکی از قابلیتای این برنامه اینه که میشه در حال گوش کردن به یه آهنگ یه بازی رو هم اجرا کرد.ولی من خودمو تیکه تیکه کردم و نتونستم این کارو بکنم. اگه کسی بلده لطفا با زبون ساده و کامل (یه جوری که من سواد iq پایین بفهمم ) توضیح بده.
سوال 3: تو 3.03oeb چه شکلی میشه به برنامه psp host ver1.8 کار کرد و بازیها رو از روی هارد کامپیوتر اجرا کرد؟ آیا این برنامه برای اجرای کاراش به دوهوک احتیاج داره؟ دمتون گرم یه جوری منو شیر فهم کنین
سوال4: تو 3.03oeb چه شکلی میشه برم تو منوی registry اگه جوابتون اینه که دکمه R رو نگهدارم باید خدمتتون عرض کنم که والا بلا من همین کارو میکنم ولی نمیره تو registry و بجاش میره تو همون منوی اصلی.به جون خودم راست میگم. فکر میکنین مشکل سر چیه؟
سوال 5: یه امولیتور برای atari 2600 سراغ دارین؟ من برای 7800 -800-800xl-130xe-5200 atari تونستم امولیتور پیدا کنم ویل برای 2600 نه
سوال 6: یه برنامه pdf خون با حال که مثل برنامه psppdf v0.2 و یا برنامه irshell که تو زوم کردن فایلای pdf مشکل نداشته باشن سراغ دارین؟آخه روزنامه خوندن تو psp خیلی حال میده.ولی حتما باید تا 2x زوم کنی تا بتونی راحت بخونی.
سوال7: فعلا لطف کنین این 6 تا رو جواب بدین بقیشم بعدا میگم.:biggrin1:
ببخشید که سوالام زیاد شد.آخه چند وقت بود تو گلوم گیر کرده بود.
من 3.03 oe-b دارم منتها نتونستم ویدئو های 480x272 رو روش نگاه کنم اگه کسی یه فایل کم حجم با این سایز رو کانورت کرده و با دستگاهش اون رو تست کرده لطف کنه بگذاره تا ببینیم ایراد از کجاست!!
جواب5:http://dl.qj.net/dl.php?fid=12021
جواب1:اذرس را باید در منوی فایل و به صورت MS0:\ بدی[/QUOTE
راستی یادم رفت به دوست عزیزم dadasalam بگم که این لینک برنامهای که گذاشته فقط یکی از بازیهای atari2600 به نام Space Invaders رو اجرا میکنه. ولی من یه امولیتور میخواستم که بشه تمام فایلهای rom بازیهای 2600 رو توش ریخت و همه رو اجرا کرد.آخه از شما چه پنهون ps3 که سهله.اگه ps100 هم بیاد تو بازار من یکی به خاطر خاطرات بچگی ول کن بازی river raid نیستم:blushing: این داستان تا آخرین دقایق عمر من ادامه خواهد داشت.
پس دمتون گرم . یه امولیتور توپ پیدا کنین
psp e man 2.8 e downgrade am nakardam
vali alan ye moshkeli barash pish umade
inke R1 esh ghofl karde vaa too BAZI age HOME o bezanam nemitoonam rooye dokmeye YES biam
bazi dokmehash kaar nemikone
chikar konam??chand baaram khamooshesh kardam
vali baaz dorost nashod
از این لینک بگیر http://www.psp-hacks.com/2007/01/20/psp2600-v101-an-atari-2600-emulator/جواب5:http://dl.qj.net/dl.php?fid=12021
جواب1:اذرس را باید در منوی فایل و به صورت MS0:\ بدی[/QUOTE
راستی یادم رفت به دوست عزیزم dadasalam بگم که این لینک برنامهای که گذاشته فقط یکی از بازیهای atari2600 به نام Space Invaders رو اجرا میکنه. ولی من یه امولیتور میخواستم که بشه تمام فایلهای rom بازیهای 2600 رو توش ریخت و همه رو اجرا کرد.آخه از شما چه پنهون ps3 که سهله.اگه ps100 هم بیاد تو بازار من یکی به خاطر خاطرات بچگی ول کن بازی river raid نیستم:blushing: این داستان تا آخرین دقایق عمر من ادامه خواهد داشت.
پس دمتون گرم . یه امولیتور توپ پیدا کنین