سوالات و مشکلات PSP

سلام بچه ها من موندم چي كار كنم من حدود 1 ماه پيش يه 360 گرفتم كه به خاطر گروني بازياش و سر و صداي زيادش پسش دادم و ميشه گفت ازش زده شدم حالا موندم كه موبايل بخرم يا پي اس پي خودم از پي اس پي بيشتر خوشم مياد ولي مامانم ميگه موبايل ميگم اگه پي اس پي واقعن گرافيكش مثله پلي 2 و كلا ميشه همه كار باهاش كرد پولمو بدم پي اس پي بگيرم لطفا راهنمايي كنيد خيلي گيج شدم :(

سلام بچه ها من موندم چي كار كنم من حدود 1 ماه پيش يه 360 گرفتم كه به خاطر گروني بازياش و سر و صداي زيادش پسش دادم و ميشه گفت ازش زده شدم حالا موندم كه موبايل بخرم يا پي اس پي خودم از پي اس پي بيشتر خوشم مياد ولي مامانم ميگه موبايل ميگم اگه پي اس پي واقعن گرافيكش مثله پلي 2 و كلا ميشه همه كار باهاش كرد پولمو بدم پي اس پي بگيرم لطفا راهنمايي كنيد خيلي گيج شدم :(
پی اس پس بگیر! اصلا با موبایل قابل مقایصه نیست!

با دوهوک 1.5 رو امولیت کردم umdemulatorرو اجرا کرد اما مثل قبلا که وقتی میومد تو xmb فیلم اومده بود توی video الان تو ویدیو مینیویسه there is no video
شاید با daxiso loader بشه لینکشو برام بذارید اگر دارید

کسی نتونست منو کمک کنه؟!:(

این فایل رو دانلود کن : (همون فولدر Recovery هست) ، با یه مقدار تفاوت ...
http://www.sendspace.com/file/e7kvww

توش UPDATE.PBP ورژن 1.5 رو هم بریز (مثل کاری که قبلا می کردی)

یه بار دیگه از منوی ریکاوری امتحان کن ، تا کارش هم تموم نشده ، ریست نکن دستگاهو ، حتی اگه نیم ساعت طول کشید ..

این فایل رو دانلود کن : (همون فولدر Recovery هست) ، با یه مقدار تفاوت ...
http://www.sendspace.com/file/e7kvww

توش UPDATE.PBP ورژن 1.5 رو هم بریز (مثل کاری که قبلا می کردی)

یه بار دیگه از منوی ریکاوری امتحان کن ، تا کارش هم تموم نشده ، ریست نکن دستگاهو ، حتی اگه نیم ساعت طول کشید ..
من میرم رو EBOOT ریکاوری فقط صفحه سیاه میاره!!:((

تو پوشه ی Game

این آخرین راه ممکن برای نجات PSP ت هست (سعی کن با دقت همش رو انجام بدی) ، چون خیلی حساسه :

** این کار رو با مسئولیت خودت انجام بده و ریسکش رو بپذیر .. (اگه من بودم انجام می دادم ، چون تنها راهی هست که فعلا موجوده)

فکر می کنم مشکل از اینه که یه فایل به نام systemctrl.prx گم شده ..

بعد :
مرحله 1 : این فایل رو دانلود کن : http://www.klmsoftware.net/systemctrl.zip ، داخل فایل زیپ می تونی فایل مذکور رو پیدا کنی ...
مرحله 2 : برو توی Recovery Menu .
مرحله 3 : USB رو فعال کن .
مرحله 3.5 : یادت باشه تمام اون فایلهایی که تا الان برای Recovery استفاده می کردی رو مثل قبل تو محلشون قرار بده (منظورم UPDATE.PBP مربوط به 1.5 و چند تا فایل دیگه که تو فولدر Recovery بودن) ...
مرحله 4 : تویه ROOT مموری استیک ، یه شاخه به نام "REFLASH" بساز .
مرحله 5 : فایل systemctrl.prx رو تو این فولدر قرار بده .
مرحله 6 : حالا برگرد تو Recovery Menu ، برو به بخش Advanced .
مرحله 7 : این گزینه رو انتخاب کن : flash systemctrl.prx (1.50) ( برا چند لحظه یه کارهایی انجام می شه)
مرحله 8 : Back رو بزن و از منوی قبلی "Run program at..." ، همون گزینه ای که قبلا برای اجرای Recovery انتخاب می کردی رو انتخاب کن ... الان باید کار برگردوندن به ورژن 1.5 در حال انجام باشه .. وقتی پیغام داد که Reset کنی ، اون وقت Reset کن دستگاهو ..

آخرین ویرایش:
این آخرین راه ممکن برای نجات PSP ت هست (سعی کن با دقت همش رو انجام بدی) ، چون خیلی حساسه :

** این کار رو با مسئولیت خودت انجام بده و ریسکش رو بپذیر .. (اگه من بودم انجام می دادم ، چون تنها راهی هست که فعلا موجوده)

فکر می کنم مشکل از اینه که یه فایل به نام systemctrl.prx گم شده ..

بعد :
مرحله 1 : این فایل رو دانلود کن : http://www.klmsoftware.net/systemctrl.zip ، داخل فایل زیپ می تونی فایل مذکور رو پیدا کنی ...
مرحله 2 : برو توی Recovery Menu .
مرحله 3 : USB رو فعال کن .
مرحله 3.5 : یادت باشه تمام اون فایلهایی که تا الان برای Recovery استفاده می کردی رو مثل قبل تو محلشون قرار بده (منظورم UPDATE.PBP مربوط به 1.5 و چند تا فایل دیگه که تو فولدر Recovery بودن) ...
مرحله 4 : تویه ROOT مموری استیک ، یه شاخه به نام "REFLASH" بساز .
مرحله 5 : فایل systemctrl.prx رو تو این فولدر قرار بده .
مرحله 6 : حالا برگرد تو Recovery Menu ، برو به بخش Advanced .
مرحله 7 : این گزینه رو انتخاب کن : flash systemctrl.prx (1.50) ( برا چند لحظه یه کارهایی انجام می شه)
مرحله 8 : Back رو بزن و از منوی قبلی "Run program at..." ، همون گزینه ای که قبلا برای اجرای Recovery انتخاب می کردی رو انتخاب کن ... الان باید کار برگردوندن به ورژن 1.5 در حال انجام باشه .. وقتی پیغام داد که Reset کنی ، اون وقت Reset کن دستگاهو ..
دستت درد نکنه ایشالله 2 تا بچه ی توپول داشته باشی:biggrin1:
کارشم زیاد سخت نبود فقط دقت و بالای 75% شارژ می خواد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or